Pentru prima dată: învață direct de la sursă strategiile și metodele din spatele unor campanii de Facebook Ads care generează peste 647.000 € pe lună.

Te invităm la un workshop online, de 8 ore, în care să descoperi ce funcționează ACUM în promovarea prin Facebook și care sunt lucrurile pe care trebuie să le faci în 2020 pentru a-ți crește randamentul campaniilor și profitul. 

Pentru prima dată: învață direct de la sursă strategiile și metodele din spatele unor campanii de Facebook Ads care generează peste 647.000 euro în fiecare lună

Te invităm la un workshop online, de 8 ore, în care să descoperi ce funcționează ACUM în promovarea prin Facebook și care sunt lucrurile pe care trebuie să le faci în 2020 pentru a-ți crește randamentul campaniilor și profitul.

Succesul clienților noștri e dovada că funcționează.

Uite ce au de spus, cu cuvintele lor:

„I’m definitely proud of the partnership with SMARTERS! The collaboration between Telco and SMARTERS was a great achievement. What I liked about them is that they knew how to ask the right questions and  how to translate our company’s goals into successful results online.  Thank you SMARTERS!”

 

Alessandro Console

CEO, TELCO

„SMARTERS face palpabile obiective de promovare care par imposibil de atins! Experiența noastră cu echipa SMARTERS se poate traduce simplu prin următoarea ecuație 70 = 300… În mai multe cuvinte, te aștepți/speri la 70 de potențiali participanți la evenimentul pe care îl organizezi și te trezești vorbind în fața a peste 300 de persoane cu adevărat interesate de subiect!
Recomand SMARTERS cu toată încrederea și cu bucuria că am avut ocazia să colaborăm!„
Alexandra Petcu

Partener UVT, StartActiv Vest

„Colaborez cu SMARTERS de aproximativ 6 luni și pot spune că deja îi consider un partener de nădejde și edgy thinkers. Îmi place faptul că personalizează soluțiile, iar acestea sunt gândite și inovative.”

 

 

Rafaela Guran

Marketing Manager, Ness Timișoara

Oricine poate învăța aceste strategii.

 

Avem deja 7000+ de oameni care au trecut prin cursurile noastre și au învățat cum să se promoveze profitabil. Suntem cunoscuți pentru faptul că luăm concepte și strategii complicate și le facem accesibile și aplicabile:

„Foarte practici, foarte deschisi, sociabili si stiu exact sa se tina de rezultatele pe care au in plan sa le obtina. Intotdeauna binevoitori si dornici sa ajute participantii. Prezentarile sunt eficiente, Toma este foarte usor de urmarit deoarece sties a explice lucrurile clar, efficient si cu atentie asupra detaliilor importante. La prezentare este foarte usor de luat notite, recomand cu drag!
Daca esti incepator, cu siguranta vei pleca cu o multime de informatii! Daca esti avansat, vei gasi cu siguranta un partener de discutie cu care sa poti dezbate orice subiect pe tema marketing-ului online! Am avut o serie de discutii despre lucruri interesante legate de online, evolutie si aspecte tehnice avansate. De fiecare data cand o persoana avea o intrebare, i se raspundea clar, era ajutata chiar pe propria campanile, la laptopul personal. Bravo Toma, felicitari si mult success!
.
Maria Radion

Marketing Specialist

“Cursul de Growth Hacking online a avut informatii foarte utile , a fost usor de inteles! Plus acces la cursuri filmate si dupa terminarea cursului ! Pentru mine investitia a meritat din plin!”
Vlad Rusneac

Participant la cursul de Growth Hacking, Ness Timișoara

„Recomand cu încredere orice curs! Eu am învățat multe de la Smarters! Cursurile sunt detaliate și practice, nu cu generalisme și informații vagi. Sunt detalii care te ajută concret. Am fost și la workshopul pentru Facebook Ads – recomand pentru începători mai ales, dar și pentru cei cu un nivel puțin mai avansat care vor detalii și tips & tricks mai „din interior”.

Sunt convinsă ca fac o treabă superbă și ca agenție!”

