Salutări,

Astăzi îți scriu dintr-un motiv egoist dar care, deși poate pare ciudat, te va ajuta și pe tine să economisești bănuți și să înveți mai rapid cum să-ți promovezi corect afacerea.

Despre ce e vorba:

La SMARTERS vrem ca din toamnă să investim mai mult în conținut video. 

Vrem ca pe lângă articolele de blog și e-mailurile cu care te-am obișnuit, să creăm și video-uri informaționale de 4-12 minute din care să înveți mai rapid concepte importante de marketing. 

În plus, vrem să vă oferim cursurile la o calitate video mai ridicată. 

Ba poate chiar să pornim un vlog.

Ei bine, am făcut noi niște calcule și toată treaba asta ne costă cam 10-12.000 de euro (camere de filmat, lumini, echipament audio, amenajare studio, alte echipamente etc).

Nu groaznic, dar nici de ignorat ținând cont că 90% din conținutul pe care îl creăm este gratuit.

Reduceri Cursuri Marketing

Ei bine, aici intervine partea unde poți profita tu.

Pentru a finanța acest proiect, ne-am decis să facem o ofertă specială, disponibilă doar câteva zile.

Mai exact, oferim 20% reducere la orice curs premium SMARTERS.

Da, vorbim de cursurile care intră în profunzime și acoperă cele mai importante strategii și canale de marketing care funcționează acum în România:

  • Growth Hacking
  • Promovare Facebook
  • Copywriting
  • SEO
  • Chatbot Marketing

Unele dintre ele nu au mai avut niciodată o reducere până acum (și poate nici nu vor mai avea).

În plus, mai există un motiv pentru care te va interesa această ofertă și dacă te-ai gândit vreodată să achiziționezi un curs de la noi, acesta e cel mai bun moment. 

Exact în această perioadă lucrăm la adăugarea de conținut nou pentru toate cursurile de mai sus.

Asta înseamnă conținut actualizat, răspunsuri la mai multe întrebări legate de temele cursurilor, studii de caz noi etc. 

Dar și că cel mai probabil după actualizări vom crește și prețurile cursurilor. E normal să facem asta ținând cont că vor oferi mult mai multe.

Deci practic dacă investești într-un curs acum, ai un dublu beneficiu: reducere din prețul existent și prinzi cursul la un preț bun, înainte ca acesta să crească.

Și ținând cont de faptul că fiecare curs vine cu acces pe viață și acces gratuit la toate îmbunătățirile ulterioare, dacă investești acum nu va mai trebui să-ți bați vreodată capul cu noi cursuri sau materiale pentru a învăța cum să-ți promovezi afacerea pe un anumit canal.

În plus, începând cu acest an achiziția unui curs premium vine și cu o invitație în SMARTERS Insiders, un grup dedicat participanților la cursurile noastre plătite unde vă oferim suport prioritar și putem discuta aspecte mai avansate.

Ce trebuie să faci pentru a profita de această ofertă?

  1. Intri pe SMARTERS Academy și alegi cursurile care te interesează dintre cele care au marcajul cu galben „Disponibil Online”.
  2. Le achiziționezi pe cele care te interesează folosind butonul de comandă de la finalul paginii fiecărui curs (reducerea se aplică automat).

Asta e tot.

Apoi îți aloci câteva ore pe săptămână să treci prin ele în ritmul tău propriu iar din toamnă competiția ta nu va ști ce i-a lovit 🙂 

Apropo, poți să le parcurgi și cât ești la ștrand sau pe plajă, practic de oriunde ai acces la internet și de pe orice dispozitiv.

Dar repet: oferta este valabilă doar până vineri, 5 iulie.

 

Oferta mai este valabilă:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Uite din nou link spre toate cursurile.

Ne vedem de cealaltă parte,

Toma

P.S. Știm că poate unii dintre voi ați cheltuit deja bugetul extra pentru concediu. Dacă îți dorești totuși un curs, dă-ne un semn pe hello[at]smarters.ro și poate găsim o variantă de finanțare prin care poți profita totuși de această reducere.

P.P.S. Am aprecia dacă ai distribui acest mesaj și către alte persoane care poate ar fi interesate.