Servicii de promovare SEO concentrate pe creșterea afacerii tale

Te ajutăm să apari în primele rezultate ale motoarelor de căutare pe cuvintele care te interesează, să atragi trafic relevant și să-ți crești contactele și vânzările. Dovedit.

Am ajutat companii precum:

Să-și crească traficul pe site, să fie mai ușor de găsit de către potențialii clienți pe motoare de căutare precum Google, Bing sau Yahoo și să păstreze aceste rezultate pe termen lung.

Piramida SEO – ingredientul nostru secret

Când oferi servicii de promovare SEO (optimizare pe motoarele de căutare), există multe lucruri pe care trebuie să le verifici pentru a putea îmbunătăți poziția organică a unui website. Reușim să livrăm rezultate peste medie pentru clienții noștri pentru că avem un proces propriu. Asta ne ajută să gândim, implementăm și optimizăm o strategie SEO care să aducă rezultate reale de business.

Optimizare SEO tehnică și Accesibilitate

Dacă un website nu poate fi accesat și indexat corect de către motoarele de căutare, orice efort de promovare SEO ulterior este în zadar. De aceea, primul lucru pe care îl vom face va fi să analizăm site-ul pentru a ne asigura că acesta are o fundație tehnică sănătoasă, fără erori, și că paginile acestuia pot fi indexate (accesate) corect de către motoarele de căutare. 

De obicei, în această etapă ne ocupăm de înscrierea site-ului în motoarele de căutare, de un audit tehnic complex, de creare a sitemap-ului și a robots.txt și de organizarea internă a acestuia.

Promovare SEO on-page și identificarea cuvintelor cheie

Odată ce site-ul este indexat, următorul pas este să ne asigurăm că motoarele de căutare înțeleg despre ce este vorba pe fiecare pagină a acestuia și care este tema site-ului în general.

Dar înainte de a ne apuca să optimizăm titluri, descrieri sau imagini, vom face o cercetare asupra site-ului tău, a competitorilor și a industriei în general. Împreună vom decide care sunt căutările cele mai importante (dar și realiste) pe care vrem ca în viitor site-ul tău să apară pe primele poziții.

Nou! Optimizarea experienței utilizatorului

Nu este de ajuns ca doar motoarele de căutare să înțeleagă și să indexeze site-ul. În ultima perioadă, ce face un om după ce ajunge pe website-ul tău a devenit un factor din ce în ce mai important care determină pe ce poziție apare acesta în căutări.

Aici vom analiza și optimiza acei indicatori care ne arată că vizitatorul a găsit rezultatul pe care îl căuta, când a făcut acea căutare.

Mai exact, ne vom ocupa de aspecte precum optimizarea titlurilor și meta descrierilor pentru a obține maximum de click-uri în motoarele de căutare, până la a crește timpul pe site și numărul de pagini vizualizate.

Promovare SEO off-page și atragere de link-uri

Din experiența noastră, unul dintre principalele motive pentru care site-urile nu încep să obțină mai mult trafic din motoarele de căutare îl reprezintă faptul că acestea încă nu au alte site-uri de încredere, relevante și cu autoritate care să facă trimitere spre ele.

Dacă în trecut ai apelat la agenții de promovare SEO ieftine, cel mai probabil acestea nu includeau și acest aspect important și de aceea nu ai avut rezultate (altfel nu erai aici, nu?). Vom folosi tactici agreate de către motoarele de căutare pentru a obține link-uri valoroase, care aduc rezultate reale. 

Analiză, Strategie și Implementare

„Ce” ar trebui să faci dacă oferi servicii de promovare seo, teoretic toată lumea știe. Dacă vrei, chiar am scris un ghid gratuit care te învață în detaliu asta. De multe ori însă, cum punem în practică face diferența.

La SMARTERS am petrecut mai bine de 5 ani pentru a ne dezvolta procese, instrumente și o bază de cunoștințe internă care ne ajută să gândim strategic și să implementăm rapid și eficient serviciile de promovare SEO de care e nevoie pentru ca tu să vezi rezultate tangibile.

De ce să lucrezi cu noi dacă vrei servicii de promovare SEO profesionale?

Facem tot ce e nevoie pentru a-ți crește traficul organic

Nu oferim doar anumite servicii de promovare SEO, care se ocupă doar de o mică parte din ce e nevoie pentru ca un site să apară în primele rezultate în Google. Așa cum ai văzut mai sus, acoperim cei mai importanți factori de care are nevoie un site să urce în motoarele de căutare. 

Pornim de la gândirea unei strategii de promovare SEO, la verificarea și rezolvarea aspectelor tehnice, crearea de conținut și atragerea de link-uri. Vom face tot ce e nevoie pentru ca site-ul tău să obțină trafic pe cuvintele cele mai căutate și relevante pentru afacerea ta.

