30 de Trucuri Vizuale prin care să atragi atenția

Învață principii bazate pe psihologie și biologie prin care poți crea reclame care opresc cititorul din a da scroll și care se diferențiază de cele 1037 de alte reclame pe care clienții tăi le văd zilnic.

De la prima agenție de growth hacking marketing din România

Așa cum s-a scris în:

Da, ai citit bine. În fiecare zi ești expus la mai bine de 1000 de reclame.

Dar hai să facem un exercițiu:

Câte reclame ții minte dintre cele pe care le-ai văzut sau auzit ieri?

Gândește-te liniștit(ă), avem timp, doar citești o pagină web (și hostingul e plătit pentru tot anul).

Ei bine, dacă îți amintești mai mult de 6, ești în top 1%. Majoritatea nu reușim să ne amintim nici măcar atâtea.

6 din 1000… nu e un raport prea încurajator pentru oricine are o afacere sau un proiect de promovat.

Și totuși, există reclame care ne fac să ne oprim din a da scroll și să le acordăm atenție. De ce?

Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Pentru acestea avem biologia.

Ah, scuze, parcă reclama originală era puțin diferită.

Dar ne-a servit scopul.

Ne-a ajutat să arăt că totuși există reclame care reușesc să ne atragă atenția (și pe care le ținem minte).

Atenția noastră nu a dispărut o dată cu era digitală, doar că există mult mai multe dispozitive, persoane și afaceri care vor să o obțină.

Și, după cum vezi, există anumite modalități prin care o putem capta.

La urma urmei, și tu făceai altceva înainte să dai click pe link-ul care te-a adus aici.

De fapt, am descoperit în urma miilor de reclame pe care le-am creat începând cu 2013, există anumite mecanisme și predispoziții ale creierului nostru care ne fac să ne oprim și să acordăm atenție unor lucruri.

Aceste mecanisme funcționează de mii de ani și vor funcționa și de acum încolo pentru că au rădăcini în propria noastră biologie.

Și nu, nu noi le-am descoperit sau inventat. Ci le-am documentat de-a lungul timpului și le-am organizat și explicat într-un mod în care și noii noștri colegi să le înțeleagă pentru a putea începe să creeze rapid reclame eficiente.

Multe lucruri contează în marketing. Dar totul pornește de la atenție.

De ce e important să înveți cum să creezi reclame care atrag atenția și obțin clickuri?

Pentru că atragerea, adică să ieși cu mesajul în fața oamenilor, este de obicei partea din marketing unde investim cei mai mulți bani.

Reclame pe Facebook, pe Google, bannere pe alte site-uri etc. – aici se duce marea parte a bugetului de marketing.

Și totuși, așa cum am văzut mai sus, majoritatea nu reușesc să se facă remarcate.

Să nu mai vorbim de a fi ținute minte sau de a obține un click.

Uită-te doar la exemplul de mai jos, la ce diferență poate face pentru vânzările finale o simplă îmbunătățire a unei reclame:

Reclamele de mai sus au avut același obiectiv, aceeași targetare, aceleași locuri de afișare doar mesaje diferit.

Printr-o mică schimbare la nivel de reclamă poți avea de patru ori mai mulți vizitatori pe site cu același buget.

Ai vrea să ai acces la 30 de astfel de metode care te ajută să creezi reclame care atrag atenția într-o lume extrem de aglomerată?

N-am crezut că vom ajunge vreodată să facem aceste informații disponibile și altor persoane în afara companiei. Așa că le vindem 🙂
Și pentru că ești o persoană curioasă, poți pune mâna pe ele la un preț nesimțit de bun.

Uite ce primești mai exact:

Vei înțelege cei 7 stimuli principali care determină direcționarea atenției noastre spre un lucru sau altul (aceștia există de mii de ani și vor continua să acționeze mult timp de acum încolo);

Îți arătăm 30 de metode explicate în detaliu prin care poți crea o reclamă vizuală care atrage atenția (practic aproape orice reclamă pe care ai dat click până acum folosește una sau mai multe dintre aceste metode);

Peste 100 de exemple practice care să te ajute să înțelegi mai bine metodele și să te inspire atunci când creezi propriile reclame;

Un checklist cu toate metodele pe care să îl ții la îndemână și care să te inspire;

Poți folosi aceste trucuri oricând ai de creat un material vizual cum ar fi:

Reclame pe Facebook

Reclame pe Google / Display

Bannere/ Afișe / Flyere

Ah și bonusul tău pentru că ești o persoană curioasă.

Pentru că ai avut cutezanța să dai click pe link-ul care te-a adus aici și pentru că faci parte din minoritatea celor care investesc și în cauza aceea numită „ei”, poți achiziționa acest HackBook la un preț redus semnificativ.

Cât mai exact ne întrebi? Cât vreo 2 cafele la Starbucks (sau 6 la 5ToGo, dacă ești fan).

Prinde acum cel mai nou HackBook marca SMARTERS la doar 7 euro (redus de la 27) și învață cum să creezi reclame unice care atrag atenția și stârnesc interesul oamenilor.

Întrebări frecvente

De ce e doar 27 de euro?

Probabil te gândești „27€” e foarte puțin, care-i șmecheria”. Uite trei motive să te liniștești.

1. 27€ face informația accesibilă pentru oricine, de la antreprenori la început de drum, la oameni de marketing din companii care poate nu au buget pentru educație, la companii din topul Forbes 100.

2. Scoate din joc vânătorii de gratuități. Ne dorim ca acest material să ajungă doar în mâna unor marketeri sau antreprenori care trec la acțiune. Și din experiența noastră să ceri chiar și un leu îi scoate din joc pe cei 99% care oricum nu ar fi făcut nimic cu informațiile.

De asemenea, credem că după ce vei experimenta informațiile din material, după ce te vor ajuta să creezi reclame mult mai eficiente care aduc trafic pe site și vânzări te vei întoarce și pentru alte materiale sau cursuri.

Dar asta e.

Fără scris cu litere mici, fără „free trial” activat fără să știi de el, fără alte scheme. Doar informație de care ai nevoie și rezultate pe care ți le dorești.

Ce e un HackBook?

Un HackBook e un material care se află la intersecția dintre ghid/raport și curs. Unele sunt doar scrise, altele au și conținut video. E un fel de „checklist pe steroizi”!

Cum funcționează:

În fiecare an investim peste 15.000 de euro în teste și instrumente de marketing doar pentru noi. La aceasta se adaugă bugetele de marketing care ne trec prin mâini lucrând cu clienții noștri.

În tot acest timp am documentat minuțios ce funcționează și ce nu, cum putem face mai ușor un anumit lucru etc. așa că ne-am dezvoltat o serie de strategii și tactici interne.

Într-un HackBook găsești aceste strategii, tactici și răspunsuri la cele mai importante întrebări și provocări din marketing. Toate din experiența noastră din România.

Conține doar sfaturi și informații utile, gândite să te facă să treci la acțiune.

Când primesc acces la material?

Dacă vrei să prinzi oferta de pre-lansare și îl achiziționezi acum, îl vei primi pe 23 august.

Dacă îl achiziționezi după această dată, îl primești instant dacă alegi plata cu cardul sau în momentul confirmării plății dacă alegi opțiunea de transfer bancar.

Sub ce formă vine materialul?

Acesta este un material video și îl poți parcurge de pe orice dispozitiv, oriunde te-ai afla și ai acces la internet. Nu necesită descărcare.

Îl vei găsi în contul tău, alături de alte materiale pe care le-ai achiziționat în trecut de la noi, pe platforma cursuri.smarters.ro 

Dacă am achiziționat cursul „Secretele Copywritingului” mai trebuie să cumpăr acest material?

Răspunsul este nu.

Dacă ai acces la cursul „Secretele Copywritingului” vei primi și acest material gratuit.

Îl vei găsi la secțiunea de bonusuri din curs.

 

Există o garanție?

Dap, toate cursurile și materialele noastre vin cu o garanție de 90 de zile, timp în care îți poți cere banii înapoi.

Cu alte cuvinte, dacă nu ești mulțumit din orice motiv doar ne anunți și îți returnăm banii în maximum 5 zile lucrătoare. Vom acoperi chiar și costurile tranzacției.

Fie obții rezultatele pe care ți le dorești, sau îți iei banii înapoi, e atât de simplu.

De ce facem asta?

Întreg business-ul nostru este construit în jurul ideii de a oferi valoare și de a ajuta afacerile din România să crească și să devină mai competitive chiar și la nivel internațional.

De aceea, avem un crez: dacă nu te putem ajuta să faci mai mulți bani, nu-i merităm pe ai tăi.

În plus, răspunsurile celor peste 6000 de persoane care au participat la cursurile și evenimentele noastre ne fac încrezători în faptul că oferim informații valoroase într-un mod accesibil și acționabil.

De aceea garantăm pentru acest material.

E simplu: treci prin material și vezi pentru tine. Această garanție de returnare 100% a banilor e valabilă pentru toate cele 90 de zile, timp mai mult decât de ajuns pentru a trece prin tot conținutul.

Doar ne trimiți un email, ne arăți că ai făcut exercițiile, dar nu funcționează și în 5 zile lucrătoare ai banii în cont. Apropo, cerem să vedem că ai pus în practică pentru că știm cât de puternice sunt aceste exerciții.

În plus, dacă nu ești mulțumit, rămâi și cu informațiile prin care ai trecut, totul pe cheltuiala noastră.

Dar suntem siguri că dacă ești dispus să investești măcar câteva ore pentru a parcurge materialul, această investiție este 100% fără risc. Ținând cont de faptul că  te poate ajuta să îți recuperezi de multe ori investiția în doar 2-3 luni, credem că este o ofertă corectă.

La naiba, credem că e o ofertă fantastică!