Au mai rămas:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Webinar Gratuit: Cum să scrii texte catchy și mesaje care vând

Știam că vei da click pe acel titlu 🙂 Vrei să știi cum? Și să înveți alte tehnici practice de copywriting care te ajută să creezi mesaje catchy care generează vânzări?

Dacă da, înregistrează-te pentru următorul webinar gratuit SMARTERS în care vei descoperi 7 principii și lecții de copywriting pe care orice antreprenor și specialist în marketing le poate folosi pentru a crea mesaje mai persuasive.

29 mai, ora 18:30

Durata: 90-120 min

Nivel: începător

(Deschide o conversație în Messenger)

Cum să-ți crești vânzările fără să investești mai mult în marketing

Există o strategie des trecută cu vederea prin care ne putem crește vânzările.

O pârghie pe care majoritatea antreprenorilor și specialiștilor în marketing o ignoră.

Știi care e partea cea mai interesantă?

Probabil aproape zilnic ne folosim de această deprindere esențială pentru promovarea afacerii, și totuși nu-i acordăm aproape deloc atenție.
Când vine vorba de marketing și de promovarea afacerii în ziua de astăzi, sunt o mulțime de lucruri pe care le putem face:

 • Să ne promovăm pe Facebook;
 • Să creăm reclame pe Google;
 • Să facem campanii de email marketing;
 • Să trimitem comunicate de presă;
 • Să optimizăm textele de pe website;
 • Să scriem articole pe blog;
 • Să creăm flyere și afișe;
  Și așa mai departe.

Când avem atât de multe opțiuni ce alegem să facem?

De obicei, câte puțin din fiecare.

Doar că într-un timp scurt ne simțim copleșiți de cât de multe lucruri avem de făcut. Partea cea mai rea e că nici unul dintre ele nu pare să dea randament. Marketingul rămâne o cheltuială nu o investiție strategică.

Problema, pe lângă faptul că probabil ne supra-solicităm, este că nu adăugăm acestor tactici ingredientul esențial pentru a avea succes.
De fapt, poți avea cel mai bun produs, cel mai sexy website, cel mai bun serviciu de relații cu clienți. Dar care este primul lucru pe care îl vede orice client în legătură cu afacerea ta?

Primul lucru pe care îl văd clienții tăi sunt mesajele tale

Nimic nici măcar nu se apropie de importanța copywriting-ului. Acesta chiar este vârful de lance legat de orice ține de marketing și creșterea vânzărilor.

 • Scrii un email? Ai nevoie de copywriting.
 • Reclame pe Facebook? Copywriting.
  Reclame pe Google? Copywriting.
 • Ai nevoie de un flyer sau un afiș? Copywriting
 • Ai un website? Ohh…

Însă problema e că dacă ar fi să le analizăm, 90% din toate materialele, mesajele și textele de marketing fac aceleași greșeli.

Aceleași texte și bla-bla-uri generale. Aceleași promisiuni de genul cel mai bun raport preț-calitate, orientare spre client, servicii excelente.

Vrei să înveți mai multe principii (practice) de copywriting care să te ajute să creezi mesaje mai catchy și mai persuasive?

Înregistrează-te la webinarul gratuit și în 90 de minute înveți 7 principii de copywriting pe care le poți pune în aplicare imediat pentru a vinde mai mult!

Mai exact, în cele 90 de minute vei învăța:

 • Cum să scrii introduceri captivante (template și exemple incluse);
 • Cât de lung trebuie să fie un text ca să convingă;
 • Care e cea mai mare greșeală în copywriting (și cum să o eviți);
 • Cum să faci un text mai catchy (chiar dacă nu ești o persoană creativă);
 • Cum să nu te mai autocenzurezi și să începi să scrii (gata cu privitul la ecranul alb în speranța că vor veni ideile!);

Te rugăm, însă, să te înscrii doar dacă ești sigur că poți participa pentru că avem doar 200 de locuri disponibile.

Gazda ta:

Toma Grozăvescu,

Fondator SMARTERS

Webinarul va fi ținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Webinarul are loc marți, 29 mai, ora 18:30, online.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Vrei să te înscrii? Click pe butonul de mai jos (va deschide o conversație în Messenger).

Ce spun cei care au participat la alte webinarii SMARTERS:

Hey! Webinarul a fost foarte util, având în vedere ca eu sunt la început în domeniul ăsta și nu prea aveam idee mare lucru, așa că, „ținem aproape”! Mi-a plăcut că nu ai folosit termeni foarte complicați și ai dat exemple extrem de concrete. Spor în continuare!

Cristina

Redactor, Realitatea TV

“Webinarul a fost foarte interesant, am aflat multe lucruri noi, și multe lucruri pe care le știam, dar e tare folositor ca cineva sa ți le reamintească din când în când. A fost foarte de ajutor pentru job-ul curent, și în general pentru felul în care aș alcătui un text pentru orice. Toate sugestiile au fost super bine primite, și sper la cât mai multe webinarii înainte.”

Andra Maier

”Despre ultimul webinar la care am participat pot spune că a fost foarte bun, a avut multe informații utile, a fost interactiv, fiind și primul webinar al vostru la care am participat, mi-aș dori ca și în continuare să aveți conținut de calitate și să oferiți sfaturi și informații utile.
Vă mulțumesc!!”

Eftimita Elena

SMARTERS România, încântați de cunoștință!

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.