Curs Messenger & Chatbot Marketing

Învață cum să creezi un Chatbot și să-ți crești afacerea prin Messenger Marketing

Acest curs 2-in-1 te învață pas cu pas cum să construiești un Chatbot fără programare, cum să atragi clienți noi și să îi convertești cu ajutorul celei mai noi și eficiente strategii de marketing online.

Poate vrei să descoperi un canal sau o strategie de marketing nouă, pentru că cele actuale nu mai dau roade? Sau ești în căutarea unui mod prin care să te diferențiezi de competiție?

Ei bine, te afli în locul potrivit 🙂

Deoarece Messenger Marketing are TOATE șansele să devină principalul canal de marketing în următorii doi ani. Iar primele companii care vor investi în acest mod de promovare vor fi cele care vor culege cele mai mari roade.

Mi se potrivește Messenger Marketing?

Messenger marketing este pur și simplu marketing prin intermediul aplicațiilor de mesagerie. În cazul nostru, Facebook Messenger.

Îl poți folosi pentru aproape orice obiectiv de marketing:

  • să atragi clienți noi;
  • să îi convertești;
  • să trimiți trafic pe site;
  • să automatizezi o parte din suportul pentru clienți;

Și multe, multe altele!

De fapt, nici măcar nu trebuie să fii o afacere doar online pentru a te folosi de puterea acestui nou mediu de comunicare.

Parțial, e similar cu modul în care funcționează emailul sau SMS-ul. Dar este mult mai eficient: comunicarea este 1-1, este interactiv și, cel mai important, e mult, mult mai PUȚIN AGLOMERAT.

Dacă o rată de deschidere a emailurilor de 20% e bună în majoritatea cazurilor, pe Messenger ne putem aștepta și la o rată de deschidere de 80-90%.

De ce chatbots?

Ei bine, aici începe partea cea mai frumoasă. Adevărul este că Messenger Chatbots pot face cam orice poate face un website… dar o fac într-un mod mai personal și interactiv.

Chatbots te pot ajuta să automatizezi procesul de marketing, să creezi acele interacțiuni 1 la 1 cu clienții, să le trimiți mesaje cu noutățile tale (cele care au 80%-90% rată de deschidere).

Folosit corect, te ajută să generezi potențiali clienți la o fracțiune din costurile altor canale de marketing.

Nu ne crede pe cuvânt, încearcă-l!

Ce tipuri de afaceri folosesc
Messenger & Chatbot Marketing?

Magazine & afaceri fizice – nu doar că poți aduce oameni în locația ta, dar ai metode prin care poți ține legătura prin messenger marketing cu oamenii care te vizitează fizic;
Prestatori de servicii – de la instructori de fitness la freelanceri sau agenți imobiliari, prin messenger marketing poți atrage oameni către afacerea ta, să ții legătura cu ei și să-i convertești;
Magazine online – dacă ești în căutarea unei alte surse de trafic calificat și de creștere a vânzărilor, messenger marketing este strategia pe care ar trebui să o folosești astăzi;
Consultanți – de la consultanți în sens clasic la coaches, dacă înveți cum să folosești messenger marketing și cum să construiești un bot poți atrage potențiali clienți la costuri minime;

Pentru cine este cursul de
Messenger & Chatbot Marketing?

Acesta este destinat:

Specialiștilor în marketing – vei avea o nouă strategie de marketing în arsenalul tău pe care o vei putea folosi pentru a crește afacerile clienților existenți sau să o oferi ca un serviciu extra. Un bot se vinde ușor cu 200-500 de euro în România, plus o taxă lunară de mentenanță.
Antreprenorilor – dacă ești genul de persoană căreia îi place să încerce lucruri noi și să se diferențieze de competiție, nu există momentan oportunitate mai mare decât Messenger & Chatbot marketing. Vei atrage și converti clienți la costuri care nu credeai că sunt posibile (dacă faci lucrurile corect, bineînțeles).

Messenger & Chatbot Marketing se potrivește pentru toate etapele în care s-ar putea afla un client în pâlnia de vânzare: de la awareness, la conversie și chiar fidelizare!

În cele 25+ video-uri vei învăța:

Cum să te promovezi prin Messenger Marketing

Vei învăța care sunt cele 3 metode prin care îți poți promova afacerea cu ajutorul acestui canal de marketing și contextul în care se potrivește fiecare dintre ele.

Cum să creezi un Chatbot fără programare

Vei vedea pas cu pas cum să creezi un Chatbot, cum îl faci să răspundă întrebărilor clienților, cum îl legi de pagina de Facebook, cum trimiți mesaje, cum automatizezi procesul de vânzare și multe altele.

Cum să crești lista de abonați

Un Chatbot nu ne ajută cu nimic dacă nu avem o audiență cu care să comunicăm. Vom vedea cum o construim de la 0 sau de la audiențe pe care deja le avem, cum ar fi traficul pe website sau o listă de emailuri.

Cum să transformi o audiență rece în potențiali clienți

După ce îți construiești lista de abonați vei învăța cum să vii cu o secvență de mesaje pentru a transforma acei abonați în clienți pe termen lung.

Cum să te promovezi chiar dacă nu ai site

Instrumentele și strategiile prezentate te vor ajuta să-ți crești afacerea chiar dacă nu ai un website momentan.

Cum să folosești Chatbot Marketing pentru o afacere fizică

Ai o locație fizică? Nici o problemă! Vei învăța cum să integrezi această strategie de marketing chiar și pentru cei care trec fizic prin locația ta.

Cum să crești traficul pe site

Ai abonați la lista ta de Messenger? Ai și un website cu conținut interesant? Nimic mai simplu să trimiți oamenii pe site. Cele mai mari publicații din lume încep să folosească Chatbot marketing pentru asta. Și vei ști și tu cum să o faci.

