Te-ai săturat de Facebook și crezi că a venit momentul pentru o nouă etapă în viața ta?

Foarte bine!

În acest articol îți arătăm pas cu pas ce trebuie să faci pentru a-ți șterge definitiv contul de Facebook, dar și cum poți să îl dezactivezi temporar în cazul în care dorul de like-uri e prea mare. 

Cum ștergi contul de Facebook definitiv

Pasul 1

Intră pe profilul tău, iar în dreapta sus, apasă pe cele 3 puncte și apasă pe Settings & Privacy

Cum ștergi contul de Facebook în 5 pași

Pasul 2

Mergi la Settings

Cum ștergi contul de Facebook în 5 pași

Pasul 3

Apasă pe Your Facebook Information

Cum ștergi contul de Facebook în 5 pași

Pasul 4

Dă scroll până jos de tot și apasă VIEW de la Deactivation and Deletion

Cum ștergi contul de Facebook în 5 pași

Pasul 5

Aici ți se va deschide o căsuță cu două opțiuni.

Apasă de Delete Account dacă vrei să îți ștergi complet profilul de Facebook sau Deactivate Account. Asta înseamnă că nu vei pierde nimic din conținutul și setările tale din Facebook și că îți vei dezactiva contul până când te hotărăști că ți-a ajuns liniștea și vrei să te întorci la like-uri și comentarii. 

Cum ștergi contul de Facebook în 5 pași

Atât. 5 pași în 3 minute.Ne pare rău că pleci de pe Facebook, dar dacă vrei să rămâi în continuare la curent cu ceea ce faci și să primești constant sfaturi utile despre cum să îți crești vânzările și afacerea, abonează-te la newsletter-ul nostru.

Iar dacă vrei să înveți mai multe despre Facebook Ads și strategiile noastre de scalare care au ajutat zeci de clienți, aruncă un ochi aici.