Recomandă-ne și câștigă

Îți place conținutul pe care îl creăm la SMARTERS? Te simți încrezător să-l recomanzi și prietenilor? Dacă da, acum nu mai trebuie să o faci doar de dragul nostru.

Dacă ne recomanzi și unul din prietenii tăi achiziționează un material plătit de pe site-ul smarters.ro, vei fi recompensat cu 10% din valoarea comenzii.

Momentan primești bonusul sub formă de reduceri la alte materiale premium ale noastre, iar în curând îl vei putea primi și sub formă de bani.

Uite ce trebuie să faci:

  1. Intră pe smarters.ro/contul-meu și creează-ți un cont (dacă ai cumpărat deja ceva de la noi, cel mai probabil ai unul).
  1. După ce ai contul, în meniul din stânga vei vedea un tab nou „Affiliates”. Dă click pe el.

3. Dă click pe butonul „Profile” și vei avea acces la link-ul tău unic. De fiecare dată când cineva va face o achiziție după ce a dat click pe acest link, 10% din valoarea comenzii îți va reveni ție.

De asemenea, dacă vrei să creezi un link care să ducă la o anumită pagină, ca de exemplu SMARTERS Academy sau un anumit curs, poți crea un link care duce exact acolo (pentru a le face viața ușoară prietenilor tăi).

Un alt mod prin care ne poți recomanda este prin crearea unui cod/cupon. Spune-le cunoștințelor să-l folosească la checkout și ambii veți beneficia de recompense.

  1. Ai acces la rapoarte care se actualizează la fiecare 24 de ore și care îți arată câte recomandări ai reușit, ce comision ai câștigat etc.

Condiții program:

Din program poate face parte orice persoană, indiferent dacă este client SMARTERS sau nu.

Recompensele se acordă doar pentru comenzi venite de la clienți noi, de la persoane/companii care acum fac prima comandă pe site-ul nostru.

Comisioanele se acordă în termen de 31 de zile de la data achiziției dacă aceasta a fost finalizată cu succes și nu s-a cerut rambursarea banilor.

Vrei să începi să câștigi?