Harta Antreprenoriatului în România.

Află câte firme sunt în fiecare județ, cele mai populare domenii de activitate și cei mai mari angajatori.

Alege un județ pentru a începe.

Pentru o experiență mai bună, îți recomandăm să folosești harta de pe desktop sau laptop. Pentru Zoom In/Out, folosește butoanele din partea stângă sau dublu tap pe o anumită zonă a hărții.

Despre Harta Interactivă a Antreprenoriatului în România

Te-ai întrebat vreodată cum se poziționează județul tău în raport cu cele vecine atunci când vine vorba de numărul de firme sau cele mai active domenii de activitate? Știi care sunt cele mai importante companii din județul tău?

Aceste întrebări ni le-am pus și noi la SMARTERS. De aceea, am creat Harta Interactivă a Antreprenoriatului din România – pentru a avea un mod rapid prin care să comparăm diferite județe în funcție de numărul total de firme, cele mai populare domenii de activitate și să vedem care sunt cei mai mari angajatori și firmele cu cea mai mare cifră de afaceri.

Rezultatele au fost cel puțin interesante.

Găsești harta utilă? Am aprecia dacă o distribui în rețelele sociale sau să faci trimitere către ea de pe site-ul sau blogul tău.

*Informațiile au fost preluate de pe site-urile topfirme.com și listafirme.ro și sunt valabile pentru anul 2016. SMARTERS nu își asumă eventuale greșeli în datele de mai sus. Dacă observi o eroare, te rugăm anunță-ne printr-un email la hello[at]smarters.ro