La baza a tot ce facem la SMARTERS stă un singur obiectiv: să ajutăm afacerile să crească.

Cum te putem ajuta pe tine? Depinde de momentul în care te afli tu și compania ta, industria în care activezi, precum și de nevoile și resursele tale.

La baza a tot ce facem la SMARTERS stă un singur obiectiv: să ajutăm afacerile să crească.

Cum te putem ajuta pe tine? Depinde de momentul în care te afli tu și compania ta, industria în care activezi, precum și de nevoile și resursele tale.

Cum te putem ajuta SMARTERS

Mai exact, sunt trei moduri prin care te putem ajuta:

Consultanta in marketing & growth hacking SMARTERS

Consultanță în growth hacking & digital marketing

Menține costurile scăzute, beneficiază de ani de expertiză în domeniul marketingului și accelerează creșterea afacerii tale. Descoperă ce împiedică creșterea organizației tale și află cum să fructifici oportunitățile mediului online.

Consultanță în growth hacking & digital marketing

Implementare servicii de growth hacking & digital marketing

Lucrăm împreună cu departamentul tău de marketing sau îi preluăm rolul și definim și implementăm strategii testate de marketing pentru a obține o creștere rapidă și sustenabilă.

Cursuri de marketing

Cursuri și workshop-uri premium de marketing

Învață cele mai noi și eficiente strategii, tactici și canale de marketing. Descoperă propria noastră metodologie folosită pentru a ajuta afacerile din România să se promoveze mai bine.

Ce este Growth Hacking Marketing

Ce este Growth Hacking?

Growth hacker-ii au lăsat la o parte manualul clasic de marketing și l-au înlocuit doar cu ceea ce este testabil, măsurabil și scalabil. Spre deosebire de alte categorii de marketeri, growth hacker-ii au un singur focus: să ajute afacerea să crească. Ei caută mereu moduri noi prin care să ajungă la clienți și care fac tehnicile clasice de promovare să fie irelevante.

SMARTERS Way

La SMARTERS ne-am dezvoltat o abordare proprietară și am creat propriile noastre procese și modele pe care le folosim pentru a crește afacerile clienților noștri. Procesul de Growth Hacking™, folosirea produsului în marketing, viralitatea sau Strategia Pâlniei Inversate sunt doar câteva din conceptele care ne ajută să avem rezultatele care fac clienții să rămână la noi.

Ce este Growth Hacking Marketing
Marketing orientat spre rezultate

Marketing, nu promovare

Majoritatea agențiilor de marketing se opresc la prima etapă și încearcă doar să te aducă în fața potențialului client. La SMARTERS știm că rezultatele cu adevărat frumoase vin când încerci mai multe strategii și optimizezi fiecare etapă prin care trece potențialul client. Mai mult, dacă știi ce să prioritizezi, rezultatele pot fi spectaculoase!

Vezi ce ți se potrivește cel mai bine

Dacă reprezinți un startup tech sau o companie cu o puternică activitate online, aceasta s-ar putea să fie una din cele mai importante zile din cariera ta. Asta pentru că, deși am adaptat growth hacking-ul oricărui tip de afacere, acesta se potrivește cel mai mult celor digitale.

Cum te putem ajuta mai exact?

Pentru tine, putem aplica toată expertiza noastră în growth hacking și digital marketing și te putem ajuta cu toată paleta noastră de servicii, de la un audit de marketing pentru a înțelege situația actuală, până la campanii de atragere de noi clienți, la optimizarea ratei de conversie sau inserarea viralității în esența produsului.

Pentru că suntem primii din România în această arie, a trebuit să ne creăm propriile procese și modele pe care le vom aplica asupra start-up-ului tău și te vom ajuta să găsești cele mai bune metode pentru a-ți crește afacerea, atât la nivel de consultanță cât și implementare.

Servicii & Consultanță Growth Hacking

Servicii de Digital Marketing

Consultanță în marketing

Cursuri de marketing

Cursuri de marketing in-house

În general, clienții noștri companii medii vin la noi fie pentru că (1) acum sunt la început când vine vorba de mediul digital și vor să-și creeze o prezență online, (2) au nevoie de cineva din exterior cu mai multă expertiză în marketing-ul online sau diferite canale și strategii sau (3) caută un nou partener de marketing.

Cum te putem ajuta mai exact?

Fiind o agenție de marketing în primul rând digital, ne simțim confortabili cu tot ce ține de acest domeniu. Am ajutat clienții să gândească și să implementeze o strategie de marketing online, am creat, manageriat și crescut paginile acestora de social media și întreaga lor prezență online, i-am ajutat să-și creeze website-uri noi sau să le optimizeze pe cele vechi, pentru ca acestea să joace un rol în strategia lor de marketing sau am desfășurat campanii de Google Adwords, SEO etc.

Te putem ajuta cu nevoi și campanii specifice, sau ne putem ocupa de tot ce ține de promovarea afacerii tale, atât la nivel de consultanță cât și implementare.

Servicii de marketing

Consultanță în marketing

Cursuri de marketing

Cursuri de marketing in-house

Suntem hotărâți să continuăm ideea de la care a pornit SMARTERS, și anume să ajutăm afacerile mici și medii din România să crească, să devină mai competitive și să facă un marketing mai profesionist. Deși astăzi găsim mai greu timp pentru ajuta micile afaceri cu servicii integrate de marketing, rămânem alături de tine.

Cum te putem ajuta mai exact?

Sprijinim micii antreprenori, afacerile la început de drum și responsabilii de marketing din aceste companii pe de o parte prin consultanță în marketing precum și prin cursuri care să te ajute să-ți dezvolți intern competențele de marketing.

Am ajutat zeci de antreprenori și responsabili de marketing să identifice locurile unde irosesc bani în campaniile de marketing și să găsească cele mai eficiente metode pentru a crește afacerea și să atragă clienți noi, fără un buget mare de marketing.

Consultanță în marketing

Cursuri de marketing