Vrei rezultate imediate?

Folosește promovarea pe Facebook și Google Adwords pentru a crește vânzările și a atrage clienți către afacerea ta.

Pentru cei care vor să-și crească vânzările și să-și facă afacerea mai cunoscută, promovarea prin reclame pe Facebook și Google Adwords  reprezintă o soluție ieftină, rapidă și eficientă de a reuși acest lucru. Prin platforme precum Google sau Facebook ai acces la potențialii clienți și poți veni cu mesajul potrivit în locul potrivit. În plus, spre deosebire de reclamele offline, la o campanie Google Adwords sau Facebook plătești doar pentru rezultate.

Care sunt beneficiile promovării prin Google Adwords și Facebook ?

N

Rezultatele reclamelor Facebook sau Google Adwords se pot vedea chiar de a doua zi

 

N

Viteză și ușurință în crearea, implementarea și optimizarea campaniilor

 

N

Costuri mult mai mici decât prin mijloacele clasice de marketing

 

N

Știi exact pe ce ai plătit banii, pentru că totul este măsurabil

 

N

Prin promovarea pe Google Adwords sau Facebook poți ajunge la clienți inaccesibili prin alte mijloace de marketing

 

reclama-pe-facebook-promovare-pe-facebook

Cum te putem ajuta mai exact?

Există cerere pentru produs

Promovare-Google-Adwords-reclama-google-adwordsPromovare-Google-Adwords

Promovare-Google-Adwords

Trebuie creată cerere pentru produs

reclama-google-adwords-reclama-pe-facebook

Câteva moduri creative prin care poți folosi promovarea prin Facebook și Google Adwords

Crează cerere pentru produsele tale.

De multe ori, clienții nu știu că au nevoie de produsele tale și nu vor căuta pe Google după produsele tale. Prin urmare, o promovare Google Adwords nu te-ar ajuta. Însă promovarea pe Facebook te ajută să le arăți potențialilor clienți cum produsul/serviciul tău le poate îmbunătăți viața.

promovare-prin-facebook-printr-o-reclama-pe-facebook
reclama-google-adwords-pentru-campanii-adwords

Fii acolo atunci când cineva e pregătit să cumpere.

În ziua de astăzi, atenția noastră este în mediul online. Dacă oamenii caută după produsul tău, promovarea Google Adwords te ajută să prezinți mesajul potrivit la locul potrivit. O campanie Google Adwords e una din cele mai potrivite soluții de marketing pentru a atrage clienți începând chiar din a doua zi.

Mărește conversiile.

Mulți vizitatori ai site-urilor renunță chiar în momentul finalizării tranzacției. Promovarea pe Facebook si Google Adwords te ajută să le reamintești celor care nu au încheiat o tranzacție, să revină pe siteul tău.

promovare-prin-facebook-si-promovare-prin-google-adwords
promovare-prin-facebook

Vino cu oferte speciale pentru vizitatorii site-ului tău.

Acum ai posibilitatea de a arăta reclame pe Facebook sau Google doar celor care îți vizitează site-ul, sau o anumită pagină de pe el. E timpul să nu mai irosim bani și să venim cu reclame special pentru cei care au șanse să cumpere.

Ești într-o companie bună

“La SMARTERS am apreciat cel mai mult faptul că ideile de îmbunătățire a prezentării produsului s-au văzut în rezultate.”

Radu Cigmăian

Fondator, Homefile

“La SMARTERS ne place foarte mult faptul că nu se limitează la discuțiile inițiale, vin mereu cu idei noi pentru a îmbunătăți campaniile de marketing și fac ce trebuie făcut pentru a ne atinge obiectivele”

Bogdan & Stefan

Fondatori, Paratek – Timisoara

“Pentru mine, colaborarea cu SMARTERS înseamnă în primul rând încredere, performanță și rezultate cuantificabile. Îi recomand cu încredere oricui își dorește un partener pe termen lung și cu rezultate în domeniul marketingului.”

Florin Vilcea

Director, INCUBOXX – Timisoara

“În echipa SMARTERS am intalnit tineri ambitiosi, cu multa imaginatie si cu o atitudine extrem de pozitiva. Cand am ales sa lucrez cu ei, am luat cea mai buna decizie pentru business-ul meu!”

Victor C. Calai-Pop

Fondator, La Strada – Bistro

Dacă vrei să ai rezultate într-un timp scurt și să vezi exact pe ce se cheltuie banii tăi, promovarea prin Google Adwords și Facebook reprezintă cea mai bună soluție pentru tine și afacerea ta.

O campanie Google Adwords sau Facebook te ajută să vezi exact ce funcționează și ce nu, pentru că totul e măsurabil. În plus, spre deosebire de o reclamă stradală, e mult mai simplu și ușor să schimbi o reclamă pe Facebook și pe Google, odată ce ai văzut că un anumit produs se vinde mai bine și vrei să investești mai mult acolo.

Interesat de promovare pe Facebook și Google Adwords?

Contactează-ne și hai să vedem cum te putem ajuta să-ți crești afacerea.

Ne pare rau 🙁 Din cauza volumului de munca nu mai putem prelua proiecte noi momentan.