Ghidul titlurilor cu adevărat persuasive

Învață să folosești titlurile ca să transformi publicul țintă în cititori, iar cititorii în clienți

Titlurile sunt de departe cele mai importante elemente din copywriting.

Știai că, în medie, doar 2 din 10 persoane care citesc un titlu vor citi și conținutul? Dacă scrii titluri bune acest procent poate crește masiv. De fapt, numărul de click-uri pe care le primești poate varia cu până la 500% în funcție de cât de bine scrii un titlu.

Titlurile sunt atât de importante încât poți umple o mică bibliotecă cu cărți dedicate exclusiv titlurilor de mesaje de copywriting.

Titlurile sunt atât de importante deoarece ele fac diferența dintre un text care este citit și unul care este ignorat. 

Dar nu trebuie să-ți dai doctoratul în copywriting ca să poți scrie și folosi titluri excepționale. Fiind un domeniu al testării, avem pentru tine condensat și comprimat un Hackbook care te va ajuta să scrii constant titluri ”care rup”.

Acest Hackbook nu doar că îți explică rapid și eficient care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un titlu ca să fie bun, dar îți arată și 100 de exemple din care să te inspiri. 

Practic, după ce parcurgi materialul vei fi deja pregătit să-ți crești masiv numărul de click-uri și citiri doar scriind titluri mai bune pentru materialele tale.

David Ogilvy – părintele copywritingului – spunea că dacă are 10 zile pentru a scrie un text de copy, acesta va folosi primele 8 zile ca să lucreze doar la titlu. 

Pentru că un conținut incredibil, ”cel mai bun copy din lume” devine inutil dacă are un titlu prost în față. Pentru că nu-l citește nimeni.

Orice text are un titlu, fie că este o postare de social media, articol, postare blog, flyer, carte sau poster. Chiar și video-urile au titluri, iar scopul titlurilor este acela de a atrage atenția și a ajuta cititorul să-și dea seama dacă este interesat sau nu de materialul tău, dintr-o singură privire.  

Un titlu bun poate transforma un material mediocru într-unul viral. Și asta cred că spune multe.

Învață care sunt butoanele conștiente și subconștiente pe care trebuie să le apeși cu titlurile tale astfel încât cititorul să fie direct interesat să te urmărească în continuare.

Deci dacă creezi orice fel de reclame sau conținut pentru makrketing – atât online cât și offline – îți garantez că acest material te va ajuta să te promovezi cu rezultate mult mai bune. 

Cu ce te va ajuta acest Hackbook?

N

Vei învăța să scrii titluri care aproape ”obligă” cititorul să citească în continuare.

N

Vei obține mult mai multe click-uri pe reclame, articole, postări etc.

N

Vei știi cum să apeși butoanele subconștiente ale cititorilor tăi și să le stârnești cu adevărat interesul.

N

Te ve diferenția de 90% dintre competitorii tăi, care probabil încă scriu titlurile după ureche.

N

Vei primi peste 100 de exemple de titluri care funcționează (au fost testate de milioane de ori de marketeri din toată lumea).

N

Vei putea adapta și modifica cele 100 de exemple pentru a putea genera titluri eficiente aproape pe loc.

N

Îți vei crește radical vizitele pe site/pagina Facebook.

N

Vei știi cum să scrii titluri care atrag atenția și care exploatează pornirile noastre instinctive (curiozitate, nevoia de apartenență, anxietatea etc.)

Învață să folosești titlurile ca să transformi publicul țintă în cititori, iar cititorii în clienți

(129,00 lei)

Te afli într-o companie bună

150+

Clienți cu care am lucrat în ultimii trei ani și pe care i-am ajutat să-și crească afacerile.

14000+

Cursanți și participanți la evenimentele de marketing pe care le-am organizat.

Cine este autorul?

Toma Grozăvescu este fondatorul SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Când nu lucrează la gândirea și implementarea strategiilor de marketing pentru clienții SMARTERS, ține prezentări și cursuri de marketing, scrie articole pentru blogul agenției sau pentru principalele publicații de business din România.

Toma are peste 5 ani de experiență în marketing online, a lucrat cu mai bine de 100 de clienți din peste 20 de industrii și domenii de activitate diferite.

Ce spun clienții noștri

Am participat ieri la cursul de Copywriting de la Cluj și am primit multe exemple practice, idei și concepte utile în realizarea textelor. Recomand SMARTERS managerilor și specialiștilor de marketing!

