Profită de ultima șansă pentru a lua cursurile de care ai nevoie la aceste prețuri.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

ATENȚIE: Prețul Cursurilor SMARTERS se triplează

Aceasta este ultima ta șansă de a învăța marketing digital începând de la 197 de euro per curs.

Plus Update-uri GRATUITE PE VIAȚĂ.

15.000+

Cursanți

30 zile

Garanție

6+ ani

Experiență în „tranșee”

Avem o veste bună și una rea

Vestea rea: prețurile cursurilor SMARTERS se vor tripla din 1 ianuarie 2022.

Vestea bună: încă poți achiziționa orice curs la prețul actual.

Fiecare curs pe care ți-l punem la dispoziție vine cu o garanție importantă, și tot mai greu de oferit în ziua de azi —> tactici la zi, cu care vei obține rezultate ACUM.

De fapt, acesta este și principalul motiv pentru care trebuie să creștem prețurile. 

Fiecare curs a primit actualizări majore față de momentul în care a fost lansat. Unele au fost refăcute complet, nici nu mai seamănă cu variantele inițiale. 

Dar prețul a rămas același în general.

Din păcate, efortul necesar pentru a le ține la zi (și, sincer, calitatea lor comparativ cu ce mai găsești pe piață) ne-a făcut să luăm această decizie.

Preferăm ceva mai scump, dar care să-ți rezolve problemele, decât ceva ieftin dar neadecvat și învechit.

Daaar, ca membru al comunității noastre, mai ai șansa de a le prinde la prețurile vechi.

În plus, odată achiziționat cursul, beneficiezi de actualizări gratuite pentru restul vieții.

Scopul nostru e că după ce ai cumpărat un curs de la noi pe un anumit subiect, să nu mai trebuiască să cumperi niciodată un alt curs pe același subiect.

Asta înseamnă că de fiecare dată când se schimbă ceva major (salutări iOS 14.5, GDPR și alte nebunii), noi descoperim în cadrul agenției ce funcționează în acel moment și imediat vei primi și tu acces prioritar la acele informații. 

Tot ce descoperim pe parcurs, vei ști și tu.

Nu uita că oferta mai este valabilă doar până în data de 31 decembrie. 👇

Notă: Aceste cursuri NU fac parte din abonamentul Marketing Hackers PRO. Dacă te interesează, le poți achiziționa separat.

Growth Hacking Masterclass 2.0

Învață să vinzi ca un „Hacker” folosind tactici neconvenționale de creștere accelerată (secretul de marketing al celor mai de succes companii din lume)

Vrei să-ți crești numărul de clienți rapid, dar nu ai capital de investit?

SAU ai capital de investit, dar ai prefera să nu-l bagi pe tot în buzunarul lui Zuckerberg?

🔷🔹 Growth Hacking înseamnă să fii „cercetaș digital” – adică la fel cum un cercetaș se poate descurca singur într-o pădure doar cu un briceag și o cutie de chibrituri, și tu poți să-ți crești afacerea accelerat, prin folosirea în mod neconvențional a tuturor resurselor digitale pe care le ai la dispoziție.

Acum poți să ai și tu acces la strategiile, instrumentele, metodele și principiile de marketing pe care le folosesc cele mai de succes startup-uri din lume și poți să vezi prin exemple practice cum să le aplici pentru afacerea ta, indiferent de dimensiune, domeniu de activitate sau cine îți este client.

🔷🔹 Acest mega-curs conține peste 12 ore intense de conținut în format video HD pe care îl poți urmări în propriul tău ritm și care îți arată pas cu pas cum să aplici strategiile prezentate și pe care le poți revedea de oricâte ori vrei.

Conține structuri și instrumente pe care să le folosești mai departe pentru promovarea afacerii tale și intră adânc în strategiile prezentate pentru a putea înțelege de ce și cum funcționează.

Vei descoperi lucruri pe care nu le găsești în nici un alt curs de marketing din România, garantat.

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul…

 • Vei avea idei de marketing la care competiția nu are acces;
 • Vei putea să reinvestești sume mai mari în marketing decât pare profitabil la o primă vedere pentru că ai un sistem prin care și le pot recupera;
 • Îți vei mări repertoriul de metode prin care îți poți crește vânzările și care sunt mai puțin aglomerate și costisitoare;
 • Nu vei mai întâmpina „obstacole invizibile”. Îți vei da seama unde sunt blocajele și ce oportunități există în jur pe care le poți fructifica;
 • Vei știi cum să creezi o strategie de marketing care chiar rezistă întâlnirii cu realitatea.