Patricia Patras

Specialist Marketing, Green Unicorn Palace

„Recomand cu tărie cursurile și workshop-urile celor de la Smarters. În special cursul de copywriting, care m-a ajutat să scriu reclame care vând de 10 ori mai bine?. Iar workshop-ul de copywriting a fost foarte practic, Toma focusându-se pe „durerile” si provocările fiecărui participant. Combinația cursul + workshop-ul de copywriting își merită toți banii. Felicitări echipei!?
Ovidiu Stegari

Antreprenor, sitter.ro

“Concis si la obiect, cu o multime de idei si exemple cat sa lumineze orice minte dornica sa cunoasca si sa implementeze. O resursa excelenta pentru micii antreprenori. Cu mii de multumiri. ?
Dana Dragomir

Antreprenor, Danique Boutique

„Desi activez de niste ani in marketing, materialele de la SMARTERS, mereu mi se par si CALITATIVE. Si lungi si de calitate! 

P.S: Pe langa asta, Toma (fondatorul) e un simpatic, care mi-a oferit suport cat pt cel putin un six pack (de beri)! Sunt destul de sigur ca si ultimele sfaturi si mai ales „hack”-urile lui pe partea de FB ads, o sa-mi prinda foarte bine daca imi fac si partea mea de treaba! Multumesc! „

Raul Stan

Marketing Specialist

Salutări, Toma Grozăvescu aici, fondatorul SMARTERS – prima agenție de growth hacking marketing din România.

 

Dacă ești aici, mă gândesc că te afli în una din următoarele 3 situații:

1) Știi că „se poate”, dar nu ai o metodă de la A la Z prin care să transformi utilizatorii Facebook în clienții afacerii tale.

2) Ai ceva rezultate folosind promovarea pe Facebook, dar costurile sunt mult prea mari pentru rezultatele pe care le obții.

3) „Doar te uiți”.

Dacă ești în cea de-a treia situație, bine ai venit, site-ul nostru te primește cu drag 🙂

Dar dacă ai răspuns cu „Da” la una dintre primele 2 întrebări, trebuie să discutăm lucruri serioase.

De ce?

Cel mai probabil, motivul pentru care te afli în una din cele 2 situații e pentru că te promovezi pe Facebook ca în 2013.

Poate te chinui să „crești pagina”, doar pentru ca mai apoi nimeni să nu-ți vadă postările. 

Sau probabil speri să ajungi „la cât mai mulți oameni”, dar nu ai nici un plan concret, de la A la Z, pentru a-i transforma din străini în clienți.

În cel mai bun caz, folosești strategii de Facebook Ads care funcționau în trecut dar care astăzi probabil fac mai mult rău decât bine (imediat revin la asta).

Pe de o parte nu te învinovățesc. Și eu am început să folosesc promovarea pe Facebook când postările deveneau virale relativ ușor, sau campaniile de reclame obțineau click-uri și la costuri de 1 ban (da, ai citit bine).

E greu, când trăiești sau citești despre astfel de vremuri, să nu te agăți de ele, să nu mai speri că vor reveni.

Dar s-au dus. Poate că mirajul reach-ului gratuit încă e acolo, dar cât te costă să nu te coste nimic să ajungi la oameni?

Câte ore sau câți bani investești în „managementul paginii”, în crearea de conținut sau în reclame care nu aduc nici un randament?

Pas cu pas găsești Sfântul Graal în materie de promovare pe Facebook

Dar mai e un motiv pentru care trebuie să continui să citești.

Ce funcționează astăzi în promovarea pe Facebook e poate cea mai simplă strategie de marketing online accesibilă vreodată publicului larg.

Probabil ai mai citit despre promovarea pe Facebook și ai întâlnit tot felul de termeni complicați, de strategii în 7 pași. 

Ți s-a spus de către vreun „guru” că trebuie să creezi 10 campanii, cu 7 audiențe fiecare, cu 5 reclame fiecare.

Dar acestea nu doar că nu mai funcționează la fel de bine astăzi când toată lumea țintește aceleași interese, cu aceleași mesaje. Dar chiar îți pot sabota rezultatele.

