Ești pasionat de marketing și vrei să aduci un impact mai mare dar în același timp să faci lucruri fun și să câștigi pe măsură?

Dacă da, continuă să citești, s-ar putea să avem oportunitatea de carieră pe care o așteptai.

Salutări noi suntem SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România.

Lucrăm cu startup-uri și companii medii și le ajutăm să găsească metode noi și mai bune pentru a-și crește vânzările și pentru a ajunge la clienții lor.

Am pornit în 2015 dintr-o cameră de cămin și de atunci am ajutat peste 100 de clienți din toată țara să-și crească business-urile prin marketing care funcționează.

Folosim o metodologie de marketing proprie, ne place să îmbinăm creativitatea cu datele și testarea și să folosim cele mai noi și eficiente metode și strategii de marketing.

De asemenea, „în afara programului de lucru”, am creat și cel mai popular blog de marketing din România pe care peste 24.000 de oameni îl citesc lunar pentru a învăța pe bune marketing.

Poți afla mai multe despre noi pe pagina de despre și pe cea de cariere.

Destul despre noi.

Acum tu:

De ce ar trebui să-ți pese de faptul că suntem în căutare de colegi noi?

Deși majoritatea ne știu ca prima agenție de growth hacking marketing din România,  dincolo de asta, scopul nostru este să arătăm că și la noi „se poate”.

Vrem să arătăm că și în România putem construi o companie unde să vii cu drag la lucru, să simți că aduci un impact pozitiv, că ai în jur oameni care te ajută să crești.

Beneficiile cu care vine un job la SMARTERS:

 1. AI ȘANSA DE A ÎNVĂȚA O NOUĂ ABORDARE ÎN MARKETING

Suntem prima agenție de growth hacking marketing din România și alături de noi vei implementa și lucra pe proiecte ce se bazează pe cele mai noi strategii și abordări de marketing.

 1. PROGRAM FLEXIBIL

În general lucrăm din biroul nostru cozy din Timișoara, dar atât timp cât îți faci treaba, poți să lucrezi și de acasă, dintr-o cafenea sau de unde îți este ție convenabil.

 1. VEI CREȘTE PRECUM NIMENI ALTUL

La SMARTERS învățarea nu este doar opțională, ci face parte din fișa postului! Fiecare angajat cu normă întreagă beneficiază zilnic de 1 oră (din programul de lucru) pe care să o folosească pentru a se dezvolta personal și profesional.

 1. AI O ECHIPĂ GROZAVĂ ȘI O CULTURĂ ORGANIZAȚIONALĂ SĂNĂTOASĂ, BAZATĂ PE FEEDBACK CONSTRUCTIV.

Credem că fericirea este noua productivitate și pentru asta facem tot ce putem pentru a crea mediul de lucru pe care l-am visat cu toții.

5. ADUCI UN IMPACT POZITIV

Pe lângă proiectele pentru clienții noștri, încercăm să dăm înapoi comunității implicându-ne în sau inițiind chiar noi proiecte care să aducă un impact pozitiv în societate.

6. RECOMPENSE FINANCIARE PE MĂSURA IMPACTULUI PE CARE ÎL ADUCI

În general plătim salarii medii și chiar peste medie. În plus, dacă lucrurile merg bine pentru companie, cu toții beneficiem pentru că 5% din profitul companiei este distribuit către colegi, în funcție de impactul pe care îl aduc în organizație.

7. LUCREZI PENTRU CLIENȚI ȘI PROIECTE FAINE

Avem norocul (a se citi am muncit a naibii de mult) de a fi într-o situație în care ne putem alege clienții și putem spune „nu” unor oportunități chiar dacă financiar ar suna bine dar nu ne-ar face plăcere personal să le implementăm.

8. VEI IMPLEMENTA CAMPANII DE MARKETING DESPRE CARE VA VORBI TOATĂ INDUSTRIA

No kidding, avem niște idei pe care le-am tot amânat din lipsă de timp și resursă umană. Dar dacă tu ești „the one” acestea vor prinde viață. Vei afla despre ce e vorba când ne vedem de cealaltă parte 🙂

Și poate cel mai important, pentru că, oricât de greu măsurabil este, suntem oameni faini, cu dume bune și îți va face plăcere să vii la birou alături de noi.

Sună interesant ce am zis până acum?