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Învață pas cu pas procesele, strategiile și instrumentele folosite de cele mai de succes companii din lume pentru a obține creșterea meteorică pe care au avut-o.

(970 297 euro)

Curs Secretele Promovării pe Facebook

Învață cum să obții din nou rezultate grozave prin Facebook Ads chiar dacă lucrurile nu mai merg ca înainte.

Ți-au scăzut rezultatele reclamelor pe Facebook începând cu primăvara acestui an și nu și-au mai revenit? Ai încercat tot ce ți-a trecut prin cap, însă rezultatele sunt fie mediocre fie slabe?

Probabil că și tu te-ai certat cu „Algoritmul Facebook”. Adică setările tale intră în conflict cu algoritmul care alege cui și când să-i afișeze reclamele. 

Noi am reușit să identificăm (prin sute de teste) ce-i place algoritmului și să punem la punct niște tactici de marketing prin care să eliminăm acest conflict. Acestea au adus rezultate tuturor clienților noștri, care și-au triplat în medie vânzările prin Facebook.  

🔷🔹 Cele mai performante tactici în acest moment sunt BIG 5 și Antrenarea Pixelului. Cu ele îți vei putea revitaliza reclamele Facebook, și îți vei putea dubla sau chiar tripla vânzările.

Pentru clienții agenției am reușit în mod constant să triplăm vânzările cu aceste sisteme simple, care nu necesită micromanagement și nu-ți mănâncă timpul.

🔷🔹 Cursul „Secretele promovării pe Facebook” te va învăța de la A la Z, pas cu pas, cum să te promovezi cu eficient pe Facebook. Vei descoperi greșelile pe care le-ai făcut până acum (care îți trăgeau rezultatele în jos și nici nu erau ieftine).

Toate informațiile pe care ți le oferim în curs sunt acționabile și îți vor aduce rezultate imediat!

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul…

 • Îți vei crește vânzările considerabil. Vei folosi tactici prin care vei ajuta algoritmul să-și facă treaba mai bine, și îi vei pasa acestuia munca de targetare și optimizare a reclamelor – ca să-ți eliberezi timp să te concentrezi pe alți piloni importanți ai promovării, valabili în 2021-2022.
 • aducând clienți din audiențe pe care nici nu știai cum să le cauți. (le caută algoritmul, nu tu!)
 • Vei fi văzut o tonă de exemple după care să te ghidezi. Deși este un curs masiv și aprofundat, este fără bla bla-uri inutile. E specific, actionabil.
 • Îți vei pierde muuult mai puțin timp. După ce vei înțelege aceste sisteme simple, Scapi de frustrarea că nu merge sau că nu înțelegi ce se întâmplă. Aceste tactici sunt mai simple și mai rapide, pentru că ele necesită să faci mai puțin, nu mai mult.
 • Vei economisi bani pe care acum îi irosești pe Facebook (având rezultate mai bune) și timp pe care acum îl pierzi „înotând împotriva curentului”.
 • Vei avea garanția că și după ce se schimbă din nou algoritmul, vei avea acces din nou și din nou la strategiile care funcționează în acel moment!

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Învață cum să faci Facebook Ads mai profitabil, mai ușor și cu mai puțină muncă.

Învață cum să faci Facebook Ads mai profitabil, mai ușor și cu mai puțină muncă.

(970 297 euro)

Curs SEO care Funcționează 2.0

Cum să aduci între 50.000-250.000 de vizitatori pe site în mod gratuit în fiecare an.

Cheltuiești o căruță de bani încercând să aduci oameni la tine pe site? 

Și mai rău, vezi cum din același buget de reclame obții din ce în ce mai puțini vizitatori?

Imaginează-ți că pentru a-ți promova afacerea ai încerca o colaborare cu un Influencer. Îl plătești 2.000 de Euro și el îți face reclamă. Ar fi lucru mare să primești mai mult de 20.000 de vizite pe site. 

