E-commerce „De Milioane”: Aplică sistemul SMARTERS de creștere a magazinelor online până la 100.000€/lună vânzări (sau chiar mai mult) în doar 14 zile.

Vino alături de noi în această provocare de 14 zile unde vom „face curat” în promovarea ta și vom clădi fundația unei creșteri sustenabile până la vânzări de peste 100.000€/lună (1 milion de euro pe an) pentru magazinul tău online.

„Foarte complex și cu insights și pentru începători și pentru avansați. Și ca de obicei, cu mai multe informații și sfaturi decât „trebuia” ?” – Patras Patricia

Cum funcționează:

N

Întâi îți vom arăta sistemul de promovare pe care îl folosim pentru a aduce peste 100,000 de euro vânzări pe lună pentru clienții noștri cu magazinele online, și ce funcționează pentru noi în momentul de față.

N

Apoi îți vom arăta cum să identifici blocajele și oportunitățile de creștere din magazinul tău, împreună cu profilul clientului tău ideal ca să poți „turna” fundația pentru o creștere accelerată (vei avea teme de făcut și de trimis pentru feedback).

N

Îți vei stabili obiective clare și măsurabile, și îți vom arăta care sunt cifrele și randamentele (benchmarks) pe care să le urmărești și pe care să încerci să le atingi cu campaniile tale

N

Îți vom arăta niște metode validate de creștere rapidă a vânzărilor care funcționează pentru noi și clienții noștri, pentru un boost de cashflow dar și o creștere sustenabilă pe termen lung. Asta include: 

  • Cum arată structura conturilor de Facebook Ads și ce tipuri de campanii folosim
  • Care sunt cele 2 campanii de Google Ads care aduc 80% din vânzări. 
  • Canalul de care magazinele online mari profită dar pe care cele mici îl ignoră (și care e cel mai profitabil dintre toate)
  • Plus multe alte tactici și strategii

Iar, în final, te vom ajuta să-ți construiești un plan de promovare personalizat pentru afacerea ta, pe care îl poți aplica imediat.

De unde știm toate astea?

La SMARTERS, promovăm afaceri încă din 2016 –  fie direct, fie prin consultanță, evenimente, sau cele peste 40 de cursuri de marketing și cei peste 14,000 de studenți care le-au parcurs până acum.

Iar sistemele pe care l-am dezvoltat pentru promovarea și creșterea afacerilor au fost testate, rafinate și validate prin cei peste 20,000,000 de euro în vânzări generate direct de campaniile noastre pentru clienți privați doar în ultimii 2 ani.

Dacă decizi să participi la aceasta provocare, vei avea acces direct la experiența și procesele private ale unei agenții profesioniste de marketing care aduce momentan câteva sute de mii de euro pe lună în vânzări.

„Wow – Super tare, multumim mult Toma! Asteptam cu interes următoarele intalniri pe astfel de subiecte…Si app…te anuntam cand ajungem la milon$ ?” – Petrisor Herescu

Această provocare este pentru tine dacă:

Ai de gând să îți deschizi în curând un magazin online, și vrei să pornești cu dreptul în promovare (chiar dacă pornești cu un buget limitat).

Dar mai ales dacă ai deja un magazin online funcțional și vânzări, dar simți că poți face mai mult și mai bine. Sau dacă magazinul tău are „simptome” precum:

N

Lipsa unui cash flow constant. Vânzările sunt ori slabe ori nu aduc suficient profit;

N

Timpul disponibil pentru acțiuni de promovare este foarte limitat;

N

Bugetul pentru promovare este mic sau aproape inexistent;

N

Lipsa unui plan care să ofere claritate cu privire la acțiunile necesare pentru a crește;

N

Banii sunt investiți mai mult în produse și inventar, și aproape deloc în atragerea clienților;

N

Concurența este mare și oferta de produse nu iese suficient de bine în evidență;

N

Lipsa de cunoștințe a uneltelor de promovare disponibile;

N

Prea puține surse de potențiali clienți (ex. doar din SEO, content marketing, Google Ads, etc.);

N

Lipsa vizibilității în piață.

„Trebuie să am un buget pentru promovat reclame?”

Da. Dar asta nu înseamnă că nu poți vedea rezultate și creștere și cu un buget limitat.

Sistemul nostru de creștere accelerată către 1 milion de euro vânzări pe lună presupune și alocarea unui buget pentru reclame prin Facebook și Google.

Dar asta nu înseamnă că ne vom limita doar la analiza și optimizarea campaniilor de reclame plătite.

Din experiența noastră (facem audit-uri pe zeci sau sute de conturi în fiecare an, plus clienții pentru care administrăm direct promovarea), magazinele online care obțin rezultate slabe din promovarea pe Facebook și Google:

  1. au sărit peste părți întregi și esențiale din procesul de promovare – părți pe care le vom parcurge în detaliu alături de tine în acest training
  2. nu folosesc strategiile, campaniile și tacticile de promovare potrivite, sau nu le folosesc corect.

Cu alte cuvinte, nu bugetul este de vină pentru rezultatele slabe!

Iar după acest challenge, vei privi cu totul altfel lucrurile.

Dar, și mai important, vei avea claritate precum și un plan precis de acțiune.

„Probabil cel mai complet webinar legat de ecommerce – reclame facebook – seo – optimizari.” – Galma Octavian

Vești proaste și vești bune

Așa cum ai văzut probabil până acum, să crești un magazin online nu este ușor.

Însă majoritatea problemelor sunt ca un domino, și în momentul în care rezolvi câteva dintre ele, restul se rezolvă de la sine.

