(beta) Growth Masters – prima platformă educațională socială din România pentru marketeri, agenții, și antreprenori axați pe creștere.

Educație, networking, și succes în marketing… totul într-un singur loc.

Salutări,

Eu sunt Toma, fondatorul SMARTERS – prima agenție de Growth Hacking din România.

Știu că nu-ți place să citești pagini lungi de prezentare, așa că voi trece cât se poate de repede la subiect:

Astăzi vreau să-ți prezint o platformă complet nouă dedicată:

N

Specialiștilor în marketing

care vor să-și diversifice oferta de servicii, să obțină rezultate mai bune pentru clienții lor, și să-și deschidă sau să-și dezvolte propriile afaceri sau agenții de marketing.

N

Antreprenorilor

care se ocupă personal de marketing în afacerile lor, și care vor să genereze cash-flow, să construiască o afacere solidă, și eventual să găsească alți specialiști competenți care să se ocupe de marketing în locul lor (astfel încât să nu se mai simtă captivi în propriile afaceri).

Dacă te regăsești în vreuna dintre situațiile de mai sus, atunci acest mesaj ar putea fi cel mai important lucru pe care îl citești anul acesta.

Uite de ce spun asta…

Cei care mă cunosc, știu că sunt un tip super pozitiv și optimist.

Și de aceea îmi este puțin greu să recunosc că cele mai utile (și populare) produse pe care le-am creat la SMARTERS vreodată s-au născut din… durere.

Mai exact, din durerile câtorva mii de marketeri și antreprenori cu care am avut de-a face de-a lungul timpului, și care ne-au vorbit sincer despre provocările pe care le întâmpină în activitatea de zi cu zi..

Așa că, pentru a înțelege valoarea acestei platforme, vreau să-ți vorbesc despre cele două mari „dureri” care i-au dat naștere.

Spune-mi dacă te regăsești:

Durerea #1: Nu te mai poți baza doar pe Facebook sau Google Ads…

Pe măsură ce studenții noștri învăță cum să atragă oameni prin Facebook sau Google Ads, majoritatea încep să se lovească de probleme mai avansate.

Ai rezolvat cu traficul? Bun. Dar conversiile sunt nașpa.

Conversii bune? Valoarea coșului e prea mică.

Valoarea coșului mare? Prea puține comenzi…

Și tot așa…

E ca în desenele animate. 

Astupi o gaură prin care curge apa, și începe imediat să curgă prin altă parte.

Iar astfel, antreprenorii și marketerii descoperă, ușor ușor, că nu mai este suficient să știi doar Facebook Ads, sau Google Ads…

Este logic, deoarece:

Dacă ai o afacere, și te bazezi doar pe Facebook Ads, practic nu ai o afacere „solidă”.

Ești la „mila” lui Zuckerberg sau Google, și a tendințelor sociale și sezoniere care dictează direct ce profit vei avea de pe urma acestor campanii (asta dacă vei avea norocul să fi pe plus).

Iar dacă ai o agenție, problema este și mai mare. Și am să-ți dau un exemplu:

Din clienții cu care fac consultanță privată, în aproximativ 70% din cazuri, problema #1 nu este la Facebook sau la Google Ads, ci la partea de conversie.

Ca agenție, poți face totul perfect pe partea de PPC sau SEO, iar clienții tăi tot să nu vadă rezultatele pe care le așteaptă de la tine. 

Și asta pentru că există cel mai probabil alte elemente care afectează conversiile (poziționarea, oferta, structura de prețuri, etc).

Iar dacă tu, ca agenție, nu știi cum să descoperi problema, și cum să o repari, poți pierde:

 • Venituri din servicii suplimentare pe care le-ai putea oferi aceluiași client
 • Bani pe promovare pentru a găsi mai mulți clienți pentru a compensa
 • Sau poți pierde chiar clientul în sine. 

Să fim sinceri…

La un moment dat, fiecare client de agenție se va întreba: „Bun, primesc like-uri, trafic, și rapoartele par OK. Dar am oare mai mulți bani în cont decât aveam înainte să lucrez cu agenția X?”.

Iar dacă răspunsul nu este un „DA!” răsunător, zilele tale cu acel client sunt foarte probabil numărate.