Termenii de funcționare a Messenger Chatbots

Fiind un mediu nou, există reguli stricte pe care va trebui să le respecți. Încalcă-le și riști să fii suspendat de către Facebook. Vei învăța care sunt acestea și cum să le respecți, atingându-ți obiectivele de marketing în același timp.

Cum să creezi un proces automat de marketing

Vei învăța cum să setezi totul pentru ca în momentul în care o persoană intră în pâlnia de vânzare, va trece automat prin toate etapele, până la conversie

 

Cum să ghidezi clienții către produsele/serviciile care li se potrivesc

Uneori, website-urile pot deveni încărcate și greu de navigat. Dar un Chatbot îți permite să organizezi informația în mod logic și să oferi clienților doar informațiile care îi interesează. Poți face în așa fel încât să-și calculeze singuri oferta de preț!

Cum să faci follow-up

80% dintre vânzări se întâmplă la a doua, a treia sau a patra interacțiune. Vei învăța când și cum să revii pentru a le reaminti oamenilor de tine și a crește șansele de conversie.

Cum să creezi un quiz

Vom avea și două module mai fun, unde vei învăța cum să creezi un quiz și o „roată a norocului”. Quiz-ul poate fi un instrument foarte puternic pentru promovarea afacerii tale. O persoană care a petrecut 5 minute „jucându-se” cu Chatbotul tău este foarte curioasă de ce îi vei spune mai departe.

Practică, practică, practică!

Nu vom vorbi doar în teorie. Vom lăsa slide-urile la o parte și vei vedea, pas cu pas, cum să faci toate lucrurile de mai sus! În plus, vei avea la îndemână un instrument gratuit cu care te poți juca pentru a pune și tu în practică lucrurile învățate.

Crește-ți vânzările și atrage clienți noi!

Indiferent dacă ești antreprenor sau specialist în marketing, după participarea la acest curs vei fi printre puținii români care știu cum să folosească Messenger Marketing și cum să creeze un chatbot.

Poți folosi această strategie pentru tine sau o poți oferi mai departe ca un serviciu.

Alte beneficii ale acestui curs:

Comunitate

Ai acces la un grup unde să continui discuțiile alături de oameni interesați de același subiect și să găsești răspunsuri la întrebările care mai apar;

Ai o întrebare?

La fiecare video ai o secțiune de comentarii unde poți cere informații extra despre lucrurile rămase neclare.

Materiale utile

Vei primi cheatsheets și alte documente utile care să te ajute să găsești rapid informația de care ai nevoie;

Acesta este un curs premium.

Alții au spus că au învățat mai mult de la evenimentele noastre gratuite decât la alte cursuri plătite la care au participat. Imaginează-ți doar ce poți învăța în urma unui curs premium.

Vom arăta detalii nemaiprezentate din spatele celor mai de succes studii de caz pe care le avem. Îți vom arăta în detaliu și pas cu pas cum să folosești strategiile prezentate.

Curs Growth Hacking - by SMARTERS - Testimoniale

Misiunea noastră: să pregătim o nouă generație de marketeri și antreprenori.

Obiectivul nostru este ca până în 2030 să ajutăm 10.000 de afaceri să-și dubleze cifra de afaceri. E timpul ca afacerile din România să facă marketing ca în secolul XXI. Suntem determinați să ajutăm românii să devină mai competitivi și să se folosească de cele mai moderne concepte, strategii și instrumente de marketing.

Toma Grozăvescu

– fondator SMARTERS

Cursul va fi ținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Te afli într-o companie bună

80+
Clienți cu care am lucrat în ultimii trei ani și pe care i-am ajutat să-și crească afacerile.
500+
Cursanți și participanți la evenimentele de marketing pe care le-am organizat.

Acesta este anul schimbării!

Nu rata șansa de a fi unul dintre primii din România care folosește acest nou canal de marketing și recompensele îți vor fi pe măsură. Nu peste 6 luni, nu peste 1 an, acum! Niciodată rezultatele nu vor mai fi la fel de bune cum sunt astăzi.

De ce ACEST curs?

Trainer cu experiență

Da, frumosul acela prezentat mai sus. Vorbește din experiență, nu din cărți.

Acces pe viață

Ori de câte ori vom ține cursul, vei putea participa din nou, GRATUIT.

Garanția banilor înapoi

Nu ai fost mulțumit de curs? Trebuie doar să ne spui și îți returnăm banii.

Concepte unice

Vei învăța la acest curs lucruri pe care nu le întâlnești la alte cursuri în România.

Resurse care să te ajute mai departe

Ai nevoie de mai multe detalii pentru implementare? Vei primi resurse adiționale cursului.

Ajutor și pe viitor

Participanții cursului au acces la o comunitate unde putem continua discuțiile și să facem schimb de experiență.

Idei testate și practice

Înveți pas cu pas fiecare etape pentru crearea și implementarea eficientă a unei strategii de marketing.

Participă de oriunde vrei tu

Cursul are loc online, deci poți participa de oriunde te afli și ai o conexiune la internet.

970 EURO

Vreau doar acest curs la preț întreg…

N

Acces pe viață la acest curs

N

Actualizări gratuite

N

Garanție 30 de zile

49 EURO/LUNĂ

Vreau să intru în comunitatea Marketing Hackers Business Club, și să primesc acces la…

N

Acces pe viață la acest curs

N

Alte peste 60 de cursuri de marketing

N

Strategii validate ca să vezi rezultate rapid, și să rămâi la curent cu noutățile

N

Mastermind Ads pentru campanii stabile și predictibile

N

Acces la specialiștii SMARTERS

N

Comunitate de marketeri și antreprenori

N

Coaching și consultanță LIVE