Vrei un website care îți aduce clienți?

În plus, să fie ușor de folosit, cu un design modern și să nu mai ai costuri de mentenanță ulterioare? Ești în locul potrivit, bine ai venit 

Economisește bani cu un website WordPress.

Datorită tehnologiei folosite și a proceselor noastre interne, website-urile pe care le creăm au un preț chiar și de 2 ori mai mic decât un website clasic, HTML. Pe lângă serviciul de web design, te putem ajuta cu o campanie de Google Adwords prin care să-ți recuperezi banii investiți în crearea site-ului, chiar și din prima lună!

De ce sunt website-urile pe care le creăm așa de grozave?

Optimizat pentru mobil

Astăzi peste 50% din căutări au loc de pe mobil. Și doar website-urile optimizate pentru mobil vor apărea în rezultatele de căutare.

Optimizate SEO

În prețul standard al serviciului de web design și creare a unui site intră tot ce ține de optimizarea SEO on page. De ce? Pentru că un website care vinde trebuie să fie ușor de găsit.

Website ușor de folosit

Prin serviciul de web design pe care îl oferim creăm site-uri cu o interfață atât de simplă, încât și un copil de 10 ani s-ar putea descurca să adauge conținut nou și să-l modifice pe cel existent. Nu mai ai costuri de mentenanță!

Securitate maximă

Tratăm securitatea extrem de serios. Tehnologia pe care se bazează site-urile pe care le creăm e validată de sigla Sucuri. Așa că poți sta liniștit, știind că site-ul tău prețios e în siguranță.

Alte lucruri pe care le oferim:

Date și statistici

Toate site-urile create la firma noastră de web design au integrat un sistem de analytics care îți va permite să vezi numărul de vizitatori pe care îi ai, de unde vin aceștia și ce îi interesează.

Preț corect, livrare rapidă

Instrumentele pe care le folosim și experiența în web design ne permit să creăm website-uri la prețuri foarte competitive, într-un timp rapid și la cele mai înalte standarde.

Scriere de conținut

Dacă nu ai timp să scrii tu informațiile pentru website, sau ai nevoie de un feedback de la profesioniști în web design, ne pricepem la cuvinte așa cum se descurca Maradona cu mingea.

Web design personalizat

Dacă ai nevoie de un web design unicat, unde fiecare pagină să fie gândită de un profesionist, avem în echipă unul din cei mai buni web designeri din vestul României care poate lucra pentru proiectul tău.

Ei și încă mulți alții au avut încredere în noi pentru crearea unui website în stilul SMARTERS. Tu ce mai aștepți?

Din cauza volumului de muncă, momentan nu putem lua proiecte noi.
În schimb, poți participa la cursurile pe care le organizăm.