Bun atunci uite…

Cum știi dacă ești potrivit pentru a ne fi noul coleg/noua colegă

 • Ești un om bun și îți pasă de cei din jur;
 • Chiar ești pasionat de marketing, citești și înveți pentru că îți place, nu pentru că ți-a cerut cineva;
 • Ai o experiență de minim 2-3 ani în copywriting (nu contează dacă e vorba de o agenție, brand in-house sau afacere online);
 • Știi că rolul copywriting-ului este de a vinde;
 • Ai experiență, adică ai scris texte scurte și lungi pentru majoritatea canalelor și platformelor tradiționale și în special digitale, cum ar fi: Landing Pages, Facebook Ads, Google Ads, Emails, Articole blog, Print (afișe, flyere);
 • Cunoști principiile clasice de copywriting (un semn că le știi este citirea cărților recomandate din industrie);
 • Înțelegi nevoile primare umane, principiile persuasiunii, mecanismul decizional uman și poți să folosești aceste cunoștințe în mesajele de marketing pe care le creezi;
 • Dacă poți să gândești și vizual o reclamă, pe care să o explici graphic designer-ului, ai un mare plus;
 • Ai un Swipe File cu reclame și texte care te inspiră;
 • Ai un proces/poți crea destul de ușor și texte pentru produse/servicii pe care nu le cunoști foarte bine sau în care nu ai expertiză;
 • Stăpânești perfect limba română;
 • Poți edita un text pentru a-l face mai puternic;
 • Ești atent la detalii și îți place să te asiguri că există o constanță în mesajele pe care le creezi pentru un brand;

În rest, nu ne pasă câți ani sau ce înălțime ai, ce studii ai finalizat ori culoare a pielii ai. Dacă ești bun, foarte bun, la ceea ce faci, vrem să te cunoaștem.

Ce presupune acest post, ce va trebui să faci? Vei:

 • Scrie emailuri informaționale și de vânzare;
 • Scrie mesaje pentru Facebook Messenger;
 • Gândi reclame pe Facebook;
 • Gândi postări organice pe Facebook;
 • Gândi reclame pe Google (Search & Display);
 • Scrie texte de vânzare pentru landing pages;
 • Vei ajuta colegii să identifice și să editeze cele mai puternice mesaje pentru campaniile de marketing pe care le implementează;
 • Vei gândi și implementa campanii de marketing online cum ar fi Facebook Ads (nici o problemă, te vom învăța noi partea de strategie + cum să folosești instrumentele);
 • Vei identifica principalele caracteristici ale produselor/serviciilor pe care le promovăm, apoi le vei transforma în beneficii și le vei identifica pe cele mai puternice pe care să le folosim în campaniile de marketing;
 • Scrie articole pe blog;
 • Vei participa la întâlnirile de strategie cu clienții și la planificarea campaniilor;
 • Vei fi principalul responsabil pentru a identifica și scrie mesajele și textele care vor genera $$ pentru noi și clienții noștri;

Ce trebuie să faci mai departe, cum aplici:

Încă citești, nu am reușit să te speriem?

Okkk, hai să vedem de ce ești în stare 🙂

Pentru a aplica, primul pas îl reprezintă completarea formularului de mai jos.

Apoi, dacă primești 3 de „Da” și treci în etapa următoare, vei primi un test practic în funcție de experiența ta.

Dacă suntem pe aceeași lungime de unde și simțim că ne poți ajuta clienții, ne vom și vedea (fizic sau online) pentru a ne cunoaște mai bine.

În general aceste etape sunt îndeajuns pentru ca ambele părți să-și dea seama dacă vor să colaboreze sau nu.

Cum aplici?

Completează cât mai repede formularul de aplicare aici =>>

Întrebări frecvente (sau cele la care ne așteptăm, nah):

Î: Acest job poate fi făcut și de la distanță?

Pe termen mediu și lung, nu (explicăm imediat de ce). Suntem deschiși la o perioadă de probă de ~3 luni în care poți lucra și de la distanță, timp în care poți fi sigur că SMARTERS este decizia corectă de carieră, dar după aceea avem nevoie de tine fizic în birou.

De ce? Am încercat lucrul de la distanță, dar ceva se pierde. În primul rând, se pierde vibe-ul și atmosfera din birou (chiar suntem oameni faini de avut în preajmă).

De asemenea, am văzut că ne mișcăm mult mai încet când un coleg nu e mult timp la birou. Avem o abordare foarte agilă când vine vorba de marketing și uneori strategia sau rezultatele cer schimbări rapide. Până detaliem într-un task ce trebuie făcut…

În plus, de ce ai vrea să fii în alt oraș când oricum oferim flexibilitate când vine vorba de program și locul de unde să lucrezi? Aproape ai beneficiile unui job remote, dar și avantajele unui contact fizic cu colegii tăi.

Î: Ce salariu oferiți?

Cum spuneam mai sus, plătim la media industriei și chiar peste ea. Noi ne dorim să ajungem să oferim cele mai bune salarii din țară. Dar pentru asta mai avem de lucru.

Salariul specific depinde doar de tine, de ce aduci la masă și de ce ne poți oferi nouă și clienților noștri. În plus, dacă agenției îi merge bine, îți va merge și ție. Constant adăugăm beneficii și bonusuri.

Însă, ce e important: dacă banii sunt cel mai important lucru nu ești în locul potrivit. Cum spunea un mare artist în viață, ai greșit industria, băiatul meu 🙂