Webinar Gratuit: Cum să înveți marketing corect - SMARTERS Grow

Înscrie-te acum. Evenimentul începe în:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Training GRATUIT: Plan de Dezvoltare Profesională Pentru Marketeri Cu Rezultate De 10X Peste Medie

Vino la acest training gratuit marca SMARTERS și descoperă cele câteva aptitudini și specializări pe care aproape toți marketerii de succes le stăpânesc, și care le permit să exceleze și să obțină rezultate cu mult peste medie.

23 iunie, ora 18:30, online

Durata: 60-90 min

Nivel: toate nivelele

Salutări, Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS aici.

Acum o săptămână, discutând cu un coleg, am avut o mică revelație…

Aceea că, în cei 6 ani de marketing la SMARTERS, am creat personal peste 40 de cursuri și traininguri de marketing!

Îți spun imediat de ce este relevant pentru tine, însă mai întâi e important să înțelegi că vorbesc de cursuri pe arii extrem de diferite: de la Growth Hacking și cercetare la Facebook Ads, SEO, copywriting, Google Ads, și multe altele.

Și nu mă refer la materiale de 20-30 de minute…

Unele cursuri au peste 15 ore de video cu teorie și tutoriale practice!

Iar majoritatea au sute de studenți și zeci de review-uri de 5 stele.

Însă nu mi-am propus niciodată să devin prolific.

Pur și simplu am făcut ceea ce am considerat că înseamna marketing corect.

Iar dacă ar fi să fac o radiografie a succesului pe care l-am avut până acum…

(peste 10 milioane de euro în vânzări generate pentru clienții noștri în ultimii 2 ani, plus multe alte „mici reușite”, vezi studiile de caz)

…în ea s-ar vedea o combinație unică (și poate norocoasă) de aptitudini stăpânite într-o anume ordine, și în anumite momente cheie.

Iar motivul pentru care sunt sigur că nu e vorba doar de noroc, este faptul că aproape toți marketerii de succes pe care îi știu tind să aibă cam aceleași câteva skilluri esențiale pe care și eu am avut norocul să le prind la momentul potrivit.

Așa că, scopul meu cu acest webinar este să-ți arăt care sunt aceste deprinderi esențiale, și să te ajut să-ți trasezi o rută clară și realizabilă către propriul tău succes ca marketer.

Și nu-ți face griji dacă nu ai studii formale în marketing (nici eu nu am), sau dacă nu mai ai 20 de ani (eu tocmai am împlinit 30, „yay!”).

Pentru că rezultatele în marketing sunt proporționale doar cu capacitatea ta de a învăța, și a rămâne la curent cu cele mai bune practici.

Nu cu vârsta, nu cu faima, și cu siguranță nu cu bugetul de marketing.

Așa că înscrie-te la training acum, și vino alături de noi să vezi cum ar trebui să te dezvolți ca marketer pentru rezultate „maxime”, și un impact exponențial mai mare pe termen lung în business.

Participarea e gratuită. Trebuie doar să-ți treci datele pe listă.

Gazda ta:

Webinar Gratuit: Cum să înveți marketing corect

Toma Grozăvescu,

Fondator SMARTERS

Webinarul va fi ținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Training-ul are loc miercuri, 23 iunie, ora 18:30, online.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Ce spun cei care au participat la alte webinarii SMARTERS:

Hey! Webinarul a fost foarte util, având în vedere ca eu sunt la început în domeniul ăsta și nu prea aveam idee mare lucru, așa că, „ținem aproape”! Mi-a plăcut că nu ai folosit termeni foarte complicați și ai dat exemple extrem de concrete. Spor în continuare!

Cristina

Redactor, Realitatea TV

“Webinarul a fost foarte interesant, am aflat multe lucruri noi, și multe lucruri pe care le știam, dar e tare folositor ca cineva sa ți le reamintească din când în când. A fost foarte de ajutor pentru job-ul curent, și în general pentru felul în care aș alcătui un text pentru orice. Toate sugestiile au fost super bine primite, și sper la cât mai multe webinarii înainte.”

Andra Maier

”Despre ultimul webinar la care am participat pot spune că a fost foarte bun, a avut multe informații utile, a fost interactiv, fiind și primul webinar al vostru la care am participat, mi-aș dori ca și în continuare să aveți conținut de calitate și să oferiți sfaturi și informații utile.
Vă mulțumesc!!”

Eftimita Elena

Întrebări frecvente

Va exista o înregistrare?

Da, vom înregistra evenimentul și îți vom trimite pe e-mail înregistrarea a doua zi.

Îți recomandăm însă să participi live – vom avea surprize pentru cei care o fac. În plus, ai ocazia să adresezi întrebări care te interesează pe tine.

Cum accesez webinarul?

După înscriere vei primi pe e-mail un link unde vei putea accesa webinarul. 

Poți accesa webinarul de pe orice dispozitiv, dar îți recomandăm să o faci de pe un laptop/desktop și folosind browserul Google Chrome.

SMARTERS România, încântați de cunoștință!

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.