Servicii Agenția SMARTERS

În sfârșit: o agenție partener cu care vei iubi să lucrezi

Suntem o agenție full service de growth hacking marketing care gândește și implementează un sistem complet și antifragil de continuare a creșterii afacerii și a profitului.

De obicei clienții apelează la noi pentru că întâmpină măcar una dintre aceste provocări

Vezi dacă te identifici și tu cu ele.

Vânzările stagnează sau vrei să adaugi și alte canale de marketing ca să-ți permită să continui creșterea afacerii.

Profitul și randamentul marketingului nu sunt cât ți-ai dori, chiar dacă poate volumul de vânzări sau alți indicatori de marketing sunt în creștere.

Îți ia mult timp sau ți se pare dificil să manageriezi departamentul intern ori agenția/agențiile cu care colaborezi acum.

Soluția noastră

S-ar putea să-ți sune interesant și ție.

Un Account Manager dedicat, ce acționează ca Marketing Manager part time al companiei tale, ce oferă singur punct de contact, ownership și inițiativă.

„Atacarea” întreg drumului clientului, de la notorietate la trafic, conversie și revânzare, și a tuturor pârghiile de creștere și funcțiilor marketingului, de la strategie la tactici, campanii și operațiuni.

Gândire strategică, orientată spre rezultate de business, care identifica și rezolva constrângerile care blochează creșterea afacerii și diminuează profitul

Sistematizarea procesului de creștere și gândirea și implementarea unui sistem de operare al creșterii (Growth Operating System™) în afacerea ta.

Utilizarea de instrumente și concepte moderne sau proprietare, dezvoltate intern sau bazate pe cele mai bune practici la nivel internațional.

Cu cine lucrăm cel mai bine?

Acestea sunt tipurile de afaceri unde serviciile și expertiza noastră tind să potrivească cel mai bine și să aducă cele mai bune rezultate.

  • Producători care vor să vândă direct către consumatori și au o cifră de afaceri de minim 1.000.000€/an (sau o au ca obiectiv realist pentru viitorul apropiat).
  • Magazine online cu minim 50% adaos comercial și cifră de afaceri de minim 1.000.000€/an (sau o au ca obiectiv realist pentru viitorul apropiat).
  • Companii B2B cu cifră de afaceri de minim 2.000.000€.

„SMARTERS sunt ca o gură de aer proaspăt”

De ce spun asta mulți dintre cei cu care lucrăm?

Pentru că tot ce facem este concentrat în jurul creșterii afacerii tale. Nu ne măsurăm munca uitându-ne la câți oameni au ajuns campaniile pe care le-am implementat, la traficul de pe site sau la faptul că „am făcut taskurile pe care le-am promis”.

Ci ne uităm la creșterea numărului de lead-uri, a vânzărilor și profitului tău. Știm că pentru asta suntem plătiți. 

Ce servicii și livrabile mai specifice oferim?

Analiză & Crearea Strategiei de Marketing

Ne uităm la SWT: punctele forte, cele slabe și trendurile legate de marketingul afacerii tale. Analizăm cum se compară afacerea ta cu cea a competitorilor. Identificăm cele mai bune canale de atragere, activare și conversie a clienților, precum și mesajele pe care r trebuie să le folosim.

Buyer Persona Development

La noi, totul începe de la a înțelege cine sunt cei mai buni clienți ai afacerii tale. Scopul nostru este să-i înțelegem mai bine chiar decât se cunosc ei și să descoperim cine sunt, unde le este atenția în online și care sunt „joburile” pentru care angajează produsele/serviciile afacerii tale.

Facebook & Google Ads

Împreună, acestea sunt ca un supermarket de unde putem cumpăra atenția clienților. Prin intermediul lor, putem ajunge la aproape toți românii ce folosesc internetul. Ne ocupăm de tot ce ține de aceste canale de marketing, de la strategie, copywriting & design, implementare și optimizare.

Optimizare pentru Motoarele de Căutare (SEO)

Cafeaua rankează #1. După ea, SEO reprezintă un mod grozav de a aduce trafic mai sustenabil pe site. Folosim conceptul propriu Piramida SEO™ și ne ocupăm  de toți factorii principali de care țin cont motoarele de căutare pentru a-ți ajuta site-ul să apară în primele rezultate.

Content Marketing

Dacă nu vrei să fii și tu o altă companie care doar întrerupe potențialii clienți, sau reclamele plătite nu funcționează pentru afacerea ta, inbound marketing poate reprezenta un mod grozav de a oferi valoare, crește brandul și obține rezultate de business.

E-mail Marketing

Un alt canal de marketing sub-apreciat în România, ne concentrăm pe trei piloni: automatizări pentru activarea și conversia abonaților, campanii de broadcasturi comerciale și newslettere ce oferă valoare.

Copywriting, Design Grafic & Editare Video

Ne-am dezvoltat în cadrul agenției toată expertiza de care avem nevoie pentru a implementa strategii complete și coerente. Avem colegi specializați pe fiecare dintre aceste arii ca să ne putem mișca rapid și să minimizăm informațiile care s-ar pierde atunci când sunt mai mulți vendori implicați.

Optimizarea Ratei de Conversie (CRO)

Un fapt cert e că majoritatea oamenilor vor pleca de pe site-ul tău fără să facă acțiunea pe care ți-o doreai. De aceea, optimizarea ratei de conversie te va ajuta să obții mai mult de la fiecare vizitator al site-ului și să crești rezultatele fără a face la fel cu bugetul de marketing.

În general nu oferim aceste servicii separat, ci ca parte dintr-un pachet mai mare gândit să te ajute să-ți atingi obiectivele de business. Însă dacă consideri că ai nevoie doar de unul dintre ele, ne poți scrie să vedem dacă te putem ajuta.

Ți se pare că ne potrivim?

Dacă încă citești și ți-a sunat bine ce ai văzut mai sus, ne poți contacta folosind formularul de mai jos și putem începe o discuție să vedem dacă te putem ajuta.