Crește-ți afacerea așa cum au făcut-o Facebook, AirBnB sau Linkedin

Ajutăm startup-uri și companii consacrate să obțină o creștere rapidă și sustenabilă printr-o abordare de marketing bazată pe date și experimentare. Mai concret, prin Growth Hacking.

Așa cum s-a scris pe :

Cum te putem ajuta?

Pentru a mări conversiile și a maximiza vânzările, trebuie în primul rând să să definești și să optimizezi o pâlnie de vânzare și exact asta vom face, lucrând la fiecare etapă prin care trec clienții tăi. Aplicăm Procesul de Growth Hacking™ pentru un produs nou sau care deja are tracțiune pentru a găsi cele mai eficiente și scalabile canale de creștere a afacerii tale.

firma-marketing-timisoara

Consultanță

Oferim consultanță de growth hacking marketing companiilor de orice dimensiune pentru a le ajuta să identifice problemele care le împiedică creșterea și soluțiile pentru a le rezolva.

agentie-marketing-timisoara

Implementare

Preluăm rolul departamentului de marketing sau lucrăm împreună cu echipa ta și definim, testăm și implementăm strategii creative și sustenabile de creștere.

firma-growth-hacking-marketing-timisoara

Training

Oferim traininguri pe cele mai noi și eficiente strategii, tactici și canale de marketing precum și pe propria noastră metodologie folosită pentru a ajuta startupurile din România să devină mai competitive.

Growth Hacking

Arii în care te putem ajuta

Atragere de clienți

Te vom ajuta să găsești cele mai eficiente canale pentru a atrage clienți și vom dezvolta un proces repetabil de testare și validare a unor noi canale.

Mărirea ratei de retenție

Te vom ajuta să-ți păstrezi clienții pentru mai mult timp deoarece e de 10 ori mai ieftin să păstrezi un client existent sau să-l faci să cumpere din nou decât să atragi unul nou.

Creșterea vânzărilor

Te ajutăm să eficientizezi modul în care faci marketing în pentru a-ți crește rata de conversie și să mărești valoarea pe viață a fiecărui client.

Recomandări

Odată ce o persoană este mulțumită de produsul tău ar trebui să-i transformi în evangeliști ai afacerii tale. Încurajează-i să te recomande și să-ți recomande clienți noi.

“La SMARTERS am apreciat cel mai mult faptul că ideile de îmbunătățire a prezentării produsului s-au văzut în rezultate.”

Radu Cigmăian

Fondator, Homefile

“La SMARTERS ne place foarte mult faptul că nu se limitează la discuțiile inițiale, vin mereu cu idei noi pentru a îmbunătăți campaniile de marketing și fac ce trebuie făcut pentru a ne atinge obiectivele”

Bogdan & Stefan

Fondatori, Paratek – Timisoara

“Pentru mine, colaborarea cu SMARTERS înseamnă în primul rând încredere, performanță și rezultate cuantificabile. Îi recomand cu încredere oricui își dorește un partener pe termen lung și cu rezultate în domeniul marketingului.”

Florin Vilcea

Director, INCUBOXX – Timisoara

“In echipa SMARTERS am intalnit tineri ambitiosi, cu multa imaginatie si cu o atitudine extrem de pozitiva. Cand am ales sa lucrez cu ei, am luat cea mai buna decizie pentru business-ul meu!”

Victor C. Calai-Pop

Fondator, La Strada – Bistro

Ce este Growth Hacking-ul?

Growth Hacker-ii au lăsat la o parte manualul clasic de marketing și l-au înlocuit doar cu ceea ce este testabil, măsurabil și scalabil. Spre deosebire de alte categorii de marketeri, growth hacker-ii au un singur focus: să ajute afacerea să crească. Ei caută mereu moduri noi prin care să ajungă la clienți și care fac tehnicile clasice de promovare să fie irelevante.

Procesul nostru

Folosindu-ne de propria metodologie de growth hacking marketing și experiența adunată în aplicarea acestor principii pentru piața din România.

firma-de-marketing-timisoara-1

Hai să discutăm mai multe la o cafea. Contactează-ne! 🙂

Ne pare rau 🙁 Din cauza volumului de munca nu mai putem prelua proiecte noi momentan.