Internship la SMARTERS

Where new marketing specialists are born!
Video editor
Content Marketing
La SMARTERS, internship nu înseamnă să ștergi praful de pe niște dosare sau să faci cafea. Nu, nouă ne place să punem internii la treabă și să-i implicăm în proiecte reale, a căror rezultate se văd în afacerile clienților. Nu de alta, dar folosim cloud-ul pentru documente iar Petrutz, espressorul nostru, e automat ? La SMARTERS credem în a da mai departe. Ne implicăm pe cât de mult putem în comunitatea locală și națională și dăm mai departe din lucrurile pe care le-am învățat. Viziunea noastră este să contribuim la formarea unei noi generații de marketeri: oameni profesioniști, cu principii solide și care sunt mai bine pregătiți să facă față competiției la nivel internațional.

Ce spun foștii noștri interni despre experiența SMARTERS

„Internship-ul la SMARTERS a fost una din cele mai bune experiențe profesionale pe care le-am avut până acum. Am fost implicat în proiecte diferite, unde am avut ocazia de a interacționa direct cu clienții.”
Horia,

Graphic Designer & Pepsi Number 1 fan

„Am ajuns ca, în cele 6 luni de internship la SMARTERS să pun în practică toate lucrurile de care doar citisem și să văd ce înseamnă cu adevărat să lucrezi în marketing. În plus, mi-am dat seama ce îmi place cu adevărat să fac.”
Patrik,

Maestru ping-pong

De ce să faci un internship la SMARTERS?

Practică, nu glumă.

Dacă ești leneș și nu-ți plac responsabilitățile, mai bine nu aplici. Noi considerăm că internii noștri fac parte din echipă. Vei fi implicat pe proiectele reale pe care noi lucrăm. Îți vom oferi provocări pe măsura competențelor și ambiției tale.

Mediu de lucru fain.

Nu avem noi un birou ca și Google, dar depunem toate eforturile pentru a crea un mediu de lucru plăcut, unde să vii cu plăcere. Programul este flexibil, poți lucra și de acasă din când în când, atât timp cât respecți ceea ce ți-ai asumat. Și cel mai fain, vei lucra alături de oameni fun, cu mintea deschisă.

Vei crește într-o vară cât alții în 7.

La SMARTERS învățarea nu este doar opțională, ci face parte din fișa postului. Vei lucra alături de un lider care oferă feedback pentru orice. Poate nu-ți va plăcea la început, dar când vei vedea cât te ajută, vei ajunge să-l ceri tu.

Șansa de a învăța o nouă abordare și atitudine în marketing.

Suntem prima companie de growth hacking din România și alături de noi vei avea șansa să implementezi și să lucrezi la proiecte care se bazează pe cele mai noi strategii și abordări de marketing.

Posibilitate de job la final.

Nu garantăm un job, aceasta va depinde de rezultatele tale și de nevoile companiei la finalul internshipului. Dar în trecut am avut colegi ce au început cu un internship și au devenit membri full time ai echipei. De fapt, acesta este cel mai bun mod să ni te alături dacă ești la început de drum.

Ce așteptări avem de la tine

Seriozitate

Principiul de bază al SMARTERS este integritatea. Ne așteptăm ca mereu să faci ceea ce ai spus că vei face.

Proactivitate

Nu vrem oameni care doar așteaptă să li se spună ce să facă. Tu vei fi expertul pe aria ta și suntem deschiși la idei noi ori sugestii de îmbunătățire (din orice punct de vedere).

Să fii autodidact

Căutăm persoane care nu așteaptă să li se spună ce să facă sau învețe. Vrem oameni curioși care se mențin la curent cu ultimele noutăți din domeniu și vor să fie mereu mai buni.
Pentru așteptări și cerințe specifice, vezi fiecare poziție deschisă în parte.