Salutări,

Patrik de la SMARTERS aici.

Îți scriu acest mesaj pe fugă, nu vreau să apuce Toma să-l citească. ?

Să explic și de ce:

Dacă nu ai locuit într-o peșteră până acum, nu ai avut cum să ignori faptul că zilele astea are loc Black Friday într-o mulțime de magazine din România și din afară.

Ei bine, Toma nu voia să facem o campanie de Black Friday, a zis că și așa lumea e destul de spamată.

Dar eu știu că tot în această perioadă se pregătesc strategiile de marketing pentru 2019. Și știu că probabil ai o mulțime de întrebări legate de marketing la care ai nevoie de răspunsuri.

Să nu mai zic de faptul că e din ce în ce mai greu să obținem randament pozitiv în urma campaniilor de marketing (competiție, costuri care cresc accelerat, consumatori obosiți de reclame).

Cu chiu cu vai am reușit să-l conving (a se citi forța) pe Toma să oferim și noi discounturi de Black Friday la cursurile noastre.

Dar a avut două condiții:

1. Să nu-i spunem Black Friday (de unde și numele de Green Friday) și
2. Să nu fie reduceri prea mari, pentru că „oricum cursurile au prețuri foarte bune pentru conținutul pe care îl oferă, chiar mă gândesc să le creștem”.

Treaba cu numele am rezolvat-o. Dar la reduceri… păi de aia mă grăbesc să public mesajul înainte să-l vadă Toma.

Am vorbit și cu colega mea Adela încercând să decidem reducerile pt fiecare curs. Dar apoi, pentru că ne e foame și vrem să mergem la masă, am decis că va fi o reducere de 40% la orice curs la care avem înscrierile deschise.

Asta înseamnă:

Growth Hacking pentru afaceri mici

 • Descoperi cum să aplici pentru afacerea ta conceptul de marketing care stă la baza celor mai de succes companii din ultimii ani;
 • Înveți cum să generezi constant idei și strategii de marketing unice pentru afacerea ta (care și funcționează);
 • Înțelegi de ce campaniile de marketing nu ți-au adus rezultate până acum;
 • Înveți cum să folosești corect principalele canale de marketing care funcționează și în România (Promovare Facebook, Google Ads, SEO etc);

Vezi detalii.

Cum să creezi un Chatbot și să te promovezi prin Messenger Marketing

 • Ce este marketingul conversațional și de ce va schimba jocul în următorii ani;
 • Cum putem trimite mesaje care au o rată de deschidere de 80/90%;
 • Cum să creăm un chatbot care generează vânzări, răspunde întrebărilor clienților și multe altele (totul fără programare);

Vezi detalii despre curs.

SEO care funcționează

 • Cum optimizezi pas cu pas site-ul;
 • Cum găsești cuvintele cheie potrivite, pe care ai șanse să rankezi;
 • Și, cel mai important, cum atragi link-uri care sunt esențiale pentru ca site-ul tău să ajungă primul în rezultatele motoarelor de căutare?

Vezi detalii despre curs.

Acum ai două opțiuni:

a) Poți să nu faci nimic, opțiune care vine fără nici un risc. Poți să închizi fereastra și să continui să dai scroll pe Facebook. Dar nimic nu se va schimba pentru tine și afacerea ta.

b) Cumperi unul dintre aceste cursuri și înveți cum să folosești principalele canale de marketing din România și faci parte dintr-o comunitate care te poate ajuta cu alte întrebări pe care le ai.

Dacă vrei ca 2019 să fie anul tău, îți recomand să investești în unul sau mai multe dintre aceste cursuri (mă descurc eu cu reacția lui Toma, odată trimis emailul știu că nu va da înapoi).

Pe lângă informațiile de top pe care le include fiecare curs mai beneficiezi și de:

 • Acces pe viață – da, oricând vei vrea pe viitor să îți reîmprospătezi memoria trebuie doar să te loghezi pe platforma noastră și să revezi modulele care te interesează;
 • Garanția Banilor Înapoi 90 zile – dacă în acest timp îți dai seama că acest curs nu te ajută sau nu ai timp de el, ne poți scrie și îți returnăm banii (în plus, rămâi cu informațiile deja parcurse);

Așa că gândește-te dacă merită să investești doar 3-4 minute din viața ta să citești mai multe detalii pe landing page-urile cursurilor. Dacă doar jumătate din ce scriem acolo e adevărat, îți vei recupera banii în 1-2 luni de campanii.

Dacă ești interesat de un curs, înscrie-te folosind formularul de la finalul lui și scrie „GreenFriday” la secțiunea de cod promoțional.

Nu pot ține această ofertă mai mult de finalul acestui weekend, așa că musai să te înscrii până duminică ora 23:54. Nu-ți face griji în legătură cu cash flow-ul (dacă ai cheltuit deja banii pe Black Friday). Vei avea 7 zile lucrătoare pentru a achita factura ^_^

Fug la masă. Aruncă aici o privire peste cursuri:

Mult spor și un weekend verde și fain să ai,
Patrik cel flămând