Crește-ți afacerea așa cum au făcut-o Facebook, AirBnB sau Linkedin

Ajutăm startup-uri și companii consacrate să obțină o creștere rapidă și sustenabilă printr-o abordare de marketing bazată pe date și experimentare. Mai concret, prin Growth Hacking.

Așa cum s-a scris pe:

Cum te putem ajuta?

Pentru a mări conversiile și a maximiza vânzările, trebuie în primul rând să definești și să optimizezi o pâlnie de vânzare și exact asta vom face, lucrând la fiecare etapă prin care trec clienții tăi.

Aplicăm Procesul de Growth Hacking™ pentru un produs nou sau care deja are tracțiune pentru a găsi cele mai eficiente și scalabile canale de creștere a afacerii tale.

Training

Oferim traininguri pe cele mai noi și eficiente strategii, tactici și canale de marketing precum și pe propria noastră metodologie folosită pentru a ajuta startupurile din România să devină mai competitive.

Consultanță

Oferim consultanță de growth hacking marketing companiilor de orice dimensiune pentru a le ajuta să identifice problemele care le împiedică creșterea și soluțiile pentru a le rezolva.

Implementare

Preluăm rolul departamentului de marketing sau lucrăm împreună cu echipa ta și definim, testăm și implementăm strategii creative și sustenabile de creștere.

Arii în care te putem ajuta

Atragere de clienți

Te vom ajuta să găsești cele mai eficiente canale pentru a atrage clienți și vom dezvolta un proces repetabil de testare și validare a unor noi canale.

Creșterea vânzărilor

Te ajutăm să eficientizezi modul în care faci marketing în pentru a-ți crește rata de conversie și să mărești valoarea pe viață a fiecărui client.

Mărirea ratei de retenție

Te vom ajuta să-ți păstrezi clienții pentru mai mult timp deoarece e de 10 ori mai ieftin să păstrezi un client existent sau să-l faci să cumpere din nou decât să atragi unul nou.

Recomandări

Odată ce o persoană este mulțumită de produsul tău ar trebui să-i transformi în evangeliști ai afacerii tale. Încurajează-i să te recomande și să-ți recomande clienți noi.

Ce este Growth Hacking-ul?

Growth Hacker-ii au lăsat la o parte manualul clasic de marketing și l-au înlocuit doar cu ceea ce este testabil, măsurabil și scalabil. Spre deosebire de alte categorii de marketeri, growth hacker-ii au un singur focus: să ajute afacerea să crească. Ei caută mereu moduri noi prin care să ajungă la clienți și care fac tehnicile clasice de promovare să fie irelevante.

Procesul nostru

Folosindu-ne de propria metodologie de growth hacking marketing și experiența adunată în aplicarea acestor principii pentru piața din România.

Product-market fit

Definirea unor obiective acționabile și ideatizate

Implementare sisteme de măsurare

Prioritizare idei

Implementare și testare

Analizare și optimizare

„I’m definitely proud of the partnership with SMARTERS! The collaboration between Telco and SMARTERS was a great achievement. What I liked about them is that they knew how to ask the right questions and  how to translate our company’s goals into successful results online. Thank you SMARTERS!”

Alessandro Console

CEO, Telco

”SMARTERS face palpabile obiective de promovare care par imposibil de atins! Experiența noastră cu echipa SMARTERS se poate traduce simplu prin următoarea ecuație 70 = 300… În mai multe cuvinte, te aștepți/speri la 70 de potențiali participanți la evenimentul pe care îl organizezi și te trezești vorbind în fața a peste 300 de persoane cu adevărat interesate de subiect! Recomand SMARTERS cu toată încrederea și cu bucuria că am avut ocazia să colaborăm!”

Alexandra Petcu

Coordonator implementare partener UVT, StartActiv Vest

Colaborez cu SMARTERS de aproximativ 6 luni și pot spune că deja îi consider un partener de nădejde și edgy thinkers. Îmi place faptul că personalizează soluțiile, iar acestea sunt gândite și inovative.”

Rafaela Guran

Marketing Manager, Ness Timișoara

Vrei să lucrăm împreună?

Din cauza volumului de muncă, momentan nu putem lua proiecte noi.
În schimb, poți participa la cursurile pe care le organizăm.