Masterclass Deschis:
Învață 10 hack-uri și secrete de marketing de la prima agenție de growth hacking din România

Cum să atragi maximum de clienți în minimum de timp (fără să golești contul din bancă între timp) prin strategii de marketing testate care funcționează în țara noastră.

Bine, bine, bine. Într-un final se întâmplă. Prima serie de evenimente fizice SMARTERS are loc în această perioadă.

Vino să înveți GRATUIT de la prima agenție de growth hacking marketing din România care sunt cele mai bune strategii de marketing care funcționează în țara noastră și cum să le aplici pentru promovarea afacerii tale.

SMARTERS vine în orașul tău:

11 iunie
Timișoara

13 iunie
Iași

18 iunie
București

19 iunie
Brașov

Ești antreprenor sau specialist în marketing și vrei să descoperi cele mai bune strategii de marketing care funcționează ACUM în România?

Vrei să înveți cum să folosești principalele metode și canale de marketing pe care le ai la dispoziție?

În ultimii 4+ ani ne-am folosit de growth hacking marketing, promovarea pe Facebook, SEO, copywriting și Google Ads pentru a:

  • Ajuta o firmă de telecomunicații din Timișoara să-și crească cifra de afaceri de la 700.000 euro la aproximativ 3.000.000 de euro în doar un an și jumătate;
  • Crea un video viral pe Facebook (600.000 views) care a crescut enorm notorietatea clientului și l-a ajutat în recrutări;
  • Crește cu 50% rata de prezență la evenimente;
  • Mări vânzările client cu 300% în doar 5 luni de zile fără să creștem bugetul de marketing;
  • Scrie un articol care de unul singur a generat vânzări de 5000 euro;
  • Genera un randament al investiției în marketing (ROAS) de 45000% alegând canalul de marketing potrivit (adică am reușit să vindem cu 10 RON un produs de 45000 RON);
  • Crea cel mai popular blog de marketing din România (peste 25.000 de cititori lunar);

Și multe altele.

De fapt, în acest timp am ajutat peste 100 de clienți să-și crească vânzările prin growth hacking și marketing care funcționează.

Nu spunem asta pentru a ne lăuda (bine, poate doar puțin).

Ci vrem să-ți arătăm că vorbim din practică.

Și că vrem să împărtășim cu tine procesele și modul de gândire care ne-au ajutat să găsim aceste idei de marketing care chiar funcționează.

Mai exact, vrem să-ți arătăm „hackurile” noastre favorite în marketing – sfaturi și tehnici care te ajută să te promovezi mai eficient prin:

Facebook

Copywriting

Google Ads

Content Marketing

SEO

Analytics & Măsurare

În plus, vrem să îți arătăm un instrument care te va ajuta să găsești alte idei de marketing care se potrivesc afacerii tale.

Ah apropo, salutări.

Dacă nu ne cunoaștem, noi suntem SMARTERS – prima agenție de growth hacking marketing din România. De mai bine de 4 ani ajutăm startup-uri și companii medii să crească prin aceeași abordare în marketing folosită de Facebook, LinkedIn, Airbnb sau Uber.

Scopul nostru e să ajutăm afacerile din România să crească prin marketing care funcționează. Vrem să ajutăm afacerile care oferă produse sau servicii bune să ajungă la mai mulți oameni și să crească mai repede și eficient.

Deci dacă ai încredere în ceea ce oferi, te invităm la o întâlnire live în care să discutăm despre marketing.
Acest eveniment face parte din seria „Marketing care funcționează”, o serie de evenimente fizice deschise destinate specialiștilor în marketing, antreprenorilor și freelancerilor care oferă produse și servicii de valoare.

Următoarele evenimente:

11 iunie, 18:00
Timișoara – Calea Circumvalațiunii 2-4, INCUBOXX

13 iunie, 18:00
Iași – Congress Hall (Sala Chopin)

18 iunie, 18:00
București – Crystal Palace (Sala Viena)

19 iunie, 18:00
Brașov – Sergiana Center (Salonul Ivory Square)

Prețul: 3 ore din timpul tău.

Restul costurilor le acoperim noi.

„Care e faza” poate te întrebi.

Nu e nici una. Unul dintre lucrurile pe care le facem la SMARTERS este să dăm 90% din ceea ce știm, gratuit.

De ce?

Face parte din filosofia noastră. Ne dorim ca pe lângă creșterea propriei companii, să contribuim la crearea unei noi generații de marketeri și antreprenori, una bazată pe integritate, care nu mai face marketing după ureche și care aduce un impact real în companiile din țara noastră.

Mereu ne-am lăudat că avem produse/servicii bune în țara aceasta dar nu știm să ne vindem. Scopul nostru e ca asta să nu mai fie o problemă.

Și da, ne așteptăm ca dacă îți place ceea ce te învățăm acum, poate pe viitor să vrei mai mult de la noi.

Dar nu te lăsa influențat de faptul că acest eveniment este gratuit. Oamenii spun că învață mai multe de la evenimentele noastre gratuite decât la altele plătite la care au participat. Acest eveniment nu este o excepție.

Gazdele tale:

Toma Grozăvescu

Este fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de growth hacking marketing din România. Când nu ajută cu crearea strategiilor de marketing pentru clienții agenției scrie despre marketing pentru principalele publicații de business din țară sau vorbește la evenimente de profil.

Patrik Bindea

Growth Hacker Marketer și expert în mai multe metode de promovare decât ai putea crede, Patrik întruchipează cel mai bine conceptul de marketer în formă de T. Îmbină creativitatea cu competențele tehnice pentru a găsi cele mai bune metode de promovare pentru afaceri.

Fiind un eveniment fizic, numărul de locuri este limitat. Înscrie-te doar dacă ești sigur(ă) că poți participa.

Deschide o conversație în Messenger.