Au mai rămas:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Cum să-ți crești vânzările cu 10-20% și să ajungi la clienți noi prin Google Ads

Află cum să atragi clienți pregătiți să cumpere și să creezi campanii profitabile prin Google Ads. Fără ghiduri complicate, aspecte tehnice sau ore pierdute cu tutoriale ineficiente. Vino alături de noi la următorul webinar gratuit SMARTERS.

5 noiembrie, ora 18:00, online

Durata: 90-120 min

Nivel: începător-Improver

(Deschide o conversație în Messenger)

Toată lumea știe de Google Ads, corect?

Cu toții am auzit că te poate ajuta să ieși în fața clienților atunci când caută un produs/serviciu pe care și tu îl oferi, sau că poți plasa reclame pe aproape tot internetul.

Dar ce nu știu majoritatea e că succesul promovării pe această platformă ține de doar 5 factori.

Din sutele de indicatori și lucruri pe care le putem face, câteva sunt cele mai importante. Dacă ții cont de ele poți genera vânzări chiar dacă nu ești o persoană tehnică sau nu știi ce face fiecare opțiune din interfață.

E timpul să ne întoarcem la aspectele fundamentale

Te-ai săturat să tot citești despre indicatori, cifre și opțiuni din interfața Google Ads, dar astea să nu se vadă în rezultate și creșterea vânzărilor?

Conținutul, noutățile și bla bla despre promovarea prin Google Ads au scăpat de sub control în ultima vreme. E timpul să ne întoarcem la aspectele fundamentale.

Alege cuvintele și audiențele corecte, creează ad-uri care fac oamenii să reacționeze și asigură-te că ai o pagină de destinație care vinde și ești good to go.

Vino alături de noi să înveți cum. Participarea e gratuită.

Gazda ta:

Toma Grozăvescu,

Fondator SMARTERS

Webinarul va fi ținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Webinarul are loc marți, 5 noiembrie, ora 18:00, online.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Vrei să te înscrii? Click pe butonul de mai jos (va deschide o conversație în Messenger).

Ce spun cei care au participat la alte webinarii SMARTERS:

Hey! Webinarul a fost foarte util, având în vedere ca eu sunt la început în domeniul ăsta și nu prea aveam idee mare lucru, așa că, „ținem aproape”! Mi-a plăcut că nu ai folosit termeni foarte complicați și ai dat exemple extrem de concrete. Spor în continuare!

Cristina

Redactor, Realitatea TV

“Webinarul a fost foarte interesant, am aflat multe lucruri noi, și multe lucruri pe care le știam, dar e tare folositor ca cineva sa ți le reamintească din când în când. A fost foarte de ajutor pentru job-ul curent, și în general pentru felul în care aș alcătui un text pentru orice. Toate sugestiile au fost super bine primite, și sper la cât mai multe webinarii înainte.”

Andra Maier

”Despre ultimul webinar la care am participat pot spune că a fost foarte bun, a avut multe informații utile, a fost interactiv, fiind și primul webinar al vostru la care am participat, mi-aș dori ca și în continuare să aveți conținut de calitate și să oferiți sfaturi și informații utile.
Vă mulțumesc!!”

Eftimita Elena

SMARTERS România, încântați de cunoștință!

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.