Ei bine, la SMARTERS în anul 2020 am adus peste 240.000 de vizite – gratuit, prin SEO! Cât colaborarea cu 12 influenceri, care ar costa peste 24.000 de Euro! 

Probabil că și tu ne-ai găsit tot prin Google. 

🔷🔹 Dacă intenționezi să-ți ții afacerea măcar (încă) 3 ani, atunci nu ai voie să ignori cel mai mare motor de căutare din lume, folosit de peste 12.000.000 de români!

Nu există niciun motiv pentru care nu ai putea avea între 20.000-50.000 de vizite pe site. Poate chiar 100.000. Trebuie doar să faci SEO.

🔷🔹 În cursul „SEO care Funcționează” înveți direct și simplu tot sistemul pe care noi l-am folosit cu succes să ajungem pe primele locuri în căutările Google pentru toți clienții noștri. Este sistemul cel mai simplificat și orientat spre rezultate pe care-l știm și îl vei putea aplica și tu pentru afacerea ta.

Cu „SEO care Funcționează” poți avea sute de mii de vizite anual. Sau măcar câteva zeci de mii. Public cald și pregătit să cumpere.

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul…

 • Vei atrage clienți noi (gratuit). Implementezi o singură dată și apoi, pe măsură ce trece timpul, vei deveni rege peste cuvintele tale cheie.
 • Îți va crește traficul pe site cu lead-uri de calitate (gratuit).
 • Vei atrage oameni pe care nu i-ai putea atrage prin metode plătite. Publicul cel mai bogat este și cel mai pretențios (vezi parcările din Mamaia 😎).
 • Scapi de stresul și frica unor noi actualizări de algoritm SEO – pentru că vei fi deja optimizat pentru ele.
 • Poți face SEO de unul singur, la costuri aproape zero. Implementezi o singură dată și apoi poți să uiți de subiect.

Cursul nu este foarte tehnic și poate fi implementat de aproape oricine (atâta timp cât ai un pic de experiență cu platformele online).

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Nu mai amâna optimizarea SEO. Nu mai lăsa concurența să-ți fure clienții.

(970 297 euro)

Curs Google Ads Mastery

Învață să faci vânzări prin Google Ads, comparabile cu Facebook Ads, la mai puțin de un sfert din timp și efort.

5 ore de muncă pentru a face vânzări în mod automat. Știm că sună un pic fantastic, dar acest lucru se întâmplă constant de peste 2 ani.

Platforma Google Ads nu are nevoie să o dădăcești de câteva ori pe săptămână (sau chiar pe zi) cum îți cere Facebook. Aceste reclame le faci o dată și, după câteva mici verificări, îți poți vedea de treabă liniștit următoarele luni. 

De fapt, avem campanii setate de 1-2 ani unde singurul lucru pe care îl facem este să intrăm o dată pe săptămână și să mai mărim bugetul dacă e nevoie.

Poate te gândești: Dar băi SMARTERS, de ce să nu învăț gratuit chiar din cursul celor de la Google?

Dacă faci reclamele cum ai învățat din cursul gratuit de la Google sau din alte articole învechite de pe internet, vei face prea mult micromanagement și atunci algoritmul nu va avea suficientă libertate încât să-ți aducă rezultatele pe care le cauți (da, e aceeași problemă ca la Facebook).

🔷🔹Noi am dezvoltat propria noastră tactică, care se numește „Educarea Algoritmului” și este un sistem logic, cu care reușim să obținem rezultate foarte bune (click-uri, vânzări, lead-uri) și care se poate aplica la orice afacere. Pur și simplu încercăm să nu mai facem noi munca în locul robotului Google, pentru că nu avem cum să o facem mai bine ca el.

Da, ai auzit bine. Puțină muncă și rezultate mai bune decât media pieței.

🔷🔹Prin metoda „Educării Algoritmului” am reușit să le triplăm vânzările clienților care făceau deja Google Ads.

Și nu uita că Google Ads Mastery este un curs fără umplutură. Durează 5 ore și vei învăța tot ce trebuie să știi ca să-ți dai drumul reclamelor profitabile.

Este absolut tot ce îți trebuie și nimic în plus.

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul…

 • Vei avea o sursă de vânzări automate. După ce lucrezi câteva ore la o campanie, aceasta poate să ruleze liniștită 2-4 luni. Va trebui doar să mai arunci câte un ochi să te asiguri că merge.
 • Vei învăța de la A la Z, pas cu pas, cum să gândești, implementezi și optimizezi campanii profitabile de Google Ads – După metoda Educarea Algoritmului.
 • Vei putea implementa campanii foarte ușor, având zeci de studii de caz și exemple practice pentru cum am pus noi în practică ideile și strategiile.
 • Vei avea șabloane pt calculat buget și făcut keyword research. Deci, totul va merge rapid… în special după ce prinzi un minim de experiență.
 • Vei avea o sursă suplimentară de venit care complimentează Facebook și care îți face afacerea atât mai profitabilă cât și mai rezilientă (nu vrei să-ți ții toate ouăle în același coș).

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Deci, dacă vrei să exploatezi un canal de comunicare care nu s-a maturizat încă în România, dar care poate să îți devină un canal de vânzare pasiv, acest curs este pentru tine.

(970 297 euro)

Curs E-mail Marketing University

Învață cum să folosești e-Mail Marketing ca să faci vânzări de câte ori trimiți un e-Mail (fie că le trimiți manual sau le automatizezi)

E-mail marketingul are niște avantaje clare:

🔹 Vei putea obține vânzări de fiecare dată când apeși SEND la e-mail.

🔹 Este aproape gratis (trebuie să plătești doar abonamentul la softurile de e-mail).

🔹 Lista de contacte este un „asset”, adică un bun activ și valoros care poate genera venituri constante și predictibile.

Poți compara asta cu a avea un site ce primește 100.000 de vizite organice pe an (prin SEO). Sună bine, nu-i așa?

Și pe lângă toate astea, e-mail marketingul e o metodă foarte solidă și independentă pentru a-ți diversifica platformele de comunicare. Să nu depinzi doar de Facebook (sau Google) pentru vânzările tale.

Este un canal de vânzare care nu poate să lipsească din practicile oricărei afaceri online. Pentru că sistemul se automatizează și îți aduce vânzări chiar cu intervenții minime. 

În cursul E-mail Marketing University, te învățăm sistemul pe care l-am folosit să convingem între 4 și 10% dintre abonați să cumpere în doar 60 de zile (pentru clienții agenției).

După ce stăpâneșți arta promovării prin e-mail, îți poți crește afacerea cu randamente (Return on Investment) de până la 4200% prin strategiile din EMU.

Vezi mai concret ce înveți din curs 👇

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul…

 • În primul rând vei putea să-ți pui la punct un proces de e-mail marketing. Cap-coadă cu o strategie solidă în spate.
 • Vei ști cum să crești o listă de la zero, fără să ai nici măcar un website. 17 strategii incluse.
 • Vei putea să creezi e-mailuri care aduc vânzări, feedback, sau chiar recomandări, fără să-ți stresezi abonații.
 • Înveți hack-ul nostru prin care îți dublezi open rate-ul aproape „peste noapte”.
 • Afli cum să determini ușor ce tip de strategie va aduce cele mai bune rezultate pentru afacerea ta și cum s-o implementezi.
 • Vei ști secretul prin care îi faci pe abonați să se îndrăgostească de brandul tău.
 • Ce tipuri de emailuri să trimiți în funcție de obiectivele tale. Și ce emailuri să NU trimiți niciodată (lasă-i pe alții să le trimită :P).
 • Cum să îți automatizezi secvențe de e-mailuri care să îți aducă vânzări și atunci când dormi.

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Învață acest sistem simplu și accesibil de a face vânzări de câte ori apeși „SEND” la e-mail.

(970 297 euro)

Curs „Secretele Copywriting-ului”

Crește-ți vânzările cu 30%, pe toate canalele de comunicare, fără să investești niciun leu în plus

Nu-ți merge bine nici Facebook, nici e-mail și nici site-ul nu convertește grozav? Asta e o problemă pe care o poți regla din copywriting.

Probabil că ai amânat să aprofundezi acest subiect, pentru că ai senzația că e complicat – în special dacă nu ai înclinația naturală supranumită „talent”.

🔷🔹 DAR STAI (a se citi în limbaj de teleshopping)! Ca să faci copywriting și să-ți crești vânzările totale nu trebuie nici să ai talent, nu trebuie să devii Eminescu.

Copy-ul are cea mai mare legătură cu CE spui, nu cu felul în care o spui. Clienții noștri nu sunt critici de literatură.

Cititorii sunt oameni normali. Te adresezi la constructori, electricieni, ingineri, contabili și ospătari.

🔷🔹 De aceea, dacă urmezi niște principii de persuasiune și spui câteva dintre „lucrurile corecte”, atunci oamenii te vor urmări cu interes. Este vorba despre a folosi niște formule care funcționează, și care au demonstrat că reușesc să capteze atenția cititorilor de-a lungul timpului.

Cel mai mare avantaj în acest proces este autenticitatea. Mesajele convingătoare sunt cele care sună de parcă cineva chiar le vorbește.

Scurt și la obiect.

Funcțional.

Îți trebuie o structură clară a lucrurilor pe care trebuie să le transmiți și abilitatea de a comunica acele idei în cel mai simplu și ușor de înțeles mod.

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul…

 • Vei învăța să comunici rapid, eficient și încrezător – chiar dacă ești anti-talent la scris.
 • Vei fi mai persuasiv pe toate canalele de comunicare (și vei avea mai multe vânzări pe reclame, email, blog și website).
 • Vei știi ce „butoane” psihologice trebuie să apeși ca să stimulezi audiența să interacționeze cu afacerea ta.
 • Vei știi care sunt cele 8 nevoi primare care ne determină să cumpărăm și vei învăța exact cum să ademenești aproape orice potențial client să citească o reclamă, un articol, un email sau orice text.
 • Îți vei depăși teama de scris, care va deveni un proces aproape automat (și nu un stres).
 • Cu un copywriting decent (nu grozav) îți poți crește vânzările cu 25%-35%

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Crește-ți randamentul la toate canalele de vânzare folosind principiile de bază ale copywritingului.

(970 297 euro)

Curs Magnetic Content

Cum să-ți promovezi afacerea și să atragi clienți noi fără să întrerupi oamenii cu reclame și fără să investești mai mulți bani în marketing

Descoperă un sistem complet de marketing bazat pe conținut magnetic prin care să atragi vizitatori noi, să-i transformi în clienți și să te asiguri că vor cumpăra din nou sau te vor recomanda.

🔷🔹 Cum ar fi să oprești toate reclamele și traficul pe site, numărul de contacte și vânzările să rămână la fel, sau chiar să crească?

Dar cum ar fi ca și dacă nu deschizi laptopul timp de 1 lună sau nu investești nici un leu în promovare, să ai 22.000 de oameni care intră pe site?

Și dintre aceștia 1020 să-ți lase adresa de e-mail pentru că vor să mai audă de la tine sau sunt interesați de ceea ce oferi?

Știai că…

🔹 88% din afacerile din SUA folosesc marketing prin conținut sau content marketing?

Asta e din cauză că…

🔹 Cei care creează conținut constant au observat o creștere a traficului către site de 7.8x mai mare decât restul.

Da, e al naibii de eficient… și e tot mai eficient pe zi ce trece.

Pur și simplu cifrele ies mai bine la final pentru că ajungi să plătești mai puțin sau deloc pe cel mai costisitor aspect din marketing: să ieși în fața oamenilor și să-i aduci pe site.

Dacă elimini acest cost sau îl scazi semnificativ, ai un avantaj competitiv major față de competiție.

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul, vei învăța…

 • Cum creezi o strategie de marketing prin conținut în funcție de piață, competiție și momentul în care se află afacerea ta;
 • Cum scrii articole (și alte piese de conținut) pas cu pas, chiar dacă nu ești un scriitor natural;
 • Procesul intern pe care îl folosim la SMARTERS pentru a scrie articole pe care oamenii chiar le citesc;
 • Cum structurezi conținutul pentru a te asigura că oamenii îl consumă până la final;
 • Cum scrii titluri și introduceri care atrag atenția și stârnesc interesul;
 • Cum să duci conținutul tău în fața potențialilor clienți (fără să cheltuiești o căruță de bani);
 • Cele mai eficiente tehnici și metode de captare a contactelor;
 • Tehnici de vânzări pe care le putem aplica în marketingul prin conținut;
 • Cum incluzi momentul de „Aha!” în comunicare pentru a genera mai multe vânzări.

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Crește-ți afacerea sustenabil și scalabil, prin conținut magnetic, fără să investești din ce în ce mai mult în reclame!

(970 297 euro)

Curs Google Analytics 

În sfârșit: învață cum să faci ordine în setări și date și cum să obții răspunsuri utile pentru business cu ajutorul Google Analytics.

Google Analytics e greu de folosit? Știm. Dar este o unealtă indispensabilă pentru orice afacere online.

Probabil că habar nu ai care dintre sutele de rapoarte și indicatori contează cu adevărat…

La SMARTERS credem cu tărie că Google Analytics e unul din cele mai sub-utilizate și greșit înțelese instrumente de marketing care au existat vreodată.

Dar dacă nu ar mai rămâne o enigmă? Dacă ai ști ce trebuie să faci pas cu pas pentru a-l instala și seta corect?

🔷🔹 Dacă ai ști exact unde să te duci pentru a obține răspunsurile pe care ți le dorești? Dacă ai ști care sunt rapoartele și indicatorii cheie pe care să-i urmărești pentru afacerea ta?

Cursul e gândit pentru marketerii, antreprenorii și freelancerii care știu că Google Analytics e important dar care au stat departe de el pentru că nu știau de unde să înceapă.

🔷🔹 Este în primul rând un curs despre simplificare și acțiune. Nu e un demers teoretic în care doar îți explicăm ce înseamnă un anumit buton.

Vei putea lucra cot la cot cu noi, pe site-ul tău sau pe un cont de test, pentru a face analize și implementa schimbări.

Dacă ești deja avansat în Google Analytics și ai conversiile setate corect, înțelegi canalele multiple de atribuire și ce înseamnă când bounce rate e mare și time on site mic, probabil cursul nu te va învăța prea multe.

Dar dacă nu știi la ce naiba ne referim, ești în locul potrivit. E timpul să tragem perdeaua și să vedem ce e în spatele datelor tale.

Află toate detaliile, click aici!

După ce parcurgi cursul…

 • Google Analytics pentru neprogramatori este o soluție educațională completă care te duce la novice la semi-expert și te învață corect și pas cu pas cum să setezi și să folosești Google Analytics pentru a obține răspunsuri la întrebările tale pertinente.
 • Înveți cum să setezi corect Google Analytics (instalare cod de tracking, setări de bază, curățenie și corectitudine date);
 • Poți analiza eforturile de marketing și să înțelegi povestea – ce s-a întâmplat, ce a funcționat și ce nu.
 • Măsori rezultate importante de business (lead-uri, vânzări) și de unde au venit acestea;
 • Găsești răspunsuri la probabil toate lucrurile pe care nu le înțelegi și soluții la problemele pe care le întâmpini;
 • Vrei să folsoești obiective și funnel-uri mai avansate? Vrei să generezi evenimente când omul ajunge la 40% din pagină?

  Deși cursul e gândit să o țină simplu, te vom ajuta să înțelegi și să folosești mecanisme mai avansate care să îți permită să modifici și mai mult datele conform dorințelor tale.

❗ Garanția Zero Risc – Cumpără acest curs fără niciun risc. Ai 30 de zile în care-ți poți cere banii înapoi din orice motiv. Dacă nu te ajută, sau pur și simplu nu-ți place, ne trimiți un e-mail și noi îți vom vira banii înapoi în 2-3 zile lucrătoare.

Pentru ne-programatori: Învață cum să faci ordine în setări și date ca să obții răspunsuri utile pentru business cu ajutorul Google Analytics.

(970 297 euro)

Oferta pentru tine (dacă ești ambițios)

După triplarea prețurilor din 1 ianuarie, fiecare curs va costa 970 de euro.

Dar avem o ofertă excelentă pentru marketerii mai ambițioși: îți punem la dispoziție TOATE cursurile din lista de mai sus la – 1970 de euro.

Va trebui doar să ai timp (și suficientă cafea) ca să treci prin cursuri și să pui orice afacere online pe picioare.

Toate cursurile sunt orientate spre eficiență. Sunt cât se poate de simple și de acționabile, astfel încât indiferent de unde vei începe, vei putea vedea rezultate aproape imediat.

Cu această colecție de cursuri, aplicând doar 50-60% din tacticile și strategiile din ele, vei fi mai competent decât 90% dintre marketerii din România.

Ești suficient de motivat să devii marketer?

1970 euro

Profită de ultima șansă pentru a lua cursurile de care ai nevoie la aceste prețuri.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Uite ce spun câțiva dintre studenții noștri

★★★★★

„Am participat la cursul de social media marketing. A fost super! Informatii utile, clare si la subiect. Great job!”

Donna Mester

Participantă la cursul de Social Media Marketing

”SMARTERS: o echipă tânără, entuziastă și pasionată! Din aceste 3 caracteristici clar nu poate să iasă decât o treabă bună. Oamenii ăștia știu ce vorbesc! De la articole la cursuri totul este caracterizat de CALITATE. E o plăcere să interacționez cu voi și cu serviciile voastre.”

Isabela Bucur

Participantă la cursul de Growth Hacking

“Cursul de Growth Hacking online a avut informatii foarte utile, a fost usor de inteles! Plus acces la cursuri filmate si dupa terminarea cursului! Pentru mine investitia a meritat din plin!”

Vlad Rusneac

Participant la cursul de Growth Hacking

OFERTĂ UNICĂ – O EDUCAȚIE DE MARKETING PE VIAȚĂ

Cum ar fi să plătești o singură dată, și apoi să nu mai trebuiască să cumperi niciodată un alt curs de marketing în viața asta?

Ei bine, aceasta este oferta noastră pentru tine acum.

Primește acces la TOATE cursurile existente SMARTERS PLUS toate cursurile ce vor apărea în anii următori (2-3 cursuri noi pe an), plus update-uri GRATUITE la fiecare curs, PE VIAȚĂ.

Exact.

Îți oferim o educație de digital marketing PE VIAȚĂ, pentru o singură taxă de înscriere acum de doar 1970 de euro.

Iar astfel vei avea acces întotdeauna la cele mai noi metode de marketing, fără să mai plătești vreodată pentru cursuri noi sau pentru actualizări.

Bineînțeles, și prețul acestui pachet se va tripla începând din 1 Ianuarie 2022, și va crește de la 1970 de euro la 

Așadar, aceasta este ultima ta șansă să te înscrii la prețul de doar 1970 de euro.

Întrebarea este: ești gata să devii marketer pe viață?

Întrebări frecvente

Dacă sunt abonat Marketing Hackers PRO, nu am deja acces la aceste cursuri?

Abonații MH PRO nu au acces la cursurile SMARTERS. Abonamentul îți pune la dispoziție o colecție întreagă de minicursuri, sau Hackbook-uri. 

Cursurile sunt ample și te trec prin întreg subiectul de la A la Z. Acestea tratează atât aspectele de strategie/tactici, dar și aspectele tehnice/implementarea.

Doar cei care fac parte din Growth Masters și Marketing Hacker for Life au acces total la aceste cursuri.

Cum aleg cursul potrivit pentru mine?

Alegerea cursului potrivit trebuie făcută în funcție de nevoile tale specifice.

Dacă vrei să te dezvolți multilateral, atunci cursul Growth Hacking Masterclass 2.0 („Biblia” de Marketing pentru SMARTERS) este pentru tine.

Dacă vrei să îți completezi vânzările pe canale alternative, atunci cursurile Google Ads Mastery și E-mail Marketing University sunt cele mai importante.

Dacă vrei să investești în atragerea de lead-uri organice, atunci cursurile SEO care Funcționează și Magnetic Content sunt cea mai bună variantă.

Cursul Secretele Copywritingului este un boost pentru fiecare/oricare canal de comunicare.

Ce înseamnă Garanția Risc Zero?

Garanția Risc Zero înseamnă că ai 30 de zile la dispoziție să consumi cursul și să decizi dacă este potrivit pentru tine sau nu. Dacă nu te ajută sau dacă nu-ți place din orice motiv, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail, iar noi îți vom returna banii în 2-3 zile.

Cât de avansate sunt cursurile?

Din punct de vedere al profunzimii informației acestea sunt intermediar-avansate.

Cursurile SMARTERS sunt complete și tratează fiecare subiect de la A la Z. Pentru simplitate și ușurința implementării nu am intrat în cele mai mici detalii (care sunt irelevante pentru 99% dintre clienți).