Algoritmii Facebook s-au schimbat enorm în ultimele 24 de luni și metode care în trecut erau bune practici astăzi ne omoară rezultatele.

Ok, ok, și atunci poate te întrebi: „ce funcționează astăzi”?

O strategie pe care noi o numim „Antrenarea Pixelului” și care te poate ajuta să-ți scazi volumul de muncă cu până la 80% și să-ți crești rezultatele cu până la 300%.

Am avut clienți unde am reușit să obținem rezultate chiar și de 21x mai bune după ce am implementat această abordare.

Dar nu mă crede pe cuvânt, uite acest printscreen din contul unui client:

Și încă unul de la altul, să nu se simtă singur:

Am folosit această abordare pentru clienți din o grămadă de industrii și domenii de activitate diferite:

Magazine online

Afaceri Locale

Dezvoltatori imobiliar

Prestatori de servicii

Fashion & Beauty

Educație

Business to business

Artizanat

*și încă vreo 21 de industrii și domenii de activitate diferite.

De fiecare dată a adus rezultate mult mai bune față de ce exista anterior.

Nu îți garantăm că te va ajuta și pe tine să obții exact aceleași rezultate. Nu știm nimic despre tine și despre contextul tău (și oricum, deja avem destui „vânzători de succes” în România, nu?).

Dar zeci de afaceri din România au testat deja acest sistem și au dovedit că funcționează.

Dacă și tu:

 • Vrei să știi cum să targetezi mai bine și să găsești audiențe care cumpără;
 • Vrei să înveți copywriting sau cum să creezi reclame care atrag atenția, obțin click-ul și generează vânzări;
 • Vrei să-ți scazi costurile promovării pe Facebook și să-ți crești rezultatele;
 • Vrei să deslușești interfața complicată a Facebook Ads și să înțelegi ce și când să folosești;
 • Vrei să convertești mai mulți potențiali clienți;
 • Și să ți se răspundă la alte întrebări despre promovarea pe Facebook pe care probabil le ai.

Mă bucur să te anunț că pentru prima dată organizăm un workshop live, online, cu o durată de 8 ore despre Facebook Ads. 

E bazat pe abordarea despre care vorbeam mai sus și în cadrul acestuia te vom învăța practic, pas cu pas, metodele și strategiile pe care le folosim ACUM pentru clienții noștri și care le aduc acestora vânzări lunare de aproximativ 647.000 de EURO.

De fapt, sunt șanse mari ca și tu să fi ajuns aici tocmai pentru că am folosit această metodă. Iar dacă te-am făcut să citești până aici, înseamnă că am făcut ceva bine, nu? 🙂

Care este programul celor 8 ore intensive de workshop:

 

Partea I: Fundamentele promovării pe Facebook în 2020

 • Ce s-a schimbat în ultimele 12-24 luni legat de promovarea prin Facebook și cum ar trebuie să ne influențeze asta strategia;
 • Cum funcționează algoritmul de Facebook Ads și cum ne poate ajuta asta să ne eficientizăm campaniile și să ne creștem profitabilitatea;
 • Setări fundamentale ale Facebook Pixel pe care trebuie să le faci pentru a putea rula campanii profitabile;
 • Care este acum cel mai important pas din crearea unei campanii de Facebook Ads (și cum să-l implementezi corect);
 • Descifrarea interfeței Facebook Ads: ce contează cu adevărat și cu ce să nu-ți pierzi timpul;

Partea a II-a: Strategii & Audiențe

 

 • Ce este „Strategia Antrenarea Pixelului” și cum ne poate ajuta să ne scădem cu 80% volumul de muncă dar și să creștem rezultatele cu până la 300%;
 • Alte metode și abordări care am văzut că funcționează în practică și care aduc rezultate;
 • Cum găsim audiențe pe Facebook și cum targetăm corect (în 2020 și pe mai departe);
 • Cel mai important lucru care s-a schimbat legat de targetare în ultimele 12-24 luni (și care schimbă total ce ar trebui să faci);
 • Ce sunt audiențele custom și cum le putem folosi pentru a genera mai multe vânzări cu costuri mai mici;
 • Cum creăm audiențe custom și care dintre acestea sunt cele mai puternice (în funcție de afacere);
 • Strategia în 2 pași pentru a găsi audiențe noi, mai profitabile decât targetarea bazată pe interese;
 • Ce este „temperatura audienței” și cum te va ajuta aceasta să țintești persoanele corecte cu mesajele potrivite;
Partea a III-a: Implementare și exerciții practice

 • Cum implementăm „Strategia Antrenarea Pixelului” pentru 3 tipuri de afaceri;
 • Cum creăm campanii de retargeting pentru a converti mai mulți dintre vizitatorii site-ului;
 • Setări și opțiuni importante care îți vor ajuta campaniile să aducă rezultate mai bune;
 • Cum creăm campanii de promovare a Catalogului de Produse;
 • Cum măsori rezultatele unei campanii;
 • Exerciții și demonstrații practice.

Partea a IV-a: Copywriting și creare de reclame

 • Cum identificăm mesaje cu care oamenii rezonează și care ne ajută să creștem vânzările;
 • 5 metode prin care să creezi reclame de impact care atrag atenția și obțin click-ul;
 • Tehnici de persuasiune pe care le poți aplica în campaniile de Facebook Ads;
 • Alte tehnici simple de copywriting pentru a stârni interesul prin reclamele noastre;

Q&A – Tot ce ai vrut să știi despre Facebook Ads dar nu ai avut pe cine să întrebi

Sesiune de întrebări și răspunsuri unde vom răspunde la lucrurile rămase neacoperite.

Ce NU conține workshop-ul:

Important. Acesta este un workshop practic care intră adânc în metodele de promovare prin Facebook Ads. Nu vom discuta despre cum administrăm pagina, cum creăm postări pentru aceasta etc.

De ce? Odată, timpul ne este limitat și vrem să folosim la maximum cele 8 ore disponibile. Apoi, așa cum spuneam la început, investiția în aceste aspecte nu mai este rentabilă pentru majoritatea companiilor. Vino la workshop și vei afla de ce (și ce să faci în schimb).

Ar trebui să participi dacă ești începător?

Da, dacă ai creat deja câteva campanii și știi cum să accesezi contul de Facebook Ads și ce fac principalele butoane.

Modul simplu în care îți vom explica restul informațiilor îți va economisi enorm de mult timp și nu va trebui să înveți pe cont propriu.

Cine ține workshop-ul?

 

Acesta va fi susținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și probabil principalul promotor al conceptului de growth hacking marketing în România.

Toma gândește și implementează campanii de promovare pe Facebook de mai bine de 6 ani și în cadrul SMARTERS este responsabil de ținerea la curent cu cele mai bune practici în materie de marketing online.

Ține prezentări la principalele evenimente de marketing și business din țară și din afara ei precum Digital Marketing Forum, Social Media Camp și contribuie cu resurse despre marketing pentru blogul SMARTERS și principalele publicații de business din România.

Cine ar trebui să participe la workshop:

Acesta este destinat atât începătorilor cât și intermediarilor în promovarea pe Facebook. Vei învăța pas cu pas, metode și strategii practice, pe care să le implementezi chiar din ziua workshop-ului și care te vor ajuta să-ți îmbunătățești rezultatele.

Dacă ești începător, te va ajuta să înveți cum să te promovezi corect de la început și să nu pierzi o grămadă de bani și ore de muncă pentru a învăța pe cont propriu. 

Dacă ești intermediar, credem că o parte dintre strategiile pe care noi le folosim te vor inspira și le vei putea testa în următoarele campanii pe care le implementezi.

De asemenea, avem sute sau chiar mii de campanii implementate în acești ani – probabil sunt provocări pe care le întâmpini momentan și pe care noi deja le-am depășit. Nu trebuie să le rezolvi pe toate de unul singur.

Nu îți arătăm ce să faci și apoi te lăsăm să te descurci singur

Participarea la acest workshop vine la pachet cu acces la SMARTERS Insider, comunitatea participanților la cursurile noastre premium. Aici poți să ne adresezi alte întrebări pe care le ai, poți discuta cu alți oameni care se află la același nivel al experienței cu tine și tot aici publicăm de obicei pentru prima dată noile recomandări de strategii – lucruri pe care nu le primești într-un grup gratuit.

Care e diferența dintre acest material și cursul „Secretele Promovării pe Facebook”?

Cursul este mai larg, acoperă atât aspecte ce țin de administrarea paginii, de postări organice etc. Este mai complet.

Acest workshop intră mai adânc în partea de Facebook Ads și este destinat persoanelor care au făcut deja câteva campanii și vor să-și îmbunătățească rezultatele.

Dacă ar fi să facem o analogie, cursul e ca o carte completă, iar workshop-ul ia un capitol și intră mult mai în detaliu în el.

Cu care să începi?

Dacă ești la început de tot cu promovarea pe Facebook poate ar fi bine să pornești cu cursul, să înțelegi totul pas cu pas.

Dacă ești cât de cât familiarizat, îți recomandăm worshop-ul, te va ajuta să obții rezultate mai rapid. Cu aceste resurse extra, vei putea mai apoi să investești și în curs unde vei găsi și niște strategii mai avansate de scalare a campaniilor.

Bonus Gratuit: HackBook „Strategia Antrenarea Pixelului” Valoare 27 euro

Înscrie-te acum și primești acces la HackBook-ul „Strategia Antrenarea Pixelului” un material video care explică fundamentele celei mai profitabile metode actuale de promovare prin Facebook. Te va ajuta să-ți reamintești de ce și cum funcționează strategia și vei vedea pas cu pas cum am implementat-o pentru câteva proiecte.

 

Poți învăța totul, în doar 8 ore, fără să plătești 1500-2500 euro

Până acum, singurii care au avut acces la toate aceste metode sunt clienții noștri care ne plătesc un comision lunar ce pornește de la 1500 euro/lună pentru implementarea campaniilor.

Dar dacă ești dispus să depui puțin efort să înveți și să implementezi tu (sau să trimiți o persoană din companie care să facă asta), poți avea acces la aceste strategii la un cost infim.

ONLINE

Disponibil instant

Pachetul costă 450€ și include:

 • Acces la cele 8+ ore de conținut;
 • Materiale de follow-up cu resurse extra
 • Acces gratuit la îmbunătățiri și actualizări;
 • Slide-urile folosite pentru prezentare
 • Acces la grupul de suport „SMARTERS Insider”
 • 30% discount la cursul „Secretele Promovării pe Facebook”

7 recenzii pentru Workshop Facebook Ads 2020

 1. Anamaria

  Un workshop la care nu trebuie sa lipsesti daca faci campanii pe Faceboook pentru tine sau pentru altcineva. Macar un om din echipa de marketing ar trebui sa-l urmeze. Cu informatii exacte, practice. Pur si simplu, Toma te „ia de mana” si te conduce prin fiecare pas, iti explica fiecare setare si de ce trebuie sa o faci. Foarte, foarte bun.

 2. Lefter Georgiana (proprietar verificat)

  f detaliat, f usor de priceput, Super in general

 3. Ioana

  Felicitari pentru calitatea workshopului. Interesant, detaliat, practic.

 4. Alex (proprietar verificat)

  Workshop Facebook Ads 2020
  Foarte interesant, plin de exemple si numai bun de pus in practica.
  Am invatat ca promovarea eficienta pe facebook nu trebuie sa fie complicata.

  Thanks Toma! 😉

 5. Florin

  Foarte frumos!

 6. Alina (proprietar verificat)

  Imi plac cursurile Smarters pentru ca explica strategii simplu de aplicat. Cred ca exista o tentinda de a super-complica lucrurile pentru a parea ca ads-urile nu se pot face fara a apela la firme specializate, insa la Smarters pare ca nu se aplica aceasta idee. Va urmaresc cu drag!

 7. Dascalu

  o prezentare foarte buna

Adaugă o recenzie