La naiba, o s-o facem LIVE – Facebook Ads

(5 recenzii de la clienți)

128,00 lei

Am făcut-o Live! Dar acum poți avea acces la înregistrare și la toate materialele folosite în prezentarea campaniilor de succes pe Facebook.

Categorie:

Descriere

Mai ții minte când ni se spunea că „online e mai simplu”? Haha. Haha. Ha…

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Să le spună cineva asta și celor care au inventat pixelul, algoritmul, catalogul și toate opțiunile din interfața Facebook Ads…

Însă promovarea pe Facebook nu ar trebui să se simtă ca o povară și să fie doar o mașinărie care înghite bani dar nu ne dă nimic în loc.

Ai nevoie să înțelegi noile reguli de bază după care funcționează și câteva strategii care să-ți aducă claritate. Rezultatele se vor schimba dramatic, așa cum vei vedea mai jos.

Intră în scenă „La n****a, O S-O FACEM LIVE!”.

Pe scurt:

 • 2 sesiuni de 90 de minute LIVE cu Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS (peste 13.000.000€ vânzări generate prin promovarea pe Facebook în ultimii 3 ani).
 • Vei afla care sunt cele mai comune greșeli pe care le facem când vine vorba de promovarea pe Facebook (în urma analizei a peste 100 de conturi de reclame).
 • Vei învăța strategii de gândire, optimizare și scalare a campaniilor de Facebook Ads.
 • Ideal pentru: Antreprenori și Marketeri care vor să-și crească rezultatele promovării pe Facebook fără să investească mai mulți bani sau să-și smulgă părul din cap în proces.

2 sesiuni live în care poți fura din secretele unor campanii de Facebook care generează peste 700.000€ în fiecare lună.

Nu poți să deschizi Facebook-ul zilele astea fără să vezi postări de genul „Costurile promovării pe Facebook au explodat și rezultatele au scăzut dramatic”.

Ei bine, la ce ne puteam aștepta?!

Odată cu toată nebunia cu COVID, numărul celor care se promovează online pur și simplu a EXPLODAT.

Deși ne face să ne simțim mai bine când o spunem, Zuckerberg nu a devenit mai malefic. Este pur și simplu principiul cererii și ofertei în acțiune. 

Problema e că lucrurile vor deveni și mai grele.

Pe lângă numărul tot mai mare al companiilor care au „descoperit” online-ul și deci încep să investească aici, o schimbare a celor de la Apple legată de confidențialitate și cookies riscă să elimine 50% din inventarul de afișare a reclamelor pe Audience Network. 

Ceea ce va duce la o creștere și mai accelerată a costurilor.

Colac peste pupăză, cei de la Facebook au anunțat o înăsprire a regulilor legate de reclame pentru că mulți dintre cei care au început să se promoveze acum nu prea respectă bunele practici în materie de experiența a utilizatorului. 

Dacă ai din ce în ce mai multe reclame neacceptate, poate acesta e motivul.

Deci, pe scurt, nimic nu se va rezolva de la sine.

Însă avem și vești bune.

Cu toată nebunia aceasta, există totuși enorm de multe companii care se promovează profitabil pe Facebook.

Știu că pare greu de crezut, dar există soluții simple pe care oricare dintre noi le poate folosi pentru a-și crește considerabil rezultatele (hint: simplificare e una dintre ele).

De unde știm?

Păi, pe de o parte, avem zeci de clienți care vând profitabil pe Facebook chiar și în acest moment

Și dap, unii dintre ei au fost afectați negativ de COVID, dar am reușit să punem lucrurile înapoi pe roate.

În plus, în primăvara acestui an am făcut un studiu pe aproximativ 100 de conturi de Facebook Ads (da, conturi, nu campanii).

Am observat 5 greșeli principale care, odată rezolvate, au dus rapid la o creștere a rezultatelor (media e de 3x, sau cu 300% să sune mai impresionat :P).

Valabil atât pentru companii cu bugete de câțiva zeci de lei pe zi, cât și pentru altele care generează sute de mii de lei vânzări lunar.

Uite ce au spus câțiva dintre cei care au avut acces la o singură astfel de idee, din materialul „Strategia Antrenarea Pixelului”:


Pentru un om cu un ciocan, orice seamănă cu un cui.

Unele dintre greșelile pe care le facem des sunt mai tehnice, majoritatea însă sunt simple. 

Stau chiar în fața ochilor noștri și sunt cauzate de o neînțelegere a modului în care funcționează algoritmul de Facebook Ads și care sunt bunele practici aici.

Ei bine, de câteva luni vrem să înregistrăm un material pentru participanții la cursul și workshop-ul nostru despre Facebook. 

Să vorbim despre aceste greșeli, cum le rezolvăm și ce să facem în contextul actual pentru creșterea rezultatelor prin Facebook Ads.

Dar tot apăreau alte lucruri mai importante și amânam.

Până acum.

Pe principiul dacă ne asumăm trebuie să o facem, am spus „F**k it, o s-o facem live!”.

Așa că avem plăcerea să te invităm la 2 sesiuni live, de 90 de minute fiecare, în care să îți prezentăm 20 de idei cheie despre succesul promovării pe Facebook Ads.

Când și cum?

În cele 2 sesiuni vom îmbina partea de prezentare + răspuns la întrebările tale.

