Vrei rezultate imediate?

Folosește promovarea pe Facebook și Google Adwords pentru a crește vânzările și a atrage clienți către afacerea ta.

Pentru cei care vor să-și crească vânzările și să-și facă afacerea mai cunoscută,

promovarea prin reclame pe Facebook și Google Adwords reprezintă o soluție ieftină, rapidă și eficientă de a reuși acest lucru. Prin platforme precum Google sau Facebook ai acces la potențialii clienți și poți veni cu mesajul potrivit în locul potrivit. În plus, spre deosebire de reclamele offline, la o campanie Google Adwords sau Facebook plătești doar pentru rezultate.

Care sunt beneficiile promovării prin Google Adwords și Facebook ?

Rezultatele reclamelor Facebook sau Google Adwords se pot vedea chiar de a doua zi.

Viteză și ușurință în crearea, implementarea și optimizarea campaniilor. Costuri mult mai mici decât prin mijloacele clasice de marketing. Știi exact pe ce ai plătit banii, pentru că totul este măsurabil.

Prin promovarea pe Google Adwords sau Facebook poți ajunge la clienți inaccesibili prin alte mijloace de marketing.

Cum te putem ajuta mai exact?

EXISTĂ CERERE PENTRU PRODUS?

Google Search Ads îți permite să ieși în fața oamenilor pregătiți să cumpere și plătești doar atunci când cineva îți vizitează site-ul.

Trebuie creată cerere pentru produs?

Facebook Ads îți permite să ieși în fața oamenilor acolo unde își petrec cel mai mult timp: pe rețelele sociale.

„I’m definitely proud of the partnership with SMARTERS! The collaboration between Telco and SMARTERS was a great achievement. What I liked about them is that they knew how to ask the right questions and  how to translate our company’s goals into successful results online. Thank you SMARTERS!”

Alessandro Console

CEO, Telco

Câteva moduri creative prin care poți folosi promovarea prin Facebook și Google Adwords:

Crează cerere pentru produsele tale

De multe ori, clienții nu știu că au nevoie de produsele tale și nu vor căuta pe Google după produsele tale.
Prin urmare, o promovare Google Adwords nu te-ar ajuta. Însă promovarea pe Facebook te ajută să le arăți potențialilor clienți cum produsul/serviciul tău le poate îmbunătăți viața.

Fii acolo atunci când cineva e pregătit să cumpere

În ziua de astăzi, atenția noastră este în mediul online. Dacă oamenii caută după produsul tău, promovarea Google Adwords te ajută să prezinți mesajul potrivit la locul potrivit. O campanie Google Adwords e una din cele mai potrivite soluții de marketing pentru a atrage clienți începând chiar din a doua zi.

Vino cu oferte speciale pentru vizitatorii site-ului tău

De multe ori, clienții nu știu că au nevoie de produsele tale și nu vor căuta pe Google după produsele tale.
Prin urmare, o promovare Google Adwords nu te-ar ajuta. Însă promovarea pe Facebook te ajută să le arăți potențialilor clienți cum produsul/serviciul tău le poate îmbunătăți viața.

Mărește conversiile

Mulți vizitatori ai site-urilor renunță chiar în momentul finalizării tranzacției. Promovarea pe Facebook si Google Adwords te ajută să le reamintești celor care nu au încheiat o tranzacție, să revină pe siteul tău.

”Colaborez cu SMARTERS de aproximativ 6 luni și pot spune că deja îi consider un partener de nădejde și edgy thinkers. Îmi place faptul că personalizează soluțiile, iar acestea sunt gândite și inovative.”

Rafaela Guran

Marketing Manager, Ness Timișoara

Te afli într-o companie bună

150+

Clienți cu care am lucrat în ultimii patru ani și pe care i-am ajutat să-și crească afacerile.

14000+

Cursanți și participanți la evenimentele de marketing pe care le-am organizat.
Dacă vrei să ai rezultate într-un timp scurt și să vezi exact pe ce se cheltuie banii tăi, promovarea prin Google Adwords și Facebook reprezintă cea mai bună soluție pentru tine și afacerea ta.
O campanie Google Adwords sau Facebook te ajută să vezi exact ce funcționează și ce nu, pentru că totul e măsurabil. În plus, spre deosebire de o reclamă stradală, e mult mai simplu și ușor să schimbi o reclamă pe Facebook și pe Google, odată ce ai văzut că un anumit produs se vinde mai bine și vrei să investești mai mult acolo.
Ne bucurăm pentru că vrei să intri în contact cu noi.

Pentru a cere o ofertă comercială, folosește formularul din dreapta. Pentru alte solicitări, scrie-ne la hello[at] smarters.ro

Care este bugetul tău de marketing?

4 + 1 =