În plus, majoritatea clienților care își permit să angajeze o agenție, de obicei vor ca agenția să se ocupe de cât mai multe aspecte.

Strategie, Ads, SEO, Copywriting, Social Media Marketing, Email Marketing, Chatbot Marketing, YouTube, Instagram, Raportarea și analiza datelor, Diagnosticarea problemelor, etc.

Practic, trebuie să știi să oferi ceea ce noi am început recent să numim „Full Funnel Marketing”.

Iar cei care nu-și permit să angajeze o agenție, practic nu au de ales decât să facă totul singuri.

De aceea, ca marketer, agenție, sau antreprenor, trebuie să stăpânești bine toate etapele care duc un potențial client de la un străin rece la client loial pe viață care te recomandă cu fervoare de câte ori are ocazia.

Cu cât stăpânești acest proces mai în profunzime, cu atât vei putea să crești o afacere sau o agenție mai „solidă”, care îți aduce venituri, liniște (sufletească + financiară), și satisfacție.

Durerea #2 – Lipsa încrederii în forțele proprii

Următoarea durere este una „internă”, să-i spunem.

Printr-un curs de tip „de la A la Z”, precum cele pe care le oferim de câțiva ani, este relativ ușor să ajungi de la a știi mai nimic despre marketing la a știi suficient de mult încât să te descurci foarte bine.

Însă asta dă naștere unui fenomen relativ nou:

Lipsa încrederii în puterile și cunoștințele proprii.

Impostor syndrome, sau cum vrei să-i spui…

Practic, studenții au înțeles toate conceptele, știu ce au de făcut, și totuși le este frică să aplice cunoștințele… de teama „că nu fac bine”.

Și astfel simt că au nevoie de un fel de „confirmare” că ceea ce fac este ok.

Nu sunt psiholog, și nici nu vreau să deschid vreo cutie a Pandorei aici. Așa că voi trece direct la soluția pe care am descoperit-o (întâmplător).

Spune cu voce tare:

„Nu depind de Toma.”

E tentant să crezi că ai nevoie de cineva care să-ți arate exact ce să faci.

Însă soluția nu este să-ți arăt eu personal cum și ce să faci.

Pentru că așa nu vei câștiga niciodată încredere în tine, și vei depinde întotdeauna de altcineva.

Ce îți pot arăta eu găsești deja în cursuri, împreună cu toate exemplele și studiile de caz pe care le avem.

Tot ce trebuie să faci tu este să aplici cunoștințele.

„Dacă ei pot, eu de ce nu aș putea?”

Dacă eu, care fac Facebook Ads din 2015, îți spun că e relativ ușor să înveți mecanismul prin care poți face reclame profitabile pe Facebook, poate mă vei crede, sau poate că nu…

Însă dacă VEZI pe cineva, care are aceleași cunoștințe ca tine, că reușește să facă campanii profitabile, atunci ideea că poate și tu ai putea la fel de bine să o faci devine din ce în ce mai palpabilă, nu-i așa?

 

„Sigur a rezolvat cineva deja problema asta. Întrebarea este „cine?””

Când te afunzi 100% în muncă, e ușor să ai impresia că ești de unul singur. 

Și e ușor să uiți că, undeva, poate chiar la câteva click-uri distanță, cineva a rezolvat deja fix problema care ție îți dă bătăi de cap de zile întregi.

Întotdeauna sunt extrem de mândru atunci când termin un apel de consultanță de grup, ca apoi să aflu că studenții au rămas „peste program” pentru a face schimb de idei.

(Abia aștept să ne ocupăm și cu matrimoniale :P)

A ști anumite concepte de marketing este una… 

Dar când te poți conecta direct cu alți marketeri sau antreprenori pentru a afla cum au aplicat aceste concepte în afaceri sau situații similare, asta poate fi la fel de valoros, dacă nu chiar mai mult.

Când simți că te-ai blocat, și nu știi dacă e bine cum sau ce faci, pur și simplu vezi ce fac ceilalți.

În timp, vei căpăta suficientă încredere în tine, care se va vedea atât în rezultate cât și în faptul că și alții îți vor cere ajutorul.

