Salutări dragilor,

E unul din momentele alea rare când vă anunțăm că „putem lua proiecte noi”! ?

Noii colegi care ni s-au alăturat în ultimele luni au început să se adapteze la modul nostru de lucru așa că ne simțim încrezători să mai luăm 1-2 proiecte.

Ca de obicei, voi cei din comunitate aveți prioritate.

Important! Înainte să ne contactezi, citește rândurile de mai jos.

Începând de anul acesta am luat decizia strategică de a reduce numărul de clienți. 

Colegii noștri Account Manageri sunt responsabili de maximum 2-3 proiecte, sperăm în viitor chiar să ajungem la 1.

Credem că e mai bine pentru toată lumea așa – fiecare proiect primește mai multă atenție, nouă ne e mai ușor să intrăm adânc în proiect și să rezolvăm problemele fundamentale.

Asta înseamnă că trebuie să ne alegem luptele, pardon proiectele, cu grijă.

De aceea, în următoarea perioadă vom lua proiecte mai complexe, care includ mai multe metode/canale de marketing, să iasă cifrele pentru toată lumea.

Cum îți dai seama dacă ne potrivim

Cel mai probabil dacă citești aceste rânduri ai mai citit lucruri de la noi și despre noi. Dacă nu ești convins/convinsă încă, ar trebui să mai lăsăm timpul să treacă.

Așa. Acum, care sunt proiectele unde credem că putem avea cel mai mare impact?

În ultimele 16 luni am avut rezultate extraordinare lucrând cu magazine online, de aceea vom prioritiza astfel de proiecte. Cred că deja avem un sistem care funcționează al naibii de bine pentru acest tip de proiecte. 

Nu e musai să fii un magazin online, avem rezultate bune și pentru alte tipuri de afaceri, de la proiecte imobiliare la B2B sau alte cele, doar că în ultima perioadă ne-am ascuțit cel mai mult skill-urile pe acest gen de afaceri.

De asemenea, am văzut că avem cele mai bune rezultate când noi ne ocupăm de mai multe canale de promovare, sau chiar de tot, clienții ne dădeau doar ofertele + feedback pe strategie.

Dacă vrei să investești în marketing prin conținut ai deja 10 puncte bonus, este o strategie în care credem enorm.

În termen de moment al afacerii, ar trebui să ai deja, sau să ai ca obiectiv (realist) pe următoarele 12 luni măcar €1.000.000 cifră de afaceri

De ce acest număr? Ne-am dat seama că dacă sunt vânzări mai mici sunt șanse și mai mici să „iasă cifrele” – adică și noi să primim fee-ul pe care ni-l dorim și tu rezultatele pe care le dorești.

Nu are nici un sens să ne dai €5.000 pe lună nouă, când vânzările sunt de doar €20-30.000, nu? Mai ales că exact pentru aceste situații am creat cursurile și programele de coaching.

La ce te poți aștepta de la lucrul cu noi

Ok, încă ești interesat?

Orientare spre rezultate (vânzări și lead-uri) – nu suntem o agenție care creează awareness sau branding. Dacă ai nevoie de asta, nu suntem potriviți. Dacă vrei rezultate cuantificabile, noi suntem cei pe care să-i suni 😉

Ne punem banii unde ne sunt cuvintele – La SMARTERS nu doar promitem ci ne punem banii acolo unde ne sunt cuvintele. Mai specific, serviciile noastre vin cu o garanție monetară. Dacă simți că nu am livrat ce am promis, poți activa clauza și luna viitoare fie scădem din factură, fie nu facturăm deloc. Tu decizi dacă merităm.

Persoană Senior implicată în proiectul tău – știm că ne delegi un aspect important din afacerea ta. De aceea, la SMARTERS am ales să avem un număr mic de proiecte în fiecare moment, pentru a ne asigura că unul dintre colegii noștri foarte experimentați poate fi implicat și poate superviza totul.

Strategie, nu doar administrare conturi – credem că principalul motiv care ne-a permis să obținem rezultatele pe care le-am obținut pentru clienții noștri este faptul că gândim strategic și că vedem marketingul strategic. La noi, chiar dacă plătești pentru niște livrabile gen campanii, primești consultanță, strategie și creierul nostru.

Growth Hacking – nu e un concept despre care doar vorbim, stă la esența a tot ce facem în marketing. Și suntem probabil singura agenție din România unde poți primi asta.

Arii de expertiză

 • Strategie;
 • Full Buyer Journey Marketing;
 • Growth Hacking;
 • Facebook Ads;
 • Google Ads;
 • SEO;
 • Copywriting;
 • Inbound Marketing;

Ce nu facem

Avem în echipă experți pe majoritatea ariilor ce țin de marketing online.

Ariile în care NU avem expertiză sunt:

 • Editare & producție video.
 • Web development.
 • Campanii offline.

În rest, poți să ne întrebi specific pentru nevoile tale dacă avem expertiză sau nu. Scrie-ne la daniel [at]smarters.ro sau toma [at]smarters.ro sau sună la 0770 295 694, Daniel.

Cât costă serviciile?

Nu avem un pachet predefinit, pentru fiecare client creăm o propunere personalizată în funcție de obiective și nevoi. Dar ca să-ți faci o idee, comisionul nostru e în medie între 3000-10.000€ pe lună și e fix, indiferent de bugetul pe care îl administrăm. Vrem să-ți putem recomanda să scazi investiția, dacă e nevoie.

Cred că acestea ar fi momentan.

Dacă sună interesant, primul pas ar fi să completezi acest formular.

Acesta ne va ajuta să îți cunoaștem mai bine afacerea și să vedem dacă în mare suntem agenția potrivită să te ajutăm.

Dacă da, urmează 2 discuții: una inițială de cunoaștere reciprocă, apoi dacă totul e ok încă una mai detaliată + o analiză pe care o facem noi din extern.

Dar să o luăm pas cu pas.

Completează formularul și revenim noi.

Toma

P.S. Există o secțiune de „Portofoliu” pe site, dar e în lucru. Avem zeci de studii de caz și de proiecte despre care îți putem povesti. Doar întreabă-ne. În ultimii 2 ani, am generat peste €20.000.000 pentru clienții noștri. Vrem să creștem această sumă cu ajutorul tău .)