Salutări!

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ești ești student(ă) la o facultate de comunicare/economie și ești interesat(ă) de una dintre bursele în valoare de 500 de euro pe care le poți folosi pentru a achiziționa cursuri premium de marketing.

Uite ce trebuie să faci mai exact pentru a intra în competiție:

Competiția se desfășoară în perioada 23 septembrie – 18 octombrie, ora 22:00. Așa că, nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi (sau ce poți câștiga, în cazul nostru)! 😉

Vei afla dacă ești unul dintre beneficiari în termen de două săptămâni de la încheierea campaniei și vei fi ales în funcție de răspunsul dat la provocări. 

Mai exact, ne uităm la: creativitate, realism și implicare.

Nu uita, aceste burse pot fi folosite pe site-ul smarters.ro unde poți achiziționa cursuri premium de marketing fără niciun cost extra.

Avem 2 două provocări pentru tine, care ne vor ajuta să ne dăm seama cât de mult ți-o dorești și ne vor arăta cum gândești deja promovarea. Vei vedea că procesul de învățare a și început.

La final găsești documentul care include provocările cât și un formular de înscriere.

Uite aici un mic preview al provocărilor:

Provocarea #1. Vinde-te!

Ce înseamnă asta?

Convinge-ne de ce meriți această bursă. Poți face asta printr-un text de maximum 600 de cuvinte sau printr-un videoclip de maximum un minut.

Provocarea #2. Gândește o strategie de marketing

Imaginează-ți că te ocupi de promovarea unui cabinet dentar din orașul tău. Trebuie să realizezi o mini-strategie de marketing parcurgând următorii pași: definește categoriile de public țintă, unde este atenția lor, motivația pentru care cumpără, bugetarea campaniei.

Cum participi la competiție:

Pentru mai multe detalii și pentru a completa provocările te rugăm să descarci acest document.

După completarea lui, poți finaliza aplicația completând acest formular.

Vom alege 3 câștigători de la fiecare facultate parteneră în proiect.

Îți dorim mult spor și inspirație! Nu uita să te încadrezi în deadline: 18.10.2019