Au mai rămas:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Webinar Gratuit: Cum să-ți crești exponențial afacerea fără să investești o grămadă de bani sau să-ți dezvolți cunoștințe aprofundate în marketing

Ai auzit de growth hacking? Conceptul de marketing care stă în spatele celor mai de succes startup-uri din lume?
Te așteptăm la următorul webinar gratuit SMARTERS pentru a înțelege mai bine ce presupune și cum îl poți folosi pentru a-ți crește vânzările și pentru a găsi idei de marketing la care competiția ta nu are acces.

08 octombrie, ora 18:00

Durata: 90-120 min

Nivel: începător

(Deschide o conversație în Messenger)

Ce este growth hacking?

Te-ai întrebat vreodată de ce companii precum Facebook, Linkedin sau Airbnb au ajuns să valoreze miliarde de dolari atât de repede, în timp ce 95% dintre noile afaceri falimentează în primii 5 ani?

Cu siguranță sunt multe motive pentru succesul lor. Dar un lucru pe care îl au în comun toate aceste companii este modul în care au făcut marketing.

Acestea au reușit să găsească strategii prin care să-și transforme utilizatorii în promotori ai afacerii, au generat idei care au dus la o creștere exponențială și, cel mai important, au făcut asta într-un mod scalabil și sustenabil.

Te invităm și pe tine la o prezentare deschisă pentru a descoperi Growth Hacking Marketing, cea mai nouă abordare în marketing folosită de startup-uri și companii consacrate, care face tacticile clasice de marketing să pară învechite.

Pentru cine e webinarul:

Antreprenori care vor să găsească mereu idei noi și mai creative pentru a crește vânzările, chiar și fără un buget imens de promovare.

Specialiști în marketing care vor să fie la curent cu cele mai noi tendințe și strategii și care vor să descopere o nouă abordare în marketing

Ce vei învăța:

  • Cele 3 „hack-uri” pe care le poți folosi începând de mâine pentru a crește vânzările afacerii tale;
  • Studii de caz de succes de la companii care au folosit growth hacking pentru a genera vânzări de miliarde de dolari;
  • Procesul de marketing prin care cele mai de succes startup-uri generează idei de marketing care aduc un impact real;
  • Conceptul de growth hacking care te va ajuta să nu mai rămâi niciodată fără idei de marketing;
  • Strategii pentru a converti mai mulți dintre vizitatorii site-ului;
  • Cum să-ți transformi clienții în promotori ai afacerii;
  • Tehnici simple pe care le poți aplica pentru a mări randamentul investiției în marketing;

În plus, dacă ai alte întrebări care nu și-au găsit răspunsul printre cele de mai sus le vei putea adresa în cele 20 de minute destinate întrebărilor și răspunsurilor ?

Dacă vrei strategii și idei de marketing la care competiția ta nu are acces, ne vedem la webinar!

Gazda ta:

Toma Grozăvescu,

Fondator SMARTERS

Webinarul va fi prezentat de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Webinarul are loc marți, 8 octombrie, ora 18:00, online.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Vrei să te înscrii? Click pe butonul de mai jos (va deschide o conversație în Messenger).

Ce spun cei care au participat la alte webinarii SMARTERS:

Hey! Webinarul a fost foarte util, având în vedere ca eu sunt la început în domeniul ăsta și nu prea aveam idee mare lucru, așa că, „ținem aproape”! Mi-a plăcut că nu ai folosit termeni foarte complicați și ai dat exemple extrem de concrete. Spor în continuare!

Cristina

Redactor, Realitatea TV

“Webinarul a fost foarte interesant, am aflat multe lucruri noi, și multe lucruri pe care le știam, dar e tare folositor ca cineva sa ți le reamintească din când în când. A fost foarte de ajutor pentru job-ul curent, și în general pentru felul în care aș alcătui un text pentru orice. Toate sugestiile au fost super bine primite, și sper la cât mai multe webinarii înainte.”

Andra Maier

”Despre ultimul webinar la care am participat pot spune că a fost foarte bun, a avut multe informații utile, a fost interactiv, fiind și primul webinar al vostru la care am participat, mi-aș dori ca și în continuare să aveți conținut de calitate și să oferiți sfaturi și informații utile.
Vă mulțumesc!!”

Eftimita Elena

SMARTERS România, încântați de cunoștință!

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.