Iar dacă ai luat liftul până sus, să nu uiți să-l trimiți înapoi jos :).

Toate provocările tale legate de marketing: REZOLVATE.

Deci, care este soluția noastră pentru aceste dureri antreprenoriale?

Și cum ne putem asigura că marketerii și antreprenorii au întotdeauna la îndemână resursele și suportul necesare pentru a face cu succes promovare online?

Intră în scenă abonamentul „Growth Masters”.

Growth Masters este o platformă educațională socială dedicată marketerilor, agențiilor, și antreprenorilor care vor să treacă la următorul nivel prin îmbunătățirea și diversificarea serviciilor și a metodelor de promovare.

Practic, am creat o platformă unde ai acces 24/7 la materiale de pregătire și unelte pentru toate aspectele importante în marketing, actualizate la zi (vezi lista completă de cursuri mai jos) – totul într-un singur loc!

Însă, bineînțeles, nu trebuie să înveți totul pe dinafară din start.

Scopul este să ai totul la îndemână atunci când ai nevoie, să iei doar informațiile de care ai nevoie și să le aplici acolo unde „arde” cel mai tare.

Spre exemplu:

Să zicem că, dintr-o dată, campaniile de Facebook Ads nu mai merg atât de bine, și ROAS-ul pare că se duce de râpă..

No ROAS?

No problem!

Intri pe platformă, și te duci direct la modulul care îți explică exact ce trebuie să faci.

Apoi afli că și alții au pățit la fel ca tine. Și poți vedea ce au făcut ceilalți pentru a resuscita ROAS-ul campaniilor lor.

Ușor, nu?

Scopul nostru este să nu mai fie nevoie să cumperi nici un alt curs de marketing cât timp faci parte din această comunitate.

Pentru că ai totul la îndemână într-un singur loc: de la Strategie, Facebook Ads, și Copywriting, la Growth Hacking, și Chatbot Marketing.

Plus cursuri și materiale noi adăugate periodic pe platformă, pe măsură ce testăm și validăm noi strategii sau unelte de promovare.

Iar dacă se întâmplă să te blochezi, poți apela la comunitate în legătură cu orice provocare.

Beneficiile sunt mult prea multe pentru a fi enumerate aici, dar dacă ar fi să fac un „rezumat”, ar arăta cam așa..

Beneficiile tale dacă faci parte din Growth Masters

N

Economisești timp, deoarece găsești rapid răspunsuri și rezolvări pentru toate provocările tale de marketing. Ceea ce se reflectă și asupra vânzărilor și a profiturilor.

N

Mărești rapid cash-flow-ul pentru a-ți recupera investiția în abonament, cu ajutorul ghidurilor pas cu pas pentru crearea campaniilor de promovare.

N

Crești vânzările în mod sustenabil prin ghidurile de strategie.

N

Reacționezi rapid la schimbările care afectează partea de promovare (algoritmi, legislație, etc), deoarece materialele noastre sunt actualizate frecvent (uneori aproape în timp real).

N

Te dezvolți ca marketer (folosind materiale de pregătire recunoscute în piață pentru calitate lor), aduci mai multă valoare clienților, și îți crești și prețul serviciilor pe care le oferi.

N

Te conectezi cu experți în marketing din țară și din afară. Găsești oportunități de colaborare, sau posibili parteneri de afaceri.

N

Rămâi la curent cu cele mai noi trenduri precum și ce funcționează acum în promovarea online.

N

Faci marketing cu încredere, și pornești proiecte ambițioase, știind că ai susținerea comunității.

N

Te remarci în comunitate atunci când contribui din experiența proprie.

N

Primești reduceri exclusive, și economisești mii de lei pentru alte materiale și unelte de promovare esențiale în 2021.

N

Înveți cum să promovezi online produse sau servicii în orice tip de industrie.

N

Eviți confuzia și timpul pierdut cu sfaturi sau recomandări de la „non-experți”, și îți investești timpul în mod inteligent lucrând doar cu informații corecte.

N

Afli secretele unor antreprenori și marketeri cu experiență, și copiezi tacticile și strategiile lor pentru afacerea ta.