 

Ne concentrăm pe ce aduce rezultate, nu doar pe „a face ceva”

Știm că nu te încălzește cu nimic să primești un raport lunar cu serviciile de promovare seo furnizate, dacă acestea nu se văd și în rezultatele de business. Te poți aștepta de la noi să analizăm periodic indicatorii de performanță și să adaptăm strategia către ce vedem că aduce cele mai bune rezultate pentru tine. Nu va trebui să vi la noi să ne întrebi „ce urmează să mai facem?”.

 

Investim mii de euro anual în resurse și instrumente de top

Probabil nu există altă industrie unde lucrurile să se schimbe mai des decât în SEO. De aceea, investim enorm în educarea colegilor noștri, participăm la evenimente și ținem legătura cu cele mai bune agenții SEO din lume pentru a ne menține la curent cu ultimele modificări și cele mai noi bune practici.

Am ajuns chiar să analizăm cererile de patente depuse de Google pentru a ne putea da seama de cei mai importanți factori SEO. Folosim instrumente premium care au dovedit că sunt actualizate pentru România.

Transparență și expertiză

Împărtășim totul cu tine, nimic nu e ascuns. De când semnăm contractul, vei avea acces la toate documentele și materialele legate de site-ul tău. În plus, ai rapoarte lunare care arată ce s-a reușit în acea lună.

Îți oferim acces chiar și la propriul nostru curs SEO pentru a verifica dacă „facem ceea ce predicăm”.

S-a scris despre noi sau am scris în:

Devino următorul nostru studiu de caz

Dacă traficul pe care îl ai momentan nu te mulțumește și vânzările organice nu vin, hai să vedem cum te putem ajuta.

Testimonial de pus

Întrebări frecvente despre serviciile SEO pe care le oferim:

Cum setați prețul pentru serviciile pe care le oferiți?

Lucrăm pe baza unor plăți lunare. Valoarea acestora pornește de la numărul total de ore pe care estimăm că le vom investi în proiectul tău pentru a ne atinge obiectivele, apoi îl împărțim în tranșe lunare. Plățile se fac la începutul fiecărei luni de colaborare.

Prețul variază în funcție de complexitatea proiectului și de ce conține oferta ta personalizată, nu avem niște abonamente standard.

Cât durează până vedem rezultate?

Depinde foarte mult de stadiul și starea în care se află website-ul tău, precum și de industria în care activezi. De exemplu, am avut clienți în industrii competitive unde am muncit chiar și 14 luni pentru a-i duce pe primele poziții pe căutările care îi interesau. Pentru alți clienți mai mici, rezultatele au venit în doar 30-90 de zile. Pentru mai multe detalii, contactează-ne.

Cum știu că ce faceți funcționează?

E simplu: numerele și rapoartele o vor arăta. Vor fi în primul rând cele pe care ți le trimitem noi care arată cum a evoluat poziția site-ului și traficul pe căutările care te interesează. Apoi vor fi rapoartele tale interne care îți arată că site-ul are mai mulți vizitatori și (dacă acesta își face treaba) că generează mai multe vânzări.

Ce e inclus în serviciile seo pe care le oferiți?

Avem servicii SEO incredibil de bine integrate cu toate elementele care pot influența optimizarea pentru motoarele de căutare și traficul organic. De la aspecte tehnice, la strategie de conținut, optimizare on-page, organizarea site-ului, analytics sau atragerea de link-uri de la alte site-uri. 

Singurul lucru pe care nu îl vom face este să modificăm codul site-ului. Vom menține legătura cu persoana/persoanele care se ocupă de el și ne vom asigura că schimbările necesare sunt implementate. Ce putem face pentru tine depinde mult și de nevoile tale și de resursele pe care le ai. Nu avem „pachete standard” pe care ți le băgăm pe gât, fiecare ofertă este unică pentru client.

Garantați rezultatele?

NU și nu credem că există vreo agenție SEO sau persoană care oferă servicii SEO profesionale care poate face asta cu bună credință. 

În primul rând, motoarele de căutare au algoritmi extrem de complecși, care se schimbă în fiecare zi și pe care nimeni, orice ar spune, nu-i cunoaște în totalitate.

În al doilea rând, cel mai probabil nici competiția ta nu stă pe loc și lucrează la optimizarea site-ului, lucru care poate influența rezultatele obținute în final.

Ce putem garanta însă e faptul că folosim metode și strategii ultra actuale, permise și încurajate de către motoarele de căutare, bazate pe rezultate dovedite și pe menținerea la curent cu schimbările din industrie. Putem garanta faptul că site-ul tău nu va fi penalizat pentru munca noastră. În rest, credem că opiniile clienților și recunoașterea în industrie vorbesc pentru noi.