Așadar acesta este o provocare practică, în care îți vom cere să te implici serios.

Nu pentru noi, ci pentru tine!

Vei avea „teme” de făcut (pentru afacerea ta), pe care va trebui să le trimiți la verificat, și pe care vei primi feedback direct de la noi pe parcursul celor 14 zile…

Iar asta pentru că vrem să ne asigurăm că…

La finalul provocării vei avea:

N

Un sistem de măsurare și analiză a rezultatelor funcțional și precis.

N

O imagine clară a clienților cărora te adresezi, și a tipurilor de campanii pe care trebuie să le faci pentru a-i atrage și monetiza.

N

Obiective clare către care să-ți îndrepți atenția și energia.

N

Un set de metode pe care le poți aplica imediat pentru a crește rezultatele obținute rapid și sustenabil, chiar dacă pornești cu un buget mic.

N

Banii sunt investiți mai mult în produse și inventar, și aproape deloc în atragerea clienților.

N

Precum și un plan pas cu pas de scalare a campaniilor de promovare până la peste 80,000 de euro pe lună în vânzări.

Înscrierile se închid în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Când, unde, și cum?

Evenimentul începe Luni 15 Iulie 2021, iar cei care se înscriu acum și nu pot participa LIVE, vor primi acces la înregistrare.

Atenție: înregistrarea va fi doar pentru cei care se înscriu de acum. Cel mai probabil nu o vom face disponibilă după încheierea evenimentului.

Programul provocării:

START – Unde greșesc majoritatea când vor să crească vânzările unui magazin online (Joi, 15 iulie)

Cum faci un audit al campaniilor de Facebook Ads, Google Ads și SEO + Exercițiu Practic (Vineri, 16 iulie)

Cum identifici clienții ideali + Exercițiu Practic (Luni, 19 iulie)

Cum pui împreună o strategie de Ecommerce Marketing + Exercițiu Practic  (Miercuri, 21 iulie)

Live Q&A (Vineri, 23 iulie)

Cum planificăm totul + Exercițiu Practic (Luni, 26 iulie)

Inspirație: Strategiile și Metodele pe care le folosim pentru clienții noștri (Miercuri, 28 iulie)

Q&A final + drumul spre vânzări de 100.000€/lună (Vineri, 30 iulie)

Ce spun clienții noștri

★★★★★

”Am participat ieri la cursul de Copywriting de la Cluj și am primit multe exemple practice, idei și concepte utile în realizarea textelor. Recomand SMARTERS managerilor și specialiștilor de marketing!”

Oana Moldovan

Participantă la workshop-ul de Copywriting

★★★★★

„Recomand cu tărie cursurile și workshop-urile celor de la SMARTERS. În special cursul de copywriting, care m-a ajutat să scriu reclame care vând de 10 ori mai bine?. Iar workshop-ul de copywriting a fost foarte practic, Toma focusându-se pe „durerile” si provocările fiecărui participant. Combinația cursul + workshop-ul de copywriting își merită toți banii. Felicitări echipei!?

Ovidiu Stegari

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

„Concis si la obiect, cu o multime de idei si exemple cat sa lumineze orice minte dornica sa cunoasca si sa implementeze. O resursa excelenta pentru micii antreprenori. Cu mii de multumiri. ?

Dana Dragomir

Participantă la cursurile SMARTERS

★★★★★

„Am cumpărat de curând cursul „Trucuri vizuale” si m-a ajutat foarte mult. Am savurat fiecare video si am reușit să îmi iau notițe din fiecare lecție. Abia aștept să pun în aplicare ce am învățat! Mulțumesc!? Sunteți cei mai tari!”

Andreea Popa

Participantă la hackbook-ul Trucuri Vizuale

★★★★★

“I-am intalnit mai intai pe cei 2 de la SMARTERS anul trecut, la un event despre finantari nerambursabile (StartActiv). Mi s-au parut de atunci niste tineri cu bun simt, inovatori, orientati spre nevoile clientului/publicului tinta. Event-ul la care am participat ieri, „Marketing care functioneaza”, a fost doar o confirmare a primei impresii. Astept cu drag sa interactionez in continuare cu ei pe viitor. ?

Carmen Craciun

Participantă la evenimente SMARTERS

★★★★★

”Am urmărit multe materiale, webinarii si am cumpărat si cursuri de la voi. Acum pun in aplicare ce am învățat și sper sa apara și rezultatele. Voi chiar “oferiți conținut de valoare”. In plus sunteți naturali și dedicați pe ceea ce faceți.”

Ionut Stancu

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

“Cursurile celor de la SMARTERS sunt foarte utile, informația e foarte fain structurată și vine la pachet cu multe exemple. Cu siguranță o să mai particip și la alte evenimente de-ale lor. ?

Diana Alexandra Cîmpan

Participantă la cursurile SMARTERS

★★★★★

Cât am învățat de la SMARTERS despre SEO și reclame pe Facebook, printre altele, pot să afirm că de pe niciun site de marketing online din România, n-am mai învățat atâta!

De aceea, SMARTERS reprezintă pentru mine referință #1, în materie de marketing digital, referitor la ce funcționează pe piață din România.
Mulțumesc! ?
Raul Stan

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

“Am învățat foarteee multe de la acești oameni. Îi recomand cu drag. Am achiziționat mai multe cursuri din care am învățat multee strategii și programe. Va mulțumesc, sunteți foarte buni!”

 

 

Alexandra Nichita

Participantă la cursurile SMARTERS