N

Primești ajutor și feedback de la experți, pe măsură ce implementezi ce ai învățat în proiectele tale.

N

Primești acces la strategii și tactici de promovare exclusive, pe care în mod normal ai putea cheltui și câteva mii de euro pe an dacă ar fi să le obții din seminarii și conferințe. Decât că o faci direct din confortul casei tale, în ritmul și pe programul tău, fără să bați drumul până în orașe îndepărtate.

N

Primești acces la toate materialele noi pe care le vom lansa. Nu mai ai nevoie de nici un alt abonament pentru materiale de marketing. Îți iei toate informațiile dintr-o singură sursă credibilă și verificată.

N

Îți dovedești expertiza prin diverse certificate și diplome de absolvire ale cursurilor, pe care îl poți folosi în CV pentru a obține clienți sau joburi noi, sau a te implica în noi proiecte.

N

Vei putea figura în registrul nostru de experți de marketing de încredere, pe care îl vom pune la dispoziție în mod public celor care caută diverse servicii de promovare online.

Lista completă de cursuri la care vei primi acces dacă te înscrii acum:

 1. Secretele Promovării pe Facebook – preț normal 297 euro
 2. Secretele Copywriting-ului – preț normal 297 euro
 3. SEO care funcționează – preț normal 297 euro
 4. Google Ads – preț normal 297 euro
 5. Growth Hacking Masterclass 2.0 – preț normal 397 euro
 6. Chatbots care convertesc – preț normal 297 euro
 7. E-mail Marketing University – preț normal 297 euro
 8. Magnetic Content – preț normal 297 euro
 9. Workshop Facebook Ads 2020 – preț normal 97 euro
 10. Copywriting de Milioane – preț normal 97 euro
 11. Pagini Care Vând – preț normal 97 euro
 12. Stadiile de conștientizare și sofisticare ale pieței – preț normal 97 euro
 13. Webinarii care vând – preț normal 97 euro
 14. Marketing Hackers PRO, unde primești peste 50 de hackbooks a căror valoare a fost estimată de către studenții noștri la peste 2,000 de euro.

În total, valoarea de piață a tuturor materialelor incluse în Growth Masters este de peste 5,000 de euro.

Planul de lansare al comunității Growth Masters

După ai citit în titlu.

Platforma Growth Masters se află momentan în stadiul de „beta”. 

Asta înseamnă că anumite funcționalități nu sunt încă… funcționale. 🙂

Mai jos găsești o listă cu tot ce vei găsi acum pe platformă, dacă decizi să te înscrii, și ce vom adăuga treptat în lunile următoare.

Faza 1 (disponibilă imediat)

 • O educație „completă” în digital marketing prin accesul la toate cursurile și materialele SMARTERS într-un singur loc (cursuri premium, workshop-uri, hackbook-uri).
 • Cursuri de calificare „de la A la Z” despre: Facebook Ads, Google Ads, SEO, Copywriting, Email Marketing, și Growth Hacking, actualizate pentru 2021, cu certificat de absolvire și posibilitate de acreditare ca expert.
 • Tutoriale practice pentru toate ariile importante din marketing (raportare, optimizare, strategie, etc).
 • Modele de reclame, emailuri, landing pages, funneluri, strategii care generează vânzări în momentul de față.

Faza 2 (din Mai 2021)

 • Comunitate interactivă cu forum și rețea socială privată, pentru feedback și schimb de experiență de la experți cu pregătire în domeniu
 • Revistă online exclusiv pentru membrii grupului
 • Module „Fast Cash” – tutoriale pentru implementarea strategiilor care aduc de obicei rezultate cel mai rapid.

Faza 3 (din Mai 2021)

 • Workshop-uri și Q&A-uri practice exclusive cu experți naționali și internaționali
 • Cursuri și materiale noi marca SMARTERS
 • Aplicație mobilă pt acces rapid pe platformă

Deasemenea, îndată ce toate funcționalitățile vor fi gata, adică atunci când ieșim din stadiul „beta”, prețul abonamentului va crește semnificativ.

Dacă te înscrii acum, vei beneficia de prețul de înscriere pentru întreaga perioadă de abonare.

