Strategia ciudată care te va ajuta să muncești mai puțin și să-ți triplezi rezultatele promovării pe Facebook

Te-ai săturat de toate recomandările de pe internet care îți spun să faci 100 de campanii, cu 20 de ad set-uri fiecare, să ai mai multe audiențe specifice, să folosești testarea A/B și bla bla, doar pentru ca la final acestea să nu aducă rezultate?

Vino la următorul webinar gratuit SMARTERS și descoperă o strategie ciudată pe care am început să o folosim pentru noi și clienții noștri care ne-a ajutat să scădem munca cu 80% și să creștem rezultatele până la de 21 de ori!

15 octombrie, ora 18:00

Durata: 90 min

Nivel: Începător

(Deschide o conversație în Messenger)

Cum mă promovez eficient pe Facebook?

Dacă ești începător când vine vorba de această metodă de marketing, cel mai probabil ai și tu această întrebare.

Alături de, poate:

 • Cum targetez corect segmentul de oameni cărora să le fie afișate reclamele?
 • Ce greșeli îmi sabotează rezultatele promovării pe Facebook?
 • Cum creez conținut cu care oamenii să interacționeze?
 • Cum descifrez interfața Facebook Ads?
 • Cum creez reclame mai eficiente?

Sună cunoscut?

Avem o veste bună 🙂

La aceste întrebări vom încerca să găsim răspunsuri actualizate ținând cont de schimbările prin care Facebook a trecut în ultimele luni și care au influențat ce funcționează ca metode de promovare.

În plus, pe lângă întrebările de mai sus, vom discuta despre:

 • Cele 5 greșeli cardinale care îți sabotează rezultatele promovării pe Facebook și te fac să pierzi timp și bani;
 • Care este acum cel mai important pas din crearea unei campanii pe Facebook (majoritatea dau „Next” fără să-i acorde atenție);
  Ce este Facebook Pixel și de ce este esențial dacă alegi să te promovezi pe Facebook;
 • O simplă dar crucială setare pe care trebuie să o faci pentru ca Pixelul să culeagă informații relevante;
 • Care este noul mod în care ar trebui să organizezi campaniile pentru simplitate și rezultate;
 • Cum să te folosești corect de datele colectate de Pixel;
 • Cum targetezi utilizând Facebook Pixel;

În plus, dacă ai alte întrebări care nu se regăsesc printre cele de mai sus le vei putea adresa în cele 30 de minute destinate întrebărilor și răspunsurilor 🙂

Dacă îți dorești să crești vânzările prin Facebook chiar dacă până acum nu ai avut rezultate și nu ești o persoană tehnică, te așteptăm la webinar!

Gazda ta:

Toma Grozăvescu,

Fondator SMARTERS

Webinarul va fi ținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Vrei să te înscrii? Click pe butonul de mai jos (va deschide o conversație în Messenger).

Ce spun cei care au participat la alte webinarii SMARTERS:

Hey! Webinarul a fost foarte util, având în vedere ca eu sunt la început în domeniul ăsta și nu prea aveam idee mare lucru, așa că, „ținem aproape”! Mi-a plăcut că nu ai folosit termeni foarte complicați și ai dat exemple extrem de concrete. Spor în continuare!

Cristina

Redactor, Realitatea TV

“Webinarul a fost foarte interesant, am aflat multe lucruri noi, și multe lucruri pe care le știam, dar e tare folositor ca cineva sa ți le reamintească din când în când. A fost foarte de ajutor pentru job-ul curent, și în general pentru felul în care aș alcătui un text pentru orice. Toate sugestiile au fost super bine primite, și sper la cât mai multe webinarii înainte.”

Andra Maier

”Despre ultimul webinar la care am participat pot spune că a fost foarte bun, a avut multe informații utile, a fost interactiv