În loc de concluzii

Îți propun ca, în loc de concluzii, să ne uităm la ce am discutat în capitolele anterioare și să vedem ce putem face mai departe pentru a folosi growth hacking marketing în afacerile noastre.
Nu ai timp acum? Descarcă ghidul în format PDF și citește-l când îți este convenabil.
1. Ce este Growth Hacking Marketing
Acesta este, în câteva cuvinte, growth hacking marketing. E important să ținem minte: este vorba, în primul rând, de o atitudine, un mod de a vedea marketingul și antreprenoriatul. Și abia apoi un set de tactici sau de idei creative.

În acest ghid am încercat să țin lucrurile cât de cât simple. Dacă vrei să citești mai departe, un punct bun de pornire este acest articol.

Odată ce am înțeles că polul nord este creșterea, următorul pas este să ne dezvoltăm competențele necesare pentru a ne îndeplini obiectivele.

Câteva subiecte pe care merită să le aprofundezi sunt: Analytics, SEO, Google Adwords, Facebook Ads. Pentru început, acestea își fac treaba în România.

Apoi poți intra în subiecte mai avansate precum viralitate, folosirea platformelor și alte nebunii, unele din ele amintite și mai sus.

Am lucrat timp de aproape 4 luni la crearea acestui ghid. Deși imperfect, cred că este mai mult decât de ajuns pentru a te ajuta să pornești într-o nouă aventură cu ideea/afacerea ta. În schimbul timpului investit te rog, dacă aplici ceea ce ai citit, să-mi trimiți și mie un email pe toma [at]smarters.ro și să-mi povestești despre rezultate. Asta ne va da energia să continuăm cu astfel de materiale.

La cât mai multe lucruri grozave,

Toma Grozăvescu

Growth Hacker și Fondator

SMARTERS Prima agenție de growth hacking marketing din România.