Salutări!

Noi suntem SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România. Avem biroul în frumosul oraș numit Timișoara, dar am lucrat cu clienți din toată țara și chiar din afara ei.

Ce putem face pentru tine

Suntem multe lucruri la care suntem buni, dar toate se rezumă la a te ajuta să-ți crești afacerea prin marketing care funcționează. Ne pricepem de minune să găsim cele mai eficiente metode pentru a-ți crește vânzările și pentru a atrage clienți noi.

Nu suntem specializați pe un anumit canal de marketing ci avem o abordare multidisciplinară. Suntem agnostici când vine vorba de anumite strategii de marketing.

Ne pasă obsedează doar rezultatele.

În ultima perioadă ne concentrăm pe cursuri (grozave!) de marketing și pe a da mai departe din lucrurile învățate în ultimii. Dar, din când în când, mai luăm câte un client nou și pe partea de servicii de marketing.

Câteva dintre rezultatele obținute până acum:

600+
participanți la cursurile și seminarele noastre și un calificativ mediu de 9.3/10 din partea lor;
70
de clienți mulțumiți în ultimii trei ani de activitate;

„Am participat la cursul de social media marketing. A fost super! Informatii utile, clare si la subiect. Great job!”

Donna Mester

Participantă la cursul de Social Media Marketing

„Colaborez cu SMARTERS de aproximativ 6 luni și pot spune că deja îi consider un partener de nădejde și edgy thinkers. Îmi place faptul că personalizează soluțiile, iar acestea sunt gândite și inovative.”

Rafaela Guran

Marketing Manager, Ness Timișoara

“La SMARTERS am apreciat cel mai mult faptul că ideile de îmbunătățire a prezentării produsului s-au văzut în rezultate.”

Radu Cigmaian

În plus:

Am ajutat un client să-și crească cifra de afaceri de 7 ori, de la 400.000 la aproape 3 milioane de euro în doi ani de colaborare;

Am crescut vânzările unui client cu 300% în doar cinci luni;

Am implementat campanii de marketing care au avut randament pe suma investită și de 1000% pentru că am ales canalul de promovare corect;

Am ajutat un mic restaurant local să termine pe locul doi la vânzări la un eveniment național din domeniu;

Am implementat mai multe campanii virale de marketing, una dintre ele ajungând la peste 1.000.000 de oameni;

Am fost preluați în peste 50 de publicații regionale și naționale fără a plăti pentru asta;

Câteva dintre ariile în care avem expertiză

Începând cu 2015, suntem recunoscuți pentru faptul că inovăm în materie de marketing și aducem cele mai noi strategii de marketing și în România. Câteva dintre ariile unde avem experiență și de putem învăța și pe tine sunt:

Growth hacking marketing

folosim pentru creșterea afacerii tale aceeași abordare în marketing folosită de companii precum Facebook, LinkedIn sau Uber;

Copywriting

scriere de texte și reclame irezistibile;

Marketing prin conținut

cum să atragi clienți și să-ți crești afacerea oferind în același timp valoare. Nu doar predicăm, așa ne-am construit afacerea;

Social Media Marketing

înțelegem rolul și audiența fiecărei platforme sociale și știm cum să o folosim pentru a-ți crește afacerea;

Web Design

expertiza noastră este în a gândi designul și scrie textele pentru website-uri care te ajută să-ți crești vânzările și să-ți atingi obiectivele afacerii;

Google Adwords

găsim cuvintele cheie cu cel mai mare potențial, scriem reclame care vând, măsurăm rezultatele și optimizăm campaniile;

Facebook Ads

suntem a naibii de buni în special în partea tehnică a acestui instrument de promovare și îl cunoaștem până în cele mai mici detalii;

SEO

sustenabil, știm unde merge google/de acolo pornim;;

Messenger & Chatbot Marketing;

Dăm mai departe

Suntem multe lucruri la care suntem buni, dar toate se rezumă la a te ajuta să-ți crești afacerea prin marketing care funcționează. Ne pricepem de minune să găsim cele mai eficiente metode pentru a-ți crește vânzările și pentru a atrage clienți noi.

Evenimente:

Publicații:

Investiții în startup-uri cu potențial

Știm că pentru a ne îndeplini viziunea trebuie să gândim diferit. De aceea, pe lângă activitatea de agenție și cursurile de marketing pe care le ținem, o direcție de acțiune o reprezintă investiția în antreprenori ambițioși și startup-uri care își propun să schimbe ceva în industria în care activează.