Ești pasionat de marketing și vrei să aduci un impact mai mare dar în același timp să faci lucruri fun și să câștigi pe măsură?

Dacă da, continuă să citești, s-ar putea să avem oportunitatea de carieră pe care o așteptai.

Salutări noi suntem SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România.

Lucrăm cu startup-uri și companii medii și le ajutăm să găsească metode noi și mai bune pentru a-și crește vânzările și pentru a ajunge la clienții lor.

Am pornit în 2015 dintr-o cameră de cămin și de atunci am ajutat peste 100 de clienți din toată țara să-și crească business-urile prin marketing care funcționează.

Folosim o metodologie de marketing proprie, ne place să îmbinăm creativitatea cu datele și testarea și să folosim cele mai noi și eficiente metode și strategii de marketing.

De asemenea, „în afara programului de lucru”, am creat și cel mai popular blog de marketing din România pe care peste 24.000 de oameni îl citesc lunar pentru a învăța pe bune marketing.

Poți afla mai multe despre noi pe pagina de despre și pe cea de cariere.

Destul despre noi.

Acum tu:

De ce ar trebui să-ți peste de faptul că suntem în căutare de colegi noi?

Deși majoritatea ne știu ca prima agenție de growth hacking marketing din România,  dincolo de asta, scopul nostru este să arătăm că și la noi „se poate”.

Vrem să arătăm că și în România putem construi o companie unde să vii cu drag la lucru, să simți că aduci un impact pozitiv, că ai în jur oameni care te ajută să crești.

Beneficiile cu care vine un job la SMARTERS:

 1. AI ȘANSA DE A ÎNVĂȚA O NOUĂ ABORDARE ÎN MARKETING.

Suntem prima agenție de growth hacking marketing din România și alături de noi vei implementa și lucra pe proiecte ce se bazează pe cele mai noi strategii și abordări de marketing.

 1. PROGRAM FLEXIBIL

În general lucrăm din biroul nostru cozy din Timișoara, dar atât timp cât îți faci treaba, poți să lucrezi și de acasă, dintr-o cafenea sau de unde îți este ție convenabil.

 1. VEI CREȘTE PRECUM NIMENI ALTUL

La SMARTERS învățarea nu este doar opțională, ci face parte din fișa postului! Fiecare angajat cu normă întreagă beneficiază zilnic de 1 oră (din programul de lucru) pe care să o folosească pentru a se dezvolta personal și profesional.

 1. AI O ECHIPĂ GROZAVĂ ȘI O CULTURĂ ORGANIZAȚIONALĂ SĂNĂTOASĂ, BAZATĂ PE FEEDBACK CONSTRUCTIV.

Credem că fericirea este noua productivitate și pentru asta facem tot ce putem pentru a crea mediul de lucru pe care l-am visat cu toții.

5. ADUCI UN IMPACT POZITIV

Pe lângă proiectele pentru clienții noștri, încercăm să dăm înapoi comunității implicându-ne în sau inițiind chiar noi proiecte care să aducă un impact pozitiv în societate.

6. RECOMPENSE FINANCIARE PE MĂSURA IMPACTULUI PE CARE ÎL ADUCI

În general plătim salarii medii și chiar peste medie. În plus, dacă lucrurile merg bine pentru companie, cu toții beneficiem pentru că 5% din profitul companiei este distribuit către colegi, în funcție de impactul pe care îl aduc în organizație.

7. LUCREZI PENTRU CLIENȚI ȘI PROIECTE FAINE

Avem norocul (a se citi am muncit a naibii de mult) de a fi într-o situație în care ne putem alege clienții și putem spune „nu” unor oportunități chiar dacă financiar ar suna bine dar nu ne-ar face plăcere personal să le implementăm.

Și poate cel mai important, pentru că, oricât de greu măsurabil este, suntem oameni faini, cu dume bune și îți va face plăcere să vii la birou alături de noi.

Sună interesant ce am zis până acum?

Bun atunci uite…

Cum știi dacă ești potrivit pentru a ne fi noul coleg/noua colegă

 • Ești un om bun și îți pasă de cei din jur;
 • Chiar ești pasionat de marketing, citești și înveți pentru că îți place, nu pentru că ți-a cerut cineva;
 • Poți gândi, implementa și optimiza de unul singur campanii în 1-2 canale de marketing care funcționează și în România (eg. Facebook Ads, Google Ads, SEO, Content Marketing, Email Marketing etc.);
 • Ai o experiență de 2-3 ani în canalul/canalele alese mai sus și poți gândi o strategie sau un plan pentru a crește o afacere cu acele canale;
 • *Experiența de mai sus înseamnă că ai proiecte despre care poți vorbi în care ai implementat campanii profitabile pentru clienți;
 • Dacă ți se dă un buget sau niște obiective știi ce să faci cu ele pentru a le multiplica sau atinge;
 • Știi că marketingul nu se face ca în Mad Men, că rolul tău nu este să vii cu idei „catchy” ci de a aduce un impact în afacerea clientului, de a livra rezultate;
 • Îmbini gândirea creativă cu cea analitică;
 • Ești deschis la și dispus să depui efortul pentru a învăța lucruri noi;
 • Poți să te auto-organizezi;

