Crește impactul organizației tale ajungând cu mesajul la mai mulți oameni.

Ți-am pregătit un curs de marketing ce are un singur scop: să ajute ONG-ul din care faci parte să comunice mai bine și să atragă mai mulți participanți la proiectele pe care le organizează.

Salutări, suntem SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Scopul nostru, pe lângă a ajuta start-up-urile din România să crească, este de a aduce un impact pozitiv în societate.

Și cum putem face asta mai bine decât sprijinindu-i pe cei care deja fac asta?

Vrem să împărtășim din lecțiile învățate în ultimii 3 ani de când ajutăm afacerile din România să se promoveze și să atragă clienți noi prin servicii de marketing digital.

Ce ne propunem mai exact în cele 5 ore de curs?

  • Să vedem care sunt și cum putem rezolva principalele greșeli de marketing pe care le fac ONG-urile;
  • Cum putem folosi mediul digital pentru a ajunge la mai mulți oameni;
  • Cum să ne folosim de promovarea pe Facebook pentru a mări numărul de oameni implicați în proiectele noastre;
  • Cum să scriem texte care să atragă atenția și să stârnească interesul;
  • Cum să transmitem într-un mod mai eficient beneficiile proiectelor și activităților pe care le organizăm;
  • Și multe altele.

În plus, o componentă importantă a evenimentului este sesiunea de Întrebări și Răspunsuri unde vom răspunde specific la întrebările pe care tu și organizația ta le aveți.

Detalii organizatorice:

Evenimentul are loc sâmbăta, 13 mai, începând cu ora 10:00 la INCUBOXX, Calea Circumvalațiunii, Nr. 2-4, Timișoara, în sala de conferințe de la parter.

Acesta este destinat exclusiv membrilor organizațiilor non-profit.

Din fiecare organizație pot participa maximum 2 persoane, recomandat coordonatori ai departamentelor de marketing/comunicare, membri ai acestor departamente, președinții organizațiilor sau alte persoane implicate în comunicare și marketing.

Participarea este gratuită, costurile organizării fiind suportate de SMARTERS și partenerii acestui eveniment.

Pentru înscriere trebuie să completezi formularul de mai jos iar apoi aceasta va fi confirmată de către un membru al echipei SMARTERS.

Pentru calitatea evenimentului, vom limita numărul de participanți la 80. Dacă se înscriu mai multe persoane, calitatea și specificitatea răspunsurilor la întrebările de mai jos vor face diferența între cei selectați pentru participare.