Termene și condiții

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre SMARTERS.

SMARTERS respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu SMARTERS.

DESCRIEREA SERVICIILOR

SMARTERS pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

DESCRIEREA SERVICIILOR ȘI A PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Pe acest website pot fi achiziționate prin plata cu cardul următoarele servicii:

– cursuri de marketing;

– servicii de consultanță în marketing;

– cărți, video-uri și alte materiale informative;

Vă recomandăm să citiți în detaliu descrierea fiecărui produs achiziționat.

Politica de livrare a produselor

Fiecare produs achiziționat va fi livrat după ce plata a fost finalizată, conform descrierii de pe pagina fiecăruia în parte. Mai multe detalii despre livrare pot fi găsite pe pagina individuală a fiecărui produs.

Politica de retur/anulare

Este important să știți că, potrivit legii în vigoare, furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material (iar livrarea a început cu acordul expres al consumatorului), așa cum este cazul produselor SMARTERS, este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere. Mai multe informații în acest sens pe site-ul ANPC, adică AICI.

Simplu spus: deoarece primești acces instant la produs și acesta este ușor replicabil, produsele digitale nu sunt incluse în garanțai normală de retur.

Din acest motive, datorită accesului instant la materialele video, produsele sub formă de abonament nu au o garanție a returnării banilor, dacă nu este specificat diferit pe pagina de prezentare. Însă acestea au o opțiune de testare sau plata lunară, pentru a vă putea familiariza cu ele înainte de a-l achiziționa pe un termen mai lung.

Alte materiale individuale vin cu o garanție așa cum este specificat pe pagina individuală de prezentare.

În cazul în care vreți să cereți returnarea banilor pentru un anumit produs serviciu, o puteți face tot printr-un e-mail la hello [at] smarters.ro respectând următoarele condiții:

a) Să nu fi trecut mai mult de 30 de zile de la data finalizării comenzii (sau a primei comenzi în cazul abonamentelor recurente).

b) Să nu fi parcurs mai mult de 2 ore din conținut în cazul cursurilor și programelor, respectiv 45 de minute în cazul hackbook-urilor și a workshopurilor.

c) Dacă din motive obiective nu reușiți să testați produsul în intervalul de la punctul „a” puteți să cereți extinderea acestei perioadă până la 90 de zile printr-un e-mail la hello [at] smarters.ro.

Banii vor fi returnați în 2-5 zile lucrătoare, în funcție de modalitatea de plată utilizată, după ce ne furnizați toate datele necesare pentru returnarea lor.

DREPTURILE DE FOLOSINȚĂ A CONȚINUTULUI ACESTUI SITE WEB

Informațiile de pe acest site sunt protejate conform legislației în vigoare. Scopul lor îl reprezintă informarea publicului. Este interzisă preluarea conținutului site-ului în orice scop.

În lipsa unui acord scris din partea smarters.ro respectiv a Grozaworld SRL-D, puteti pelua maxim 500 de caractere din paginile acestui site daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului sau al paginii sursa.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

SMARTERS nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

SMARTERS nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. SMARTERS nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

SMARTERS nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, si nu in scop commercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

SMARTERS nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

SMARTERS este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea SMARTERS.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale lucrărilor sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la SMARTERS, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Uilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, SMARTERS, afiliaţii săi, membrii reţelei sale, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român.

Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

ACTUALIZAREA CONDIŢIILOR GENERALE

SMARTERS îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.

CUM NE PUTETI CONTACTA?

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail hello [@] smarters.ro