Oana Moldovan

Participantă la workshop-ul de Copywriting

★★★★★

Recomand cu tărie cursurile și workshop-urile celor de la SMARTERS. În special cursul de copywriting, care m-a ajutat să scriu reclame care vând de 10 ori mai bine?. Iar workshop-ul de copywriting a fost foarte practic, Toma focusându-se pe „durerile” si provocările fiecărui participant. Combinația cursul + workshop-ul de copywriting își merită toți banii. Felicitări echipei!?

Ovidiu Stegari

Participant la cursurile SMARTERS

★★★★★

Concis si la obiect, cu o multime de idei si exemple cat sa lumineze orice minte dornica sa cunoasca si sa implementeze. O resursa excelenta pentru micii antreprenori. Cu mii de multumiri. ?

Dana Dragomir

Participantă la cursurile SMARTERS

★★★★★

Am cumpărat de curând cursul „Trucuri vizuale” si m-a ajutat foarte mult. Am savurat fiecare video si am reușit să îmi iau notițe din fiecare lecție. Abia aștept să pun în aplicare ce am învățat! Mulțumesc!? Sunteți cei mai tari!

Andreea Popa

Participantă la hackbook-ul Trucuri Vizuale

I-am intalnit mai intai pe cei 2 de la SMARTERS anul trecut, la un event despre finantari nerambursabile (StartActiv). Mi s-au parut de atunci niste tineri cu bun simt, inovatori, orientati spre nevoile clientului/publicului tinta. Event-ul la care am participat ieri, „Marketing care functioneaza”, a fost doar o confirmare a primei impresii. Astept cu drag sa interactionez in continuare cu ei pe viitor. ?

Carmen Craciun

Participantă la evenimente SMARTERS

Am urmărit multe materiale, webinarii si am cumpărat si cursuri de la voi. Acum pun in aplicare ce am învățat și sper sa apara și rezultatele. Voi chiar “oferiți conținut de valoare”. In plus sunteți naturali și dedicați pe ceea ce faceți.

Ionut Stancu

Participant la cursurile SMARTERS

“Cursurile celor de la SMARTERS sunt foarte utile, informația e foarte fain structurată și vine la pachet cu multe exemple. Cu siguranță o să mai particip și la alte evenimente de-ale lor. ?

Diana Alexandra Cîmpan

Participantă la cursurile SMARTERS

Cât am învățat de la SMARTERS despre SEO și reclame pe Facebook, printre altele, pot să afirm că de pe niciun site de marketing online din România, n-am mai învățat atâta!

De aceea, SMARTERS reprezintă pentru mine referință #1, în materie de marketing digital, referitor la ce funcționează pe piață din România.
Mulțumesc! ?
Raul Stan

Participant la cursurile SMARTERS

“Am învățat foarteee multe de la acești oameni. Îi recomand cu drag. Am achiziționat mai multe cursuri din care am învățat multee strategii și programe. Va mulțumesc, sunteți foarte buni!”

Alexandra Nichita

Participantă la cursurile SMARTERS

27 EURO

HackBook: Ghidul titlurilor cu adevărat persuasive

N

Conține HackBook: Ghidul titlurilor cu adevărat persuasive

N

Garanție 30 de zile.

N

Acces pe viață la acest material

M

Înveți peste 40 de tactici și strategii

M

Ești la curent cu TOT ce merge acum în marketing

M

Acces la 3-5 materiale noi pe lună

M

Primesti reduceri suculente la alte cursuri SMARTERS.

Vreau acces pe viață la acest material

13 EURO/LUNĂ

Abonament: Marketing Hackers PRO

N

Conține HackBook: Ghidul titlurilor cu adevărat persuasive

N

Garanție 30 de zile.

N

Acces la TOATE HackBook-urile

N

Înveți peste 40 de tactici și strategii

N

Ești la curent cu TOT ce merge acum în marketing

N

Acces la 3-5 materiale noi pe lună

N

Primesti reduceri suculente la alte cursuri SMARTERS. 

Vreau acces lunar la toate materialele

La Marketing Hackers PRO, cu doar 13 euro/lună (+TVA) vei avea acces la o veritabilă bibliotecă de marketing.

DA, inclusiv acest hackbook, dar cu materiale suplimentare care te învață tactici și strategii acționabile legate de SEO, Google Ads, Facebook Ads, e-mail marketing, Fluid Copywriting, lead generation și altele.

Toate informațiile sunt bine structurate, rapid de parcurs și rapid de implementat. 

Este de departe cea mai valoroasă ofertă pe care am făcut-o vreodată.

Dacă vrei să fii și tu PRO, înscrie-te la PRO!

3 recenzii pentru Ghidul titlurilor cu adevărat persuasive

  1. Chantal Romaine Ongone

    Este un material forte sugestiv. Interessant

  2. Chantal Romaine Ongone

    Interessant

  3. Chantal Romaine Ongone

    De ajutor

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *