Discuții Salutări, lume! Despre noul site SMARTERS

 • Despre noul site SMARTERS

  Posted by SMARTERS on 03/07/2023 at 11:46 pm

  Salutări dragilor,

  Pe principiul, urât dar mai bun, vă spunem bun venit pe noua platformă SMARTERS.

  Motivul pentru care am fost mai „tăcuți” în ultimele luni este pentru că am lucrat intens la actualizarea cursurilor și la acest site.

  Scopul nostru a fost să rezolvăm din problemele tehnice care au apărut pe versiunea veche, să îmbunătățim viteza și performanța și să facem un site unde putem adăuga mai ușor materiale și îmbunătățiri.

  Așa că, deși designul nu este complet, vă invităm deja să folosiți noua variantă și să explorați materialele actualizate.

  Dacă ești un cursant mai vechi, vei vedea anumite schimbări la organizarea materialelor și chiar la materialele pe care le găsești.

  Această postare este pentru tine.

  Un singur cont pentru… tot

  După cum observi, de aici îți poți administra contul, aici găsești materialele și blogul.

  Nu mai avem subdomenii sau sub-secțiuni cu interfețe diferite, conturi diferite etc. Acum ai totul într-un singur loc și, sperăm noi, e mai ușor de administrat totul.

  Urmează îmbunătățiri legate de administrarea abonamentelor și facturării.

  Între timp, dacă ai un abonament făcut înainte de 03.07.2023, ne poți scrie la hello [at]smarters.ro în caz că vrei să-i faci schimbări.

  Dacă l-ai făcut după această dată, ai în meniu (cel din stânga pe desktop) link spre portalul tău de client unde îl poți administra.

  Ce s-a schimbat la organizarea materialelor

  În primul rând, deși vei găsi un număr mai mic de materiale, majoritatea conținutului a fost copiat de pe vechea platformă de cursuri.

  Poți vedea un status complet aici.

  Singurele materiale ce nu au fost mutate sunt cele care nu mai erau relevante.

  De asemenea, 1-2 materiale urmează să fie actualizate în săptămânile ce urmează și vom încărca aici direct varianta actualizată. Le poți accesa încă pe vechea platformă edu.smarters.ro

  Practic unul din lucrurile pe care am vrut să le facem a fost să unim materialele, să ai într-un singur loc tot ce te interesează pe o anumită temă.

  Și am făcut din plin asta – cursurile au devenit un fel de colecții de învățare. Mai toate materialele pe o anumită temă au fost incluse în cursul de pe acea temă.

  Unele cursuri au primit actualizări majore/au fost refăcute complet

  Ai un status mai detaliat în link-ul de mai sus, dar pe scurt:

  Cursul despre promovarea pe Facebook a fost refăcut apoape în totalitate. Mai sunt lecții și strategii din vechea variante, dar structura a fost refăcută complet cu lecții relevante pentru 2023.

  Cursul despre Google Ads a fost împărțit în 2 cursuri mai specifice, unul pentru magazine online și unul pentru generarea de lead-uri.

  Cursul despre Google Analytics a fost refăcut pentru Google Analytics 4.

  A apărut și un curs nou, despre Google Tag manager și 2 colecții noi, despre strategie și optimizarea ratei de conversie, care vor primi materiale noi în perioada următoare.

  Focus mai mare pe comunitate

  Deși ne-a fost planul de când am lansat primul abonament, cu acest nou design punem accent pe interacțiune.

  Acum e mai ușor să lași comentarii și întrebări peste tot și te invităm cu drag să pornești o discuție în forumul dedicat.

  Discuții despre marketing.

  Fă o postare de bun venit.

  Acestea ar fi lucrurile în mare, vă vom mai ține la curent pe e-mail și sperăm să vă dați seama fără nevoie de prea multe tutoriale ce găsiți și unde.

  Dacă mai aveți întrebări legate de folosirea site-ului, le puteți lăsa aici în discuție sau ne puteți scrie în privat.

  Așteptăm feedback-ul vostru.

  Spor în toate,

  Toma

  SMARTERS replied 7 months, 3 weeks ago 1 Member · 0 Replies
 • 0 Replies

Sorry, there were no replies found.

Log in to reply.