12 tehnici acționabile cu care să-ți captivezi publicul 

Fie că este vorba de postări, articole sau copy de vânzare, aceste 12 tehnici te vor ajuta să-ți ții cititorii implicați și atenți la fiecare cuvânt.

Ce înveți din acest material?

Nu oricine este un scriitor înnăscut. Nu oricine este copywriter de talie mondială. Din păcate… și eu mai am de muncit până să ajung acolo. 

Dar partea bună este că NU trebuie să fii copywriter de elită ca să scrii copy de elită. Există trucuri și formule care funcționează. Șabloane pe care le poți lua direct și aplica pe afacerea ta… astfel încât conținutul să fie cu câteva clase peste concurență.

Acest Hackbook te va învăța rapid (și cu exemple) care sunt cele mai eficiente tehnici pentru a stârni și menține interesul cititorilor tăi.

Dacă scrii copy pentru un business, dacă vinzi produse sau servicii… atunci acest hackbook te va ajuta foarte rapid să treci la următorul nivel și să îți ții publicul lipit de ecran. Lucru care este o condiție esențială a copy-ului care vinde.

Am tot primit întrebări pe această temă. Dacă este ok să folosim formulele devenite clișeu… iar răspunsul la această întrebare este că a folosi aceste șabloane e un ”păcat” doar dacă ești Hemingway sau Ion Creangă (care sunt sigur că ar fi fost un copywriter excelent).

Când eram mai tânăr am auzit un banc: 

Fiul lui Bulă își întreabă tatăl: care este diferența dintre ”păcat” și ”vină”?

Răspunsul: E o vină să te culci cu nevasta altuia, dar e păcat să ratezi ocazia :)))

Vreau să încep prin a spune clar și răspicat că nu suntem de acord cu infidelitatea… dar ideea este alta. Chiar și bancul de mai sus respectă o formulă: te surprinde… și elementul surpriză este prezent cam la toate bancurile din lume. Este păcat să nu folosești formulele care funcționează.   

Marketerii din întreaga lume au studiat și testat milioane de tehnici și tactici, iar cele mai bune au devenit formule. E o vină să le folosești? Poate… Dar e un mare, mare păcat să ratezi ocazia!

Cu ce te va ajuta acest Hackbook?

N

Vei învăța care sunt cele mai puternice pârghii cu care să-ți menții cititorii captivați.

N

Vei știi cum să ”ademenești” aproape orice potențial client să citească o reclamă, un articol, un email sau orice alt text.

N

Vei știi cum să ”ademenești” aproape orice potențial client să citească o reclamă, un articol, un email sau orice alt text.

N

Vei putea folosi cele 12 metode constant, fără ca cititorii să simtă că te repeți.

N

Le vei câștiga încrederea doar prin ceea ce alegi să spui.

N

Te va ajuta să creezi conținut de calitate chiar dacă nu te simți inspirat.

N

Vei construi o relație directă între tine și cititorii tăi, care vor dori să te citească în continuare.

N

Copy-ul tău va fi persuasiv și se va transforma direct în vânzări cu aceste 12 metode de stârnire și captare a interesului.

Învață scurtăturile spre un copy cu adevărat captivant și persuasiv!

(129,00 lei)

Te afli într-o companie bună

150+

Clienți cu care am lucrat în ultimii trei ani și pe care i-am ajutat să-și crească afacerile.

14000+

Cursanți și participanți la evenimentele de marketing pe care le-am organizat.

Cine este autorul?

Toma Grozăvescu este fondatorul SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Când nu lucrează la gândirea și implementarea strategiilor de marketing pentru clienții SMARTERS, ține prezentări și cursuri de marketing, scrie articole pentru blogul agenției sau pentru principalele publicații de business din România.

Toma are peste 5 ani de experiență în marketing online, a lucrat cu mai bine de 150 de clienți din peste 20 de industrii și domenii de activitate diferite.

Ce spun clienții noștri

Am participat ieri la cursul de Copywriting de la Cluj și am primit multe exemple practice, idei și concepte utile în realizarea textelor. Recomand SMARTERS managerilor și specialiștilor de marketing!

Oana Moldovan

Participantă la workshop-ul de Copywriting

★★★★★

Recomand cu tărie cursurile și workshop-urile celor de la SMARTERS. În special cursul de copywriting, care m-a ajutat să scriu reclame care vând de 10 ori mai bine?. Iar workshop-ul de copywriting a fost foarte practic, Toma focusându-se pe „durerile” si provocările fiecărui participant. Combinația cursul + workshop-ul de copywriting își merită toți banii. Felicitări echipei!?

Ovidiu Stegari

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

Concis si la obiect, cu o multime de idei si exemple cat sa lumineze orice minte dornica sa cunoasca si sa implementeze. O resursa excelenta pentru micii antreprenori. Cu mii de multumiri. ?

Dana Dragomir

Participantă la cursurile SMARTERS

★★★★★

Am cumpărat de curând cursul „Trucuri vizuale” si m-a ajutat foarte mult. Am savurat fiecare video si am reușit să îmi iau notițe din fiecare lecție. Abia aștept să pun în aplicare ce am învățat! Mulțumesc!? Sunteți cei mai tari!

Andreea Popa

Participantă la hackbook-ul Trucuri Vizuale

I-am intalnit mai intai pe cei 2 de la SMARTERS anul trecut, la un event despre finantari nerambursabile (StartActiv). Mi s-au parut de atunci niste tineri cu bun simt, inovatori, orientati spre nevoile clientului/publicului tinta. Event-ul la care am participat ieri, „Marketing care functioneaza”, a fost doar o confirmare a primei impresii. Astept cu drag sa interactionez in continuare cu ei pe viitor. ?

Carmen Craciun

Participantă la evenimente SMARTERS

Am urmărit multe materiale, webinarii si am cumpărat si cursuri de la voi. Acum pun in aplicare ce am învățat și sper sa apara și rezultatele. Voi chiar “oferiți conținut de valoare”. In plus sunteți naturali și dedicați pe ceea ce faceți.

Ionut Stancu

Participant la cursurile SMARTERS

“Cursurile celor de la SMARTERS sunt foarte utile, informația e foarte fain structurată și vine la pachet cu multe exemple. Cu siguranță o să mai particip și la alte evenimente de-ale lor. ?

Diana Alexandra Cîmpan

Participantă la cursurile SMARTERS

Cât am învățat de la SMARTERS despre SEO și reclame pe Facebook, printre altele, pot să afirm că de pe niciun site de marketing online din România, n-am mai învățat atâta!

De aceea, SMARTERS reprezintă pentru mine referință #1, în materie de marketing digital, referitor la ce funcționează pe piață din România.
Mulțumesc! ?
Raul Stan

Participant la cursurile SMARTERS

“Am învățat foarteee multe de la acești oameni. Îi recomand cu drag. Am achiziționat mai multe cursuri din care am învățat multee strategii și programe. Va mulțumesc, sunteți foarte buni!”

Alexandra Nichita

Participantă la cursurile SMARTERS

27 EURO

HackBook: 12 tehnici pentru stârnirea interesului

N

Conține HackBook: 12 tehnici pentru stârnirea interesului

N

Garanție 30 de zile.

N

Acces pe viață la acest material

M

Înveți peste 40 de tactici și strategii

M

Ești la curent cu TOT ce merge acum în marketing

M

Acces la 3-5 materiale noi pe lună

M

Primesti reduceri suculente la alte cursuri SMARTERS.

Vreau acces pe viață la acest material

13 EURO/LUNĂ

Abonament: Marketing Hackers PRO

N

Conține HackBook: 12 tehnici pentru stârnirea interesului

N

Garanție 30 de zile.

N

Acces la TOATE HackBook-urile

N

Înveți peste 40 de tactici și strategii

N

Ești la curent cu TOT ce merge acum în marketing

N

Acces la 3-5 materiale noi pe lună

N

Primesti reduceri suculente la alte cursuri SMARTERS. 

Vreau acces lunar la toate materialele

La Marketing Hackers PRO, cu doar 13 euro/lună (+TVA) vei avea acces la o veritabilă bibliotecă de marketing.

DA, inclusiv acest hackbook, dar cu materiale suplimentare care te învață tactici și strategii acționabile legate de SEO, Google Ads, Facebook Ads, e-mail marketing, Fluid Copywriting, lead generation și altele.

Toate informațiile sunt bine structurate, rapid de parcurs și rapid de implementat. 

Este de departe cea mai valoroasă ofertă pe care am făcut-o vreodată.

Dacă vrei să fii și tu PRO, înscrie-te la PRO!

1 recenzie pentru 12 tehnici pentru stârnirea interesului

  1. Romica

    Super folositor. Multumesc!

Adaugă o recenzie