În rest, nu ne pasă câți ani sau ce înălțime ai, ce studii ai finalizat ori culoare a pielii ai. Dacă ești bun, foarte bun, la ceea ce faci, vrem să te cunoaștem.

Dacă nu ai rezultate dovedite (asta înseamnă campanii profitabile) în măcar un canal de marketing, te rugăm nu te mai obosi să aplici.

Ce presupune acest post, ce va trebui să faci?

 • Vei lucra direct cu clienții (3-5) și vei implementa campaniile de marketing conform strategiei;
 • Gândirea, implementarea și îmbunătățirea campaniilor pentru aceștia va fi în primul rând responsabilitatea ta, dar vei avea și feedback-ul și suportul colegilor;
 • La rândul tău vei oferi feedback colegilor care lucrează cu alți clienți în ariile în care ai cea mai mare expertiză;
 • Vei fi responsabil de organizarea și implementarea ideilor și campaniilor de marketing, de a face follow-up și de a te asigura că prind viață;
 • Vei fi principalul punct de contact dintre echipa internă și clienți;
 • Pe lângă canalul/canalele de marketing în care ai expertiză vei mai învăța și alte metode și strategii conexe care fie sunt relevante sau te vor ajuta să fii și mai bun la a ne ajuta clienții;

Restul responsabilităților mai specifice țin de metodele de marketing în care ai expertiză și de care vei fi responsabil.

Dar, pe scurt: vei fi responsabil de succesul clienților pe care îi administrezi și vei lucra împreună cu colegii pentru a te asigura de asta.

Ce trebuie să faci mai departe, cum aplici:

Încă citești, nu am reușit să te speriem?

Okkk, hai să vedem de ce ești în stare 🙂

Pentru a aplica, primul pas îl reprezintă completarea formularului de mai jos.

Apoi, dacă primești 3 de „Da” și treci în etapa următoare, vei primi un test practic în funcție de experiența ta.

Dacă suntem pe aceeași lungime de unde și simțim că ne poți ajuta clienții, ne vom și vedea (fizic sau online) pentru a ne cunoaște mai bine.

În general aceste etape sunt îndeajuns pentru ca ambele părți să-și dea seama dacă vor să colaboreze sau nu.

Aplică aici.

Completează formularul de înscriere.

Întrebări frecvente (sau cele la care ne așteptăm, nah):

Î: Acest job poate fi făcut și de la distanță?

Pe termen mediu și lung, nu (explicăm imediat de ce). Suntem deschiși la o perioadă de probă de ~3 luni în care poți lucra și de la distanță, timp în care poți fi sigur că SMARTERS este decizia corectă de carieră, dar după aceea avem nevoie de tine fizic în birou.

De ce? Am încercat lucrul de la distanță, dar ceva se pierde. În primul rând, se pierde vibe-ul și atmosfera din birou (chiar suntem oameni faini de avut în preajmă).

De asemenea, am văzut că ne mișcăm mult mai încet când un coleg nu e mult timp la birou. Avem o abordare foarte agilă când vine vorba de marketing și uneori strategia sau rezultatele cer schimbări rapide. Până detaliem într-un task ce trebuie făcut…

În plus, de ce ai vrea să fii în alt oraș când oricum oferim flexibilitate când vine vorba de program și locul de unde să lucrezi? Aproape ai beneficiile unui job remote, dar și avantajele unui contact fizic cu colegii tăi.

Î: Ce salariu oferiți?

Cum spuneam mai sus, plătim la media industriei și chiar peste ea. Noi ne dorim să ajungem să oferim cele mai bune salarii din țară. Dar pentru asta mai avem de lucru.

Salariul specific depinde doar de tine, de ce aduci la masă și de ce ne poți oferi nouă și clienților noștri. În plus, dacă agenției îi merge bine, îți va merge și ție. Constant adăugăm beneficii și bonusuri.

Însă, ce e important: dacă banii sunt cel mai important lucru nu ești în locul potrivit. Cum spunea un mare artist în viață, ai greșit industria, băiatul meu 🙂