Apropo…

Cât costă abonamentul Growth Masters?

După cum ai văzut mai sus, dacă ar fi să cumperi cursurile bucată cu bucată, te-ar costa peste 5,000 de euro…

Așadar, care este prețul unui abonament la Growth Masters?

Doar 500 de euro pe an.

Și primești acces la tot, din start.

Plus toate materialele noi pe care le vom adăuga periodic pe platformă, împreună cu contribuția unică a celorlalți membri ai comunității.

Am mai spus asta de multe ori, și voi continua s-o spun, pentru că face parte din ADN-ul nostru.

Misiunea noastră nu este să ne îmbogățim.

Misiunea noastră este să contribuim la educarea următoarei generații de marketeri din România, și să ne putem lăuda că am generat vânzări de un miliard de euro în plus pentru clienții și studenții noștri, prin serviciile și cursurile pe care le oferim.

Așadar, dacă ți-ai luat deja angajamentul că vei crește, indiferent ce s-ar întâmpla, în lunile ce urmează – ca pregătire, ca vânzări, ca venituri, ca om…

Atunci te invit oficial să ni te alături și tu în Growth Masters.

Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de mai jos, să introduci câteva date, și să trimiți formularul.

Apoi, aproape instantaneu, „porțile” comunității se vor deschide și vei primi acces total la platforma Growth Masters, devenind astfel membru cu acte în regulă.

Și, crede-mă, dacă această comunitate va fi măcar pe jumătate la fel de valoroasă pe cât zicem noi, tot nu vei regreta că ni te-ai alăturat.

Abonament

Growth Masters

Preț: 497 eur + TVA pe an

Ce se spune despre SMARTERS

★★★★★

”Am participat ieri la cursul de Copywriting de la Cluj și am primit multe exemple practice, idei și concepte utile în realizarea textelor. Recomand SMARTERS managerilor și specialiștilor de marketing!”

Oana Moldovan

Participantă la workshop-ul de Copywriting

★★★★★

„Am cumpărat de curând cursul „Trucuri vizuale” si m-a ajutat foarte mult. Am savurat fiecare video si am reușit să îmi iau notițe din fiecare lecție. Abia aștept să pun în aplicare ce am învățat! Mulțumesc!🙏 Sunteți cei mai tari!”

Andreea Popa

Participantă la hackbook-ul Trucuri Vizuale

★★★★★

“Cursurile celor de la SMARTERS sunt foarte utile, informația e foarte fain structurată și vine la pachet cu multe exemple. Cu siguranță o să mai particip și la alte evenimente de-ale lor. 😊

Diana Alexandra Cîmpan

Participantă la cursurile SMARTERS

Durerea #3 Lipsa de timp

Am lăsat acest „punct sensibil” pentru la sfârșit, pentru că este general valabil.

Și știi ce?

Înțeleg perfect dacă simți că nu ai avea timp să înveți sau să te implici cum trebuie în Growth Masters.

Spune-mi dacă îți sună cunoscut..

Ai un job de zi, și câteva afaceri „part-time”.. 

Sau poate că lucrezi doar pentru tine și afacerile tale..

În orice caz, fără 10 -12 ore de muncă pe zi nu scapi foarte des.

Uneori lucrezi chiar și în weekend, iar majoritatea timpului îl petreci luptându-te parcă cu niște incendii de pădure…

Rezolvi o problemă, și imediat apare alta în locul ei.

Ei bine, toate astea te costă TIMP.

TIMP, care ar fi trebuit petrecut cu familia, cu copiii, pescuind, plimbându-te cu ATV-ul pe dune de nisip, sau orice altă activitate care să te facă să simți că trăiești.

Iar, pe lângă asta, trebuie să mai găsești timp pentru a învăța lucruri noi, și pentru a implementa ce ai învățat…

Ei bine, am pentru tine o veste bună și una rea.

Vestea rea:

Învățatul nu poate fi evitat. Este obligatoriu, practic, dacă vrei să evoluezi ca marketer sau antreprenor.

Vestea buna:

Nu trebuie să parcurgi toate cursurile „cap-coadă” ca să poți vedea rezultate.

Pentru că materialele, deși tratează subiectele „de la A la Z”, sunt structurate în așa fel încât să poți folosi doar secțiunile și tacticile care îți trebuie în mod specific.

Când ai nevoie de ceva, știi exact unde trebuie să vii pentru a găsi soluția.

Iar astfel vei economisi o tonă de timp încercând să dai lucrurilor de cap pe cont propriu.

Dar hai să nu mai vorbim de tone și kilograme când de fapt este vorba de bani.

Cum să transformi puținul timp pe care îl ai în „tone” de bani.

Hai să vedem cât ar putea valora pentru tine, în bani adevărați, a avea la îndemână toate informațiile necesare exact atunci când ai nevoie de ele.

Iar, pe cealaltă parte a „monedei”, cât te costă, tot în bani adevărați, atunci când pierzi ore în șir pe internet căutând ghiduri „how-to” despre cum să implementezi o campanie sau orice altceva legat de marketing.

Să zicem că vrei să faci primele tale vânzări cu o campanie de Facebook, și te bazezi doar pe informații de pe bloguri, plus ce ai mai văzut pe grupuri sau pe YouTube.

E puțin probabil să găsești toate răspunsurile la un loc, așa că trebuie să scanezi tot internetul să găsești ce setări să folosești, ce campanii, ce obiective, plus toate celelalte detalii importante.

Așa că îți ia o zi întreagă de 8 ore să-i dai de capăt, și la final ai creat o campanie care îți aduce vânzări de 1000 de lei pentru cele 8 ore muncite.

Bun, acum să presupunem că ai la îndemână un ghid testat care îți arată totul pas cu pas, și astfel reușești să setezi aceleași campanii care aduc vânzări tot de 1000 de lei, însă a durat doar 2 ore să le setezi.

Scăzând costul lunar al abonamentului, care este 250 de lei, și îți rămân 750 de lei profit.

Însă mai ai încă 6 ore la dispoziție din zi, și încă o grămadă de cursuri incluse în același preț al abonamentului, care s-a plătit deja singur.

Așa că implementezi și niște Google Ads, mai optimizezi niște copy pe site, și eventual adaugi și niște campanii de retargeting. 

Iar fiecare din acțiunile astea îți mai aduc încă 1000 de lei fiecare.

La sfârșitul zilei ai 4000 de lei, minus 250 lei abonamentul. Deci profit 3,750 lei.

Acum să zicem că îți iei concediu tot restul lunii, iar campaniile automate pe care l-ai setat continuă să-ți aducă venituri în timp ce tu te relaxezi pe undeva prin Maldive.

În prima situație, pe cont propriu, fără abonament, după prima săptămână ai avea 7000 de lei profit. 

În a doua situație, cu abonament la cursuri, 27,500 de lei.

După două săptămâni: 14,000 de lei versus 55,500 de lei.

La sfârșitul lunii: 30,000 de lei, versus 119,500 de lei.

Totul pentru că acele 8 ore valoroase din zi le-ai petrecut aplicând chestii în loc să cauți răspunsuri pe net.

Tu în care situație ai prefera să fi?

Timpul este inamicul #1 pentru marketeri și antreprenori.

De aceea, atunci când îți investești în mod constant timpul în lucrurile care chiar aduc valoare, vei vedea cum apar și „tonele de bani”, iar afacerea ta va crește exponențial.

Cât îți permiți să mai aștepți?

Când am anunțat lansarea abonamentului pe grupul nostru de Facebook, multe persoane m-au întrebat până când pot să se înscrie, așa că am să răspund și aici:

Nu există nici un termen limită.

Însă, citind povestea de mai sus, și văzând cât ai putea câștiga cu fiecare oră investită inteligent în promovare… 

Și cât ai putea pierde atunci când nu ai tot ce îți trebuie la îndemână…

Întrebarea nu este „până când pot să mă înscriu?”, ci „câte vânzări îmi permit să pierd dacă decid să mai aștept?”.

Așadar, te întreb:

Cât îți permiți să mai aștepți?

Iar dacă ești gata să te înscrii în Growth Masters acum, o poți face apăsând butonul de mai jos.

Abonament

Growth Masters

Preț: 497 eur + TVA pe an

Garanția SMARTERS

Fiind antreprenori la rândul nostru, știm că trebuie să-ți investești banii cu foarte mare grijă.

De aceea, îți oferim o garanție de 30 zile pentru toate materialele SMARTERS.

E simplu.

Dacă consideri, în orice moment și din orice motiv, că acest abonament nu merită investiția, îți vom da banii înapoi fără nici o discuție.

Asta pentru că avem încredere în materialele noastre, și suntem convinși că vor produce pentru tine de 10 ori mai mult decât costul de admitere.

Condiții minime se aplică, vezi detalii.

A venit momentul să alegi

Eu cam atât am avut de zis.

Acum a venit momentul să alegi:

A. Ignori tot ce ai citit aici, și continui să te descurci cum ai făcut-o și până acum. 

Continui să înveți de unde poți. De pe bloguri, de pe YouTube, plus ce mai prinzi din mers de pe grupurile gratuite de pe Facebook. Sau poate iei chiar un curs de la o altă agenție.

În orice caz, speri că de data asta vei reuși să ai mai multă claritate, și că nu vei mai sfârși tot cu mai multe întrebări decât răspunsuri.

Sau..

B. Te înscrii în Growth Masters, și nu va mai trebui să dai banii pe nici un alt curs de marketing vreodată, pentru că ai totul inclus în abonament.

Plus faptul că vei aparține celei mai bine pregătite comunități de marketeri și antreprenori din România.

Doar tu știi ce este mai bine pentru tine.

Abonament

Growth Masters

Preț: 497 eur + TVA pe an

După cum ai văzut, dacă te înscrii în Growth Masters acum, vei primi și abonamentul Marketing Hackers PRO gratuit.

Iar dacă ai plătit deja pentru Marketing Hackers PRO pentru un an întreg, ne poți scrie la adresa hello[at]smarters.ro și îți vom returna bănuții.

Ce se spune despre SMARTERS

★★★★★

„Recomand cu tărie cursurile și workshop-urile celor de la SMARTERS. În special cursul de copywriting, care m-a ajutat să scriu reclame care vând de 10 ori mai bine😁. Iar workshop-ul de copywriting a fost foarte practic, Toma focusându-se pe „durerile” si provocările fiecărui participant. Combinația cursul + workshop-ul de copywriting își merită toți banii. Felicitări echipei!👍

Ovidiu Stegari

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

„Concis si la obiect, cu o multime de idei si exemple cat sa lumineze orice minte dornica sa cunoasca si sa implementeze. O resursa excelenta pentru micii antreprenori. Cu mii de multumiri. 🤓

Dana Dragomir

Participantă la cursurile SMARTERS

★★★★★

“I-am intalnit mai intai pe cei 2 de la SMARTERS anul trecut, la un event despre finantari nerambursabile (StartActiv). Mi s-au parut de atunci niste tineri cu bun simt, inovatori, orientati spre nevoile clientului/publicului tinta. Event-ul la care am participat ieri, „Marketing care functioneaza”, a fost doar o confirmare a primei impresii. Astept cu drag sa interactionez in continuare cu ei pe viitor. 🙂

Carmen Craciun

Participantă la evenimente SMARTERS

★★★★★

”Am urmărit multe materiale, webinarii si am cumpărat si cursuri de la voi. Acum pun in aplicare ce am învățat și sper sa apara și rezultatele. Voi chiar “oferiți conținut de valoare”. In plus sunteți naturali și dedicați pe ceea ce faceți.”

Ionut Stancu

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

Cât am învățat de la SMARTERS despre SEO și reclame pe Facebook, printre altele, pot să afirm că de pe niciun site de marketing online din România, n-am mai învățat atâta!

De aceea, SMARTERS reprezintă pentru mine referință #1, în materie de marketing digital, referitor la ce funcționează pe piață din România.
Mulțumesc! 🙏
Raul Stan

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

“Am învățat foarteee multe de la acești oameni. Îi recomand cu drag. Am achiziționat mai multe cursuri din care am învățat multee strategii și programe. Va mulțumesc, sunteți foarte buni!”

 

Alexandra Nichita

Participantă la cursurile SMARTERS