Sesiunile vor avea loc în zilele de:

 • Joi, 10 septembrie, ora 18:00
 • Marți, 15 septembrie, ora 18:00

Dacă nu vei putea participa live, vei primi acces la înregistrări.

Ce vei învăța:

 • Cele mai frecvente greșeli pe care le-am observat în 2020 în urma analizei a peste 100 de conturi de Facebook Ads și care cel mai probabil îți sabotează și ție rezultatele;
 • Ce e targetarea comportamentală și de ce ar trebui să o folosești (hint: te poate ajuta să-ți targetezi audiența ținând cont de peste 50.000 de factori);
 • Cum funcționează algoritmul de licitație Facebook Ads și care sunt cei 3 factori principali care influențează dacă reclama ta apare în fața clientului (și la ce costuri);
 • Cei 5 piloni ai promovării pe Facebook așa cum sunt ei recomandați de Facebook (și de ce am avut dreptate cu strategia Antrenarea Pixelului chiar de acum 2 ani);
 • Funcționalități Facebook Ads pe care e musai să le folosești, care îți vor face viața mai ușoară și îți vor crește rezultatele;

În plus, ai metode și strategii specifice care să te ajute:

Atenție, acesta nu e un demers teoretic, de introducere în Facebook Ads.

Tot ce prezentăm vine din experiența noastră de peste 5 ani de promovare pe Facebook.

Pentru a face totul mai acționabil, îți vom prezenta și câteva strategii de Facebook Ads care se bazează pe fundamentele de mai sus și care te vor ajuta să gândești, implementezi și optimizezi campaniile.

 • „Metoda SMARTERS Simple Strategy” ideală dacă ai un buget mic/nu ai mult timp să te ocupi de campanii;
 • „Metoda 2-6-6” de structurare a campaniilor care te va ajuta să folosești unul din cele mai eficiente principii de persuasiune pentru succesul reclamelor tale;
 • „Metoda 1-2 punch” de încălzire a audienței înainte de a veni cu chemarea la acțiune (campanie cu ROAS mediu de 12-14 pentru noi);
 • „Metoda Dim Niko” pentru scalarea campaniilor (de la 0 la 10.000 lei pe zi în sub 2 luni);

Înscrie-te acum, acest eveniment probabil nu se va repeta.

Dacă vrei să descoperi pentru un preț infim lecții esențiale despre promovarea pe Facebook Ads care să te ajute chiar de mâine să-ți crești rezultatele, te invităm să te înscrii acum.

Acesta este un eveniment live și nu știm dacă îl vom mai repeta vreodată.

În plus, prețul este modic, pentru că știm că mulți dintre voi treceți prin momente dificile financiar.

Dacă nu poți participa, vei primi acces la înregistrări chiar de a doua zi.

Înscrie-te acum pentru doar 27 euro și ai:

 • Acces la cele 2 sesiuni live;
 • Posibilitatea de a adresa întrebări care te preocupă pe tine;
 • Acces pe viață la înregistrări;
 • Șablon de organizare a campaniilor;
 • Materialele folosite în prezentare (slide-uri, șabloane, link-uri etc);
 • Alte surprize și bonusuri;

Cum poți obține acces gratuit la sesiuni:

Dacă ai cursul „Secretele Promovării pe Facebook” sau workshop-ul „Facebook Ads în 2020”, poți participa gratuit la aceste sesiuni. 

La SMARTERS mereu actualizăm și îmbunătățim materialele create, iar aceste sesiuni vor fi adăugate gratuit în cursul și workshop-ul de mai sus.

Dacă ai unul dintre cele 2 materiale și vrei să participi live, verifică-ți e-mailul sau vezi secțiunea de bonusuri a produsului la care ai acces și ai toate detaliile necesare.

Dacă vrei, poți achiziționa cursul sau workshop-ul acum și participi la aceste sesiuni gratuit 🙂

Întrebări Frecvente:

O să intrați în aspecte tehnice precum setarea pixelului?

Din păcate, timpul nu ne permite să facem asta. Aceste sesiuni sunt gândite să acopere o arie esențială, dar permanent ignorată: strategia.

După aceste sesiuni vei știi exact ce trebuie să faci pentru a-ți crește rezultatele și unde ai irosit bani. Dar aspecte tehnice specifice le poți învăța în cursul Secretele Promovării pe Facebook (sau căutând pe Google).

5 recenzii pentru La naiba, o s-o facem LIVE – Facebook Ads

 1. Florian (proprietar verificat)

  De departe cel mai bun webinar in materie de explicatii si practica. Multumesc.

 2. Ovidiu S. (proprietar verificat)

  Foarte util Workshop-ul, după ce am trecut prin el am implementat 3 idei noi pentru campaniile mele. Recomand!

 3. Fabian (proprietar verificat)

  Un curs care mie mi-a raspuns la multe intrebari si care mi-a oferit strategii de promovare bine puse la punct. Un curs din care am aflat multe insighturi interesante si pe care deja m-am apucat sa le pun in aplicare. Multumesc! 🙂

 4. Cristian (proprietar verificat)

  Webinarul mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le aveam cu privire la promovarea pe Facebook. Recomand!

 5. Adrian (proprietar verificat)

  Recomand cu incredere, chiar mi-a clarificat niste chestii si extras minim 3 chestii de adaugat pe lista de To Do luna aceasta.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *