Growth Masters – Cel mai scurt drum spre a deveni expert în marketing digital

Descoperă programul care îți oferă educație și suport în absolut toate demersurile tale de marketing. Folosește și tu cunoștințele, procesele și instrumentele pe care le folosesc experții de top pentru a obține rezultate exponențiale cu efort redus (indiferent de starea economiei).

Hai să fim sinceri. Dacă ar fi ușor să devii expert în marketing, toată lumea ar face asta. Este un domeniu solicitant care necesită efort, dedicare, un strop de creativitate și să fii permanent conectat la trendurile internaționale.

Însă marele obstacol nu este calitatea informației și nici măcar calitatea explicațiilor. Cel mai mare obstacol este dorința ta de a face performanță. Dacă nu apuci taurul de coarne cu încredere… nu vei reuși să-l îmblânzești. 

Dar dacă știi că ai nevoie de marketing și știi că va trebui să te dedici acestui domeniu… atunci vei vedea că drumul este mai frumos și mai ușor decât credeai.

Citește în continuare ca să vezi schimbările pe care trebuie să le faci pentru a deveni expert în marketing digital (de nivel 3).

Oportunitate Nouă: Cum să devii un Marketer de Nivel 3, și să-ți crești exponențial rezultatele

Imaginează-ți că e iarăși o zi obișnuită de luni.

Nu știu cum e a ta, dar pentru majoritatea asta înseamnă:

E-mailuri noi cu mai mult de muncă.

Lucruri care au „luat foc” peste weekend și trebuie rezolvate.

Verificare instrumente de analytics și văzut că nu prea e nimic nou sub soare sau lucrurile sunt la fel de volatile ca înainte.

Dar dacă nu trebuie să mai fie așa?

Dacă poți gândi strategic și te poți concentra doar pe ce e important, pe lucrurile care să se vadă în rezultate.

Dacă poți avea o arie de cunoștințe care îți permite să te adaptezi contextului și să găsești soluții indiferent de afacerea pe care o promovezi, fără să simți că te lupți cu mori de vânt.

Și, mai ales, că aduci impact în rândul companiilor cu și pentru care lucrezi.

Pentru că, să fim sinceri, dacă mai citești aceste rânduri nu ești genul care ridică din umeri și spune „Nu e treaba mea”.

Marketerii de Nivel 3 sunt cei care:

Și, cu acestea, generează rezultate incredibile.

După cum ai văzut, dacă vrei să-ți crești exponențial rezultatele, trebuie să faci doar 3 lucruri.

#1: Dezvoltă-ți competențe în formă de „T”

Nu mai fi ca omul acela cu un ciocan de mai sus.

Dezvoltă-ți și baza de cunoștințe care să te ajute să descoperi provocări și oportunități pe care competitorii tăi nu le văd.

Nici nu ai nevoie de mult timp. Cu 5 ore pe săptămână pentru studiu și practică poți ajunge într-un timp scurt să faci marketing mai bine decât 99% din piață.

De ce sunt atât de sigur de asta?

Acum 7 ani eram un simplu absolvent de Științe Politice care nici nu știa ce e mixul de marketing.

Acum am ajuns, împreună cu colegii mei, să generăm zeci de milioane de euro vânzări extra pentru clienții noștri.

Cred că am ajutat peste 30 de clienți să-și tripleze vânzările și avem alte zeci de cursanți care au reușit rezultate comparabile.

Lucrurile vor părea surprinzător de simple în momentul în care umpli anumite goluri fundamentale.

#2: Lărgește-ți definiția a ce înseamnă marketing și cum se practică

Dacă vrei rezultate exponențial mai mari, trebuie să te concentrezi pe întreg drumul clientului.

Nu te mai îngrămădi unde sunt toți, nu mai face ce fac majoritatea, doar îți irosești timpul și banii.

Nu doar că de obicei acelea sunt cele mai scumpe aspecte în care să investești (cererea și oferta, ce să-i faci) – dar și rezultatele sunt diminuate.

Mai ales că e atât de ușor să obții rezultate ce par aproape incorecte dacă îți muți atenția pe alte aspecte.

Și uite ce se întâmplă dacă ne ocupăm puțin de retenție și activare pentru transforma mai mulți dintre vizitatori în clienți.

Și apoi, aplicăm mici hack-uri pentru creșterea valoarea comenzii.

Dacă ne concentrăm și ca doar 10% dintre clienți să cumpere din nou făcând o campanie specifică de re-sell (procent modest, majoritatea afacerilor profitabile sunt la 30% aici), la final avem vânzări aproape de 3 ori mai mari, atenție, cu aproape aceeași investiție în marketing!

Asta înseamnă gândire strategică și avantaj real. Și le poți avea și tu.

#3: Construiește-ți o bază de oameni și de instrumente de gândire

Nici un om nu e o insulă. Și nimeni nu le poate ști pe toate.

Ai nevoie în jurul tău de oameni cu ambiții similare, oameni care vor să fie super buni la ceea ce fac și care vor să aducă rezultate și impact.

Din păcate, majoritatea comunităților deschise (gratuite) sunt mai rele decât a nu avea un grup.

Nu doar că nu primești răspunsuri utile și mereu cineva încearcă să-ți vândă ceva, dar mai e și riscul să primești răspunsuri greșite pe care apoi să le pui în aplicare din banii și timpul tău.

Caută-ți oameni cu care să faci schimb de idei, de la care ai ce să înveți și cu care să împărtășești din cunoștințele tale.

Pe lângă asta, dacă vrei să ai rezultate constant, fără să depinzi de cum te-ai trezit dimineața, trebuie să-ți dezvolți procese și proceduri pe care să le repeți de fiecare dată când vrei un anumit rezultat.

Nu vorbesc doar de checklist-uri ci de procese de gândire și execuție dovedite.

 

Doar fă aceste 3 lucruri și vei vedea cum rezultatele se vor schimba dramatic pentru tine.

Iar dacă vrei să obții acces instant la toate acestea plus multe altele, am o veste bună pentru tine.

Pentru că tocmai am lansat:

Nou! Growth Masters – tot ce ai nevoie pentru a deveni un Marketer de Nivel 3 și pentru a-ți crește de 3x până la 10x rezultatele.

În calitate de membru vei primi:

N

Acces la întreaga noastră librărie de cursuri și materiale de marketing care acoperă toate ariile esențiale din marketing (atât baza T-ului cât și vârfurile specializărilor);

N

Acces la o comunitate exclusivă de oameni cu ambiții și valori similare cu alte tale;

N

și alte resurse și proceduri conexe care să te ajute să devii o mașină de implementare.

Vei învăța cele mai de succes strategii de marketing, vei avea resurse de la A la Z pe temele care te interesează și care te vor ajuta să-ți crești vizibilitatea afacerii, lead-urile și vânzările.

Vei descurca cu ușurință haosul din marketing-ul tău existent, și îți vei transforma decisiv și cu claritate absolută actualele campanii de promovare, acelea cu rezultate „așa și așa”, în adevărate sisteme de marketing exponențial, robuste, multi-platformă, care aduc rezultate previzibile, sunt ușor de înțeles și administrat, și îți propulsează rapid afacerea înainte, fără să-ți faci griji în legătură cu micile schimbări care apar regulat pe toate platformele de promovare, sau fluctuații sezoniere.

Uite un scurt preview cu principalele beneficii dacă devii membru acum:

Îți vei crește vânzările și rata de conversie

Majoritatea problemelor cu campaniile de atragere clienți nu sunt la campaniile de atragere clienți. 

Problemele sunt de multe ori la website, ofertă ori copywriting.

Dar nu te îngrijora, te susținem și aici! 

Pe lângă faptul că toate materialele despre atragere clienți acoperă și componenta de conversie, ai cursuri și materiale specifice care să te ajute să diagnostichezi problema… și apoi să o rezolvi.

Vei avea mai mult timp

A fost surprinzător și pentru noi, dar majoritatea cursanților au raportat că petrec mai puțin timp făcând marketing după ce au trecut prin cursurile noastre.

Asta se întâmplă (1) pentru că nu mai trebuie să petreci zeci de ore pe internet, urmărind video-uri pe YouTube sau citind articole. 

Vezi avea acces la tutoriale actualizate care îți arată pas cu pas ce și cum să faci. Trebuie doar să cauți în platformă.

Și (2) învățând cum să gândești strategic, vei putea ignora toate ideile și propunerile care știi că nu vor avea niciun impact asupra creșterii vânzărilor afacerii tale.

Vei fi la zi cu tot ce e important

În ultimii ani, rolul meu în cadrul agenției a fost să rămân la curent cu ce funcționează acum și să transmit ideile colegilor mei pentru a le testa și pune în practică pentru clienții noștri.

De acum, și tu vei face parte din „cercul nostru intern” și vei avea acces la lucrurile pe care le descoperim, ideile la care ne gândim, resursele pe care le consumăm.

Pe lângă asta, vei putea interacționa și discuta într-un mediu lipsit de distrageri cu alți marketeri și antreprenori care tine, vei vedea ce fac ei, cum a funcționat și ce poți prelua și pentru afacerea ta.

Vei fi în control și nu te vei mai îngrijora de volatilitatea canalelor

Recomandările sunt grozave, dar e riscant să te bazezi doar pe ele pentru a obține clienți noi.

Ca membru Growth Masters îți vei putea crea o strategie (a se citi mașinărie) completă de marketing care aduce clienți noi, îi convertește și apoi îi face să cumpere din nou. Și, bineînțeles, vei avea mai multe tactici pentru fiecare pas, ca să nu depinzi doar de una.

În același timp, concurenții tăi se vor zbate tot mai tare să „optimizeze” o anumită idee sau canal de marketing, dincolo de momentul în care mai merită.

Îți vei putea instrui și învăța colegii

Dacă ai mai mulți colegi în companie care se ocupă de marketing, îi vei putea adăuga și pe ei în comunitate la costuri preferențiale și astfel vor putea și ei să devină Marketeri de Nivel 3 și astfel să îți mai preia din responsabilități

Vei găsi colaboratori noi

Dacă ești antreprenor și cauți colaboratori noi cărora să le delegi din responsabilități, (1) vei avea și tu o bază ca să știi cum să le judeci munca și (2) dacă alegi dintre membrii comunității vei avea siguranța că sunt profesioniști care investesc în ei și care vor să devină mereu mai buni.

În plus, față de o recomandare pe Facebook, le vei putea vedea istoricul în comunitate și contribuțiile și astfel îți vei putea face o părere mai informată.

Dacă ești marketer sau agenție și cauți clienți noi, vei găsi persoane cu care poți discuta idei și strategii, nu te vei chinui să le explici de ce un aspect elementar e important.

Sisteme și strategii testate în ultimii 5 ani și validate de peste 20.000 de oameni

Poate te întrebi dacă Growth Masters e util și pentru tine.

Uite câteva dintre industriile cu care am lucrat direct în ultimii ani. În urma colaborării cu companii din aceste domenii am dezvoltat strategiile pe care vrem să le împărtășim și cu tine:

Dar nu trebuie să fii o agenție ca să le folosești. Lumea ne apreciază pentru faptul că luăm aspecte complicate și le facem simple.

În ultimii 3-4 ani de când am început să susținem cursuri, prezentări și traininguri de marketing, peste 15.000 de români au trecut prin materialele noastre.

Uite ce au de spus despre noi:

★★★★★

”Am participat ieri la cursul de Copywriting de la Cluj și am primit multe exemple practice, idei și concepte utile în realizarea textelor. Recomand SMARTERS managerilor și specialiștilor de marketing!”

Oana Moldovan

Participantă la workshop-ul de Copywriting

★★★★★

„Am cumpărat de curând cursul „Trucuri vizuale” si m-a ajutat foarte mult. Am savurat fiecare video si am reușit să îmi iau notițe din fiecare lecție. Abia aștept să pun în aplicare ce am învățat! Mulțumesc!? Sunteți cei mai tari!”

Andreea Popa

Participantă la hackbook-ul Trucuri Vizuale

★★★★★

“Cursurile celor de la SMARTERS sunt foarte utile, informația e foarte fain structurată și vine la pachet cu multe exemple. Cu siguranță o să mai particip și la alte evenimente de-ale lor. ?

Diana Alexandra Cîmpan

Participantă la cursurile SMARTERS

Deci ce include mai exact Growth Masters?

O listă scurtă cu ce primești imediat ce devii membru:

Cursuri Avansate și Specializate de Marketing care te vor ajuta să pornești sau să înveți strategii avansate

Vei primi acces instant la toate cursurile noastre premium de marketing. În plus, de fiecare dată când vom adăuga un curs nou, tu vei primi acces instant și gratuit.

Deja disponibile:

Curs Promovare Facebook

Secretele Promovării pe Facebook

Descoperă strategia pe care o folosim pentru TOȚI clienții noștri și care ne-a ajutat, în medie, să triplăm rezultatele campaniilor pe Facebook.

[/et_pb_image]

„Secretele Copywriting-ului”

Zeci de lecții despre copywriting pe care le poți pune imediat în practică. Înveți cum să creezi mesaje mai puternice, la care oamenii răspund.

SEO care funcționează

Înscrie-te la cursul de SEO și învață cum să îți aduci site-ul în primele rezultate din Google și economisește bani pentru promovarea afacerii.

Curs Promovare Facebook

Google Ads

Destinat începătorilor și intermediarilor într-ale promovării pe Google. Descoperă etapele conceperii unei strategii și implementării unor campanii de succes.

[/et_pb_image]

Growth Hacking Masterclass 2.0

Învață cum să-ți crești afacerea mai repede, fără să investești sume enorme de bani. Obține acces instant la MasterClass și află totul despre Growth Hacking.

Curs messenger & chatbot marketing

Chatbots care convertesc

Învață cum să îți creezi propriul om (virtual) de marketing, vânzări și suport digital 24/24 care poate genera contacte și vânzări cât tu dormi.

Curs Promovare Facebook

E-mail Marketing University

Află care sunt elementele esențiale ale unei strategii e-mail marketing ce generează vânzări și cum îți poți crește baza de date.

[/et_pb_image]

Magnetic Content

Învață cum să-ți promovezi afacerea și să atragi clienți noi fără să întrerupi oamenii cu reclame sau să investești din ce în ce mai mulți bani în marketing.

[/et_pb_image]

Curs Google Analytics

Învață cum să faci ordine în setări și date și cum să obții răspunsuri utile pentru business cu ajutorul Google Analytics.

În lucru:

Optimizarea Monetizării și a Ratei de Conversie (Martie 2022)

Site-ul e cel mai important element din promovarea online. Însă, pentru majoritatea, este ca o găleată care pierde bani. În acest curs te vom învăța procesul auditării site-ului tău și apoi tactici și tehnici pentru a-l face să vândă mai mult.

Următoarele cursuri sunt pe lista de idei pe termen mediu:

N

Curs Complet de Digital Marketing

N

Funnel Hacking

N

Cum faci un audit complet de marketing online

N

E-commerce Marketing

N

Reclame Video care Vând

N

Promovarea prin TikTok

N

Lead Generation Mastery

N

Project Management în Marketing

N

Lansarea unui produs

Primul (și din câte știm singurul) curs de Growth Hacking adaptat pentru piața din România

Deși mai puțin cunoscut în România, conceptul de Growth Hacking a luat cu asalt lumea antreprenoriatului din Occident. La SMARTERS îl practicăm încă din 2015 timp în care am adaptat ideile, conceptele și procesele pentru piața din România. Vei avea acces instant la acest curs plus alte materiale conexe în lucru.

Strategii de Marketing care Funcționează Acum

La SMARTERS testarea e parte din ADN-ul nostru. Lunar testăm enorm de multe idei și metode noi pentru clienții noștri (uneori și câte 1 pe zi). Deci apar și multe succese. Și vrem să le împărtășim cu tine.

Practic, în momentul în care vedem că ceva funcționează peste așteptări, mai documentăm puțin procesul apoi fie facem o postare sau înregistrăm un video pe care le încărcăm în platformă.

Garantăm cel puțin 3 materiale noi în fiecare lună.

Proceduri pas cu pas pentru toate procesele de marketing „obligatorii” în promovarea afacerilor mici și mijlocii

Dacă te lovești des de provocări tehnice sau nu știi cum să faci un anumit lucru, vei găsi în platformă tutoriale și sfaturi pentru „cele mai frecvente 99 de provocări din marketing”. De la setări tehnice precum instalare pixeli ori analizare date, până la procesele noastre interne pentru creare pagini de vânzare ori implementare cu succes campanii.

Acces la o Comunitate Exclusivă și ajutor la fiecare pas din drum 

Cum ar fi să ai acces 24/7 la oameni care probabil deja au reușit ce vrei să obții și tu? Sau să ai pe cineva cu care să te consulți când nu știi de unde să apuci o nouă provocare?

Atunci te invităm în comunitatea noastră exclusivă, interzisă nesimțiților, unde să înveți și să-i ajuți și pe alții.

În Curând: Mini-rețea socială care îți oferă toate beneficiile fără distrageri

Comunitățile pe rețele sociale pot fi grozave. Problema e că uneori intri să adresezi o întrebare și 2 ore mai târziu te trezești că citești glume ori vorbești cu un coleg de liceu proaspăt regăsit.

De aceea, am creat un mediu de interacțiune curat și lipsit de alte distrageri, în care să vorbești despre marketing și creșterea afacerilor.

În curând: Aplicație mobilă

Odată ce finalizăm platforma, o vei putea accesa și printr-o aplicație mobilă nativă. Și platforma actuală e optimizată pentru mobil, dar va fi și mai grozav în curând. Și da, nu discriminăm, va fi disponibilă și pe iOS și pe Android 🙂

„Întreabă-mă Orice” cu experți naționali și internaționali

Vei putea adresa întrebări și interacționa cu oamenii care fac lucrurile să se întâmple în lumea marketingului și a creșterii afacerilor la noi și în afară. Vor fi fie persoane pe care nu le-ai mai văzut intervievate dar care au rezultate impresionante, fie persoane cunoscute dar pe care le vei auzi vorbind despre lucruri noi, pe care nu le-au mai împărtășit în public.

Ce ar însemna pentru tine să ai acces 24/7 la o platformă cu resurse pentru întrebările tale și la un grup de profesioniști care deja au avut succes cu ce vrei tu să obții?

Imaginează-ți cum ar fi dacă data viitoare când te întrebi:

N

De ce nu mai merg aceste campanii?

N

Cum fac să trec de acest volum de vânzări lunar?

N

Cum rezolv aceste provocări grele?

N

Nu am timp, pe ce să mă concentrez acum?

Ai ști că ai un singur loc unde să te duci ca să găsești răspunsurile. Și știi că sunt fără prea multe „bliz bliz” și „bla bla” și că sunt de la oameni care vorbesc din experiență pe piața din România.

E Growth Masters potrivit pentru tine?

Cu siguranță nu e pentru toată lumea și nu am vrea să iei o decizie greșită. Uite pentru cine credem că e și nu e Growth Masters.

Nu e pentru tine dacă:

M

Ești la început sau doar curios. Cel mai probabil nu merită investiția, mai bine începi cu Marketing Hackers PRO sau cu resursele gratuite de pe blog.

M

Cauți o idee magică. Nu avem așa ceva și nu credem în ele, cel puțin în marketing și antreprenoriat. Credem că fiecare afacere e diferită și trebuie să încerci până descoperi ce și cum funcționează pentru afacerea ta.

M

Nu ai un website. Majoritatea resurselor sunt complet utilizabile dacă folosești și un website în tot procesul de marketing. Dacă nu ai unul, cel mai probabil abonamentul nu merită.

M

Cauți doar motivație. Nu vei găsi conținut de genul „Poți să o faci!”. Nu credem că motivația de genul reprezintă o soluție pe termen lung. Credem în resurse, procese și competențe care să ofere atâta claritate încât fac să nu fie nevoie de motivație.

E pentru tine dacă:

N

Vrei să-ți faci un plan de bătaie complet și bine pus la punct.

N

Vrei să te specializezi pe o anumită arie din marketing, dar să o faci corect.

N

Deja te ocupi de marketing pentru afacerea ta sau a unui client/angajator. Această ofertă este gândită în primul rând pentru cei care sunt implicați în marketing sau se ocupă de el. Dacă nu ești tu, trimite altcuiva din companie această pagină.

N

Ești răbdător, metodic și gândești deliberat. Pentru o perioadă scurtă va fi mai greu înainte să fie mai ușor pentru că va trebui să dezveți anumite tendințe și tipare, sau să îți dezvolți ariile pe care nu le cunoști. 

N

Cauți un sistem și strategii, nu tactici aleatorii. Deși vei găsi sute de idei care să te inspire, Growth Masters e despre sisteme și strategii care să te ajute să găsești tacticile potrivite pentru tine

N

Ești dispus să-ți schimbi opiniile. După cum ai văzut, Marketerii de Nivel 3 gândesc și fac lucrurile diferit. Ai văzut cum arată aria lor de expertiză. Trebuie să fii deschis la nou și a la înțelege de ce funcționează ceva.

N

Ești destul de stabil emoțional încât să te descurci cu suișuri și coborâșuri. Nu credem în lucruri care merg doar bine. Hopurile sunt inerente oricărui lucru nou. Ne așteptăm să ai momente când să-ți fie greu. Vei avea resurse să le rezolvi, dar trebuie să poți să trăiești cu ele.

N

Vrei mai mult decât lucruri basic. Growth Masters intră adânc și larg în tot ce ține de marketing și creșterea afacerii. Dacă o să devii membru acum, vei avea toate beneficiile ulterioare incluse, fără să plătești extra. 

N

Vrei să delegi/externalizezi, dar să știi bazele mai întâi.

Poate te întrebi?

Dacă am Marketing Hackers PRO am nevoie de Growth Masters?

Marketing Hackers PRO e practic inclus în Growth Masters.

Dacă ai nevoie doar de idei/inspirație și de proceduri pas cu pas pentru procese de marketing de bază, atunci nu ai nevoie de Growth Masters.

Întoarce-te aici când vrei să te specializezi (corect) pe o anumită arie, când ai concurență puternică și în general când vrei să duci lucrurile la următorul nivel.

Dacă am deja mai multe cursuri?

Hmm, aici depinde și pe care dintre ele le ai. Dacă ai o combinație de cursuri pentru toate Pârghiile de Creștere™ în principiu nu mai ai nevoie de Growth Masters.

Dacă îți dorești acces la și mai multe cursuri + comunitate, atunci merită.

Dacă nu am timp?

Dacă în practică multe ore se duc pe scroll pe Facebook și căutat răspunsuri pe internet, poate că nu timpul e problema.

În principiu dacă poți dedica minim 5 ore pe săptămână pentru studiat + pus în practică, ar trebui să obții rezultate vizibile destul de rapid.

Cum știu dacă sunt pregătit?

Te simți entuziasmat de ce ai citit? Simți că are sens? Deja faci marketing? Atunci ești pregătit. 

În plus, uită-te din nou la secțiunea de mai sus cu „Pentru cine e // Pentru cine nu e”. Sau vorbește cu colegul nostru Dani (ai datele de contact la finalul paginii) și te va ajuta el să identifici soluția potrivită pentru tine.

Cât ajutor voi primi?

Ajutorul îți va veni prin mai multe moduri:

În primul rând, la fiecare lecție poți adresa întrebări dacă ceva e neclar.

În al doilea rând, ținem materialele actualizate mereu și în platformă te vom ține la curent cu noutățile importante.

În al treilea rând, vei putea adresa întrebări și echipa SMARTERS se asigură că nu rămâne nici o întrebare fără răspuns. Atenție însă, nu putem garanta răspunsuri în afara ariei noastre de expertiză și nici răspunsuri care depășesc scopul comunității. 

Dar, cea mai importantă sursă de suport e fără doar și poate comunitatea. Știm că nimeni nu e la fel de deștept ca toată lumea, tocmai de aceea vrem să creăm această comunitate, pentru a învăța unii de la alții.

Da, ai opțiuni

Nu o să fim ridicoli să spunem că dacă nu devii membru în Growth Masters vine sfârșitul lumii sau că nu mai ai alte alternative.

Credem că o să fii chiar ok, la urma urmei deja ai dovedit că investești în tine.

Și mai există cursuri de marketing pe care le poți achiziționa.

Însă credem că te putem ajuta să salvezi enorm de mult timp și bani, nemaiavând nevoie să plătești pentru alte cursuri ori să pierzi timp căutând de unul singur pe internet. 

În plus, planul e ca pe mulți dintre cei pe care îi apreciezi în industria de marketing din România să îi aducem în cadrul Growth Masters ca Marketeri Rezidenți.

Am fi ucis pentru a avea aceste resurse când am pornit

Nu știu cum a fost experiența ta, dar când eu am început să învăț marketing prin 2013-2014, când căutam pe Google o soluție la o provocare, majoritatea rezultatelor erau în genul sfat super general + contactează-ne să te ajutăm noi. 

Dacă vrei să ai succes cu promovarea pe Facebook trebuie să-ți cunoști audiența, să faci conținut interesant… apropo click aici pentru o ofertă de preț”.

Lucrurile sunt mai ok acum.

Însă dacă vrei să înveți marketing trebuie să te împarți într-o 100 de locuri, nu ai o singură sursă de informare și suport.

Am creat Growth Masters în primul rând pentru noi și nevoile noastre. Dacă te identifici cu ele, te invităm cu drag și pe tine.

Hai să vedem logic, merită Growth Masters pentru tine?

Personal, îmi place ca atunci când investesc o sumă de bani să gândesc și logic, nu doar în funcție de ce simt.

Credem că vei reuși mult mai multe. Dar dacă din tot ce îți oferiă Growth Masters, tot ce ai obține ar fi:

N

Să găsești 1 idee la 2 săptămâni pe care să o aplici pentru afacerea ta, ar merita?

N

Să ai încă 7-10 pagini care să apară gratuit în primele rezultate Google, ar merita?

N

Să crești cu 50% randamentul campaniilor de Facebook Ads sau Google Ads ar merita?

N

Să scrii în jumătate din timp mesajele de marketing, ar merita?

N

Să crești de 2x-3x rata de interacțiune cu e-mailurile și reclamele tale, ar merita?

Doar gândește-te pentru tine – câte vânzări extra ar trebui să-ți aducă Growth Masters pe an ca să merite investiția? 1? 10? 100?

Avem zeci și sute de oameni care au reușit rezultate de 3x până la 10x mai bune decât cele de mai sus.

Garanția Noastră: Încearcă Growth Masters timp de 30 de zile fără niciun risc pentru tine

Încearcă tot ce îți oferă Growth Masters. Dacă nu îl vei iubi pur și simplu, insistăm să-ți dăm banii înapoi 100%.

Acoperim noi chiar și costurile procesatorului de plăți.

De ce oferim această garanție?

Pentru că una e să afirmi un lucru, altul să îl și susții. La SMARTERS întreg business-ul e construit în jurul ideii de a ajuta la accelerarea adoptării unor tactici moderne de creștere a afacerilor și de a ajuta companiile din România să devină mai competitive. 

Obiectivul nostru e ca până în 2030 să ajutăm afacerile cu care lucrăm să genereze €1.000.000.000 vânzări extra.

Dar realizăm că nu putem face asta de unii singuri.

De aceea am pus și mai urmează să punem în Growth Masters tot ce credem că e nevoie pentru a ajuta la dezvoltarea marketerilor și antreprenorilor care pot obține acele rezultate.

Credem că principalul motiv pentru care suntem unde suntem astăzi la SMARTERS a fost pentru că ne-am ajutat cursanții și clienții să obțină rezultate.

Nimeni nu s-a plâns de faptul că nu ne-am străduit.

Credem că acesta este motivul pentru care de mai bine de 3-4 ani nu trebuie să facem nici o campanie plătită pentru a atrage clienți pe partea de servicii.

Credem că este motivul pentru care peste 30.000 de oameni ne vizitează blogul în fiecare lună.

Pentru care peste 15.000 de oameni aleg să ne primească e-mailurile în fiecare săptămână.

Și pentru care cele 20.000 de persoane au participat la cursurile, evenimentele și prezentările noastre.

Poate și tu ai fost unul dintre ei.

Ai văzut nivelul de seriozitate și intensitate cu care tratăm lucrurile. Și, dacă nu e potrivire, suntem noi cei care spunem că ar trebui oprită colaborarea.

De aceea garantăm 100% pentru Growth Masters.

Nu e nici o grabă. Chiar dacă nu ai timp să intri imediat în platformă, ai mai bine de 4 săptămâni să o faci și să te „joci” cu ce oferim.

Dacă nu ești mulțumit, tot ce trebuie să faci este să ne dai un semn pe hello[a]smarters.ro și îți vom returna banii.

Ai grijă doar să nu abuzezi, există o limită de utilizare rezonabilă. Vezi termenii și condițiile.

Ai muncit prea mult ca să te oprești acum

Diferența dintre un marketing „grozav” și unul „ok” poate însemna mii, sute de mii sau milioane de euro în buzunarele companiei sau alte tale.

Să ai suportul unei comunități și acces instant la răspunsuri poate însemna diferența dintre prevenirea sau rezolvarea instantă a unei probleme și zile de agonie cercetând un subiect de la 0.

Partea și mai bună, nu trebuie să fie un chin să faci marketing bine.

Imaginează-ți cum stai la laptop, te uiți la cifre sau citești e-mailurile primite și, deși știi că nu totul a fost roz,

Graficele arată în sus și la dreapta.

Cifrele sunt mult peste țintele inițiale:

Și răspunsurile sunt în genul:

„Super, se vede diferența față de începerea colaborării”.

„Mă bucur că v-am găsit. Mi-a plăcut cum vă promovați și acum îmi plac și produsele/serviciile dumneavoastră”.

„Vă recomand cu mare drag”.

Poți face asta!

Uită-te doar ce au spus unii dintre cursanții noștri:

★★★★★

„Recomand cu tărie cursurile și workshop-urile celor de la SMARTERS. În special cursul de copywriting, care m-a ajutat să scriu reclame care vând de 10 ori mai bine?. Iar workshop-ul de copywriting a fost foarte practic, Toma focusându-se pe „durerile” si provocările fiecărui participant. Combinația cursul + workshop-ul de copywriting își merită toți banii. Felicitări echipei!?

Ovidiu Stegari

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

„Concis si la obiect, cu o multime de idei si exemple cat sa lumineze orice minte dornica sa cunoasca si sa implementeze. O resursa excelenta pentru micii antreprenori. Cu mii de multumiri. ?

Dana Dragomir

Participantă la cursurile SMARTERS

★★★★★

“I-am intalnit mai intai pe cei 2 de la SMARTERS anul trecut, la un event despre finantari nerambursabile (StartActiv). Mi s-au parut de atunci niste tineri cu bun simt, inovatori, orientati spre nevoile clientului/publicului tinta. Event-ul la care am participat ieri, „Marketing care functioneaza”, a fost doar o confirmare a primei impresii. Astept cu drag sa interactionez in continuare cu ei pe viitor. ?

Carmen Craciun

Participantă la evenimente SMARTERS

★★★★★

”Am urmărit multe materiale, webinarii si am cumpărat si cursuri de la voi. Acum pun in aplicare ce am învățat și sper sa apara și rezultatele. Voi chiar “oferiți conținut de valoare”. In plus sunteți naturali și dedicați pe ceea ce faceți.”

Ionut Stancu

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

Cât am învățat de la SMARTERS despre SEO și reclame pe Facebook, printre altele, pot să afirm că de pe niciun site de marketing online din România, n-am mai învățat atâta!

De aceea, SMARTERS reprezintă pentru mine referință #1, în materie de marketing digital, referitor la ce funcționează pe piață din România.
Mulțumesc! ?
Raul Stan

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

“Am învățat foarteee multe de la acești oameni. Îi recomand cu drag. Am achiziționat mai multe cursuri din care am învățat multee strategii și programe. Va mulțumesc, sunteți foarte buni!”

 

Alexandra Nichita

Participantă la cursurile SMARTERS

Chiar și atleții de top au antrenori

Când ne gândim la top performerii de pe planetă, fie că vorbim de atleți sau oameni de business, ni-i imaginăm ca niște semi-zei într-un turn de fildeș care pur și simplu iau decizii bune.

Dar chiar și atleții de top au pe cineva pe margine care să îi ajute, să le ofere o perspectivă externă și să îi ghideze când sunt prea concentrați pe o anumită chestie.

Tu de ce să nu ai suport care să te ajute să economisești timp și să-ți crești rezultatele și câștigurile?

Și uite-ne într-un moment de cotitură, în care ai 2 decizii posibile:

Decizia 1: Să continui pe drumul pe care ești. Asta înseamnă să încerci mai mult și mai din greu ceea ce faci și acum.

Decizia 2: Să te alături unui grup de oameni cu aceleași motivații și valori ca tine, dar care se află unde vrei și tu să ajungi. Să înveți de la cei care împing limitele în acest domeniu.

Da! Vreau să devin membru Growth Masters

Înscrie-te acum și crește-ți de 3x până la 10x rezultatele.

Începe astăzi

€209/lună + TVA (plătit anual)

Acces pe viață

€5000 + TVA pe viață

Ai întrebări? Scrie-ne folosind funcția de Live Chat din dreapta sau sună la 0770 295 694