Să crești o agenție de digital marketing nu a fost niciodată mai provocator

Generarea de lead-uri, semnarea a noi contracte, angajarea oamenilor și partenerilor potriviți, stabilirea prețurilor și a serviciilor, structura agenției, instrumente și tehnologie – niciodată nu a fost mai dur.

Dar nu trebuie să o faci singur.

Sari peste greșelile pe care le-am făcut noi, folosește-te de scurtături învățate de noi și crește-ți agenția (sau cariera solo) mai repede. Lucrează cu fondatorul uneia dintre cele mai vechi și apreciate agenții de digital marketing din România.

Alătură-te unui grup de agency owners și freelanceri în marketing cu provocări similare și petrece 4 ore pe lună lucrând la un set specific de provocări, incluziv stabilire tarife, găsire parteneri, vânzări și livrare.

Acest program îți oferă o combinație unică de:

Brainstorming;

Educație;

Responsabilizare;

Suport într-un context de grup;

Participanții se provoacă unii pe alții să seteze obiective puternice și, cel mai important, să le atingă.

Ne întâlnim în fiecare săptămână în aceeași zi și la aceeași oră într-o conferință online. Asta îți permite să blochezi timp pentru a lucra LA afacere, nu doar ÎN ea.

La ce vom lucra:

Modulul 1: Setare obiective, viziune, misiune, valori

Cărămizile pe care se va baza toată munca ulterioară.

Deși majoritatea sar peste acest pas, multe dintre provocările ulterioare apar din cauză că nu ți-ai definit aceste fundamente.

Modulul 2: Definirea poziționării, propunerii de valoare și a ofertei de servicii

Pe cine vrei să servești? Ce goluri există în piață care nu sunt acoperite? Cum te folosești la maximum de expertiza ta?

Modulul 3: Setarea prețurilor încât să rămâi cu profit la finalul lunii

Descoperă cele 3 moduri de calculare a prețurilor și cum să folosești calculatorul de tarife ca să-ți faci viața mai ușoară (și calculele mai bune).

Majoritatea participanților realizează după acest modul că trebuie să-și crească prețurile dacă vor să-și atingă obiectivele.

Modulul 4: Procesul corect de vânzare pentru o agenție sau freelancer în marketing

Dacă 80% din ofertele trimise nu-ți sunt acceptate, ceva nu ai făcut bine în procesul de vânzare. De obicei în pașii anteriori trimiterii ofertei.

În acest modul vei învăța procesul de vânzări consultative pe care ar trebuie să-l folosească oricine vinde servicii de marketing și care te ajută să prezinți serviciile într-un mod în care are sens pentru clienți să plătească fee-ul cerut.

Modulul 5: Tactici de generare lead-uri și construirea mașinăriei tale de marketing

Acum că ai un proces de calificare și vânzare solid, vei vedea care sunt top 5 tactici de generare de lead-uri pe care le poți folosi ca să atragi clienți pentru agenția sau practica ta.

Majoritatea participanților semnează un client nou din săptămânile 3-4 în program și ajung la venituri de 3-5.000€/lună până la finalul programului.

Depinde doar de tine să implementezi.

Modulul 6: Implementarea unui sistem de onboarding/ a clienților

Cum începi o colaborare cu dreptul? Primele 30-90 de zile sunt esențiale.

În acest modul îți vei construi un proces care te ajută să pornești bine colaborările cu clienții încât să le aduci mai multe rezultate și să-i menții fericiți pentru mult timp.

Modulul 7: Managementul clienților

Descoperă procese și acțiuni pe care trebuie să le faci săptămânal, lunar și trimestrial pentru a menține clienții mulțumiți și pentru a le livra rezultate.

De asemenea, ai diferite sfaturi pentru ce să faci în situații dificile, precum o campanie care nu a adus rezultatele dorite, clienți care întârzie să-ți trimită ce au promis etc.

Vei vedea cum să comunici constant valoarea pe care o aduci.

Modulul 8: Managementul agenției și al livrării

Aici ne concentrăm pe aspecte ce țin mai mult de management pentru a continua să-ți crești agenția sau cariera de freelancer.

Vei descoperi un mod simplu de a crea procese și proceduri, sfaturi pentru angajare și management echipă, instrumente care să-ți eficientizeze munca și cum motivezi și menții responsabili partenerii și colaboratorii.

Ce spun unii dintre foștii participanți despre acest program

Ionuț

Un program fantastic, cu ajutorul căruia mi-am dublat prețurile! Aceasta este varianta scurtă a recenziei.

Pentru cei mai răbdători, am intrat în program cu gândul: „Vreau să cresc mindsetul ca să cresc sumele pe care le pot accesa!”

Cei de la SMARTERS m-au ajutat să conștientizez valoarea a ceea ce livrez prin lucruri concrete, să îmi cunosc cifrele și să am o structură clară în relația cu clienții.

Ulterior am descoperit un network care s-a lovit de probleme ca ale mele, ceea ce m-a ajutat să prind curaj din exemplele lor profesionale și de viață.

Cu adevarat game changer a fost momentul de după ce plata a fost procesată. Faptul că am acceptat să plătesc o sumă pe care nu o mai investisem până atunci în educația mea a fost primul pas în schimbarea de mindset care mi-a dublat prețurile și care mi-a adus persoane cu care să fie o plăcere să lucrez.

Norbert

Recomand acest program.

Înainte să particip nu am avut un Pipeline plin, nu știam de unde o sa îmi vină următorul lead/ client. Acum dacă am nevoie de clienți noi știu exact ce sa fac.

Cu ajutorul lui Toma am reușit să semnez primul meu client de 1490 de euro/ luna chiar după prima lună de mentorat.

Cu ajutorul metodelor prezentate de Toma cu siguranță vei avea cel puțin un client nou pe lună, respectiv vei avea mereu un pipeline plin de potențial clienți calificați.

Respectiv am reușit să îmi dau demisia la locul de munca.

Mulțumesc mult, SMARTERS.

Ce e inclus:

Traininguri live și înregistrate care vor acoperi toate punctele enumerate mai sus. Vei avea acces pe viață la ele și orice actualizări ulterioare.

Apartenența la un grup cu alte persoane cu obiective similare cu care poți să te consulți, faci schimb de idei și chiar să ajungeți să colaborați pe anumite proiecte.

Coaching de grup timp de 3 luni de zile (întâlniri o dată pe săptămână) unde primești suport pentru implementare și răspunsuri la alte întrebări punctuale.

Feedback scris/video la întrebări punctuale și provocări pe care le ai. Tot programul este gândit pentru implementare și Toma îți va oferi feedback punctual.

O discuție 1-1 (60 min) în care vom crea un plan de acțiune personalizat, vom prioritiza zonele pe care să te concentrezi și îți răspundem la întrebările de start.

Recomandări către potențiali clienți (când vedem că livrezi rezultate). Deja am rcomandat mai bine de 15 proiecte pentru alumnii programului.

Cum funcționează:

Pe scurt, te vom ajuta să economisești ani de zile de muncă și să înveți din greșelile noastre.

Vom împărtăși cu tine lucruri pe care am fi vrut să le știm mai repede, te vom ajuta să rezolvi provocări și blocaje și te vom ajuta să construiești o afacere faină în jurul pasiunii tale.

Înscrie-te direct sau programează o discuție cu Toma dacă mai ai întrebări la care să răspundem.

Incrie-te direct și hai să rezolvăm provocările tale împreună

Cumpără în 3 tranșe de 335 Euro/Luna