Promovarea pe Facebook în 2019

Simți că e din ce în ce mai greu să obții rezultate din Promovarea pe Facebook? Că tot mai puțini oameni îți văd postările și costurile reclamelor cresc în fiecare lună? Stai liniștit, nu ești singurul 🙂

Vino alături de noi la următorul webinar gratuit SMARTERS și descoperă ce s-a schimbat în ultimele 12 luni legat de promovarea pe Facebook și ce să faci pe mai departe dacă vrei să ai succes cu această metodă de promovare.

Accesibil imediat

Durata: 90 min

Nivel: Începător

(Deschide o conversație în Messenger)

Cum mă promovez eficient pe Facebook?

Dacă ești începător când vine vorba de această metodă de marketing, cel mai probabil ai și tu această întrebare.

Alături de, poate:

  • Cum targetez corect segmentul de oameni cărora să le fie afișate reclamele?
  • Ce greșeli îmi sabotează rezultatele promovării pe Facebook?
  • Cum creez conținut cu care oamenii să interacționeze?
  • Cum descifrez interfața Facebook Ads?
  • Cum creez reclame mai eficiente?

Sună cunoscut?

Avem o veste bună 🙂

La aceste întrebări vom încerca să găsim răspunsuri actualizate ținând cont de schimbările prin care Facebook a trecut în ultimele luni și care au influențat ce funcționează ca metode de promovare.

În plus, pe lângă întrebările de mai sus, vom discuta despre:

  • Cum funcționează algoritmul Facebook și de ce nimeni nu îți vede postările.
  • Ce este Facebook Pixel și de ce este esențial dacă te promovezi pe Facebook (+ sfaturi pentru a începe să-l folosești eficient);
  • Explicarea opțiunilor de promovare plătită și a obiectivelor de promovare din Facebook Ads;
  • Cum stabilești cât să investești în promovarea pe Facebook;

În plus, dacă ai alte întrebări care nu se regăsesc printre cele de mai sus le vei putea adresa în cele 20 de minute destinate întrebărilor și răspunsurilor 🙂

Dacă vrei să înveți cum să-ți bați competiția și să transformi promovarea pe Facebook într-un canal de marketing profitabil, te așteptăm la webinar.

 

Gazda ta:

Toma Grozăvescu,

Fondator SMARTERS

Webinarul va fi ținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Vrei să te înscrii? Click pe butonul de mai jos (va deschide o conversație în Messenger).

Ce spun cei care au participat la alte webinarii SMARTERS:

Hey! Webinarul a fost foarte util, având în vedere ca eu sunt la început în domeniul ăsta și nu prea aveam idee mare lucru, așa că, „ținem aproape”! Mi-a plăcut că nu ai folosit termeni foarte complicați și ai dat exemple extrem de concrete. Spor în continuare!

Cristina

Redactor, Realitatea TV

“Webinarul a fost foarte interesant, am aflat multe lucruri noi, și multe lucruri pe care le știam, dar e tare folositor ca cineva sa ți le reamintească din când în când. A fost foarte de ajutor pentru job-ul curent, și în general pentru felul în care aș alcătui un text pentru orice. Toate sugestiile au fost super bine primite, și sper la cât mai multe webinarii înainte.”

Andra Maier

”Despre ultimul webinar la care am participat pot spune că a fost foarte bun, a avut multe informații utile, a fost interactiv, fiind și primul webinar al vostru la care am participat, mi-aș dori ca și în continuare să aveți conținut de calitate și să oferiți sfaturi și informații utile.
Vă mulțumesc!!”

Eftimita Elena

Despre SMARTERS

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.

Pin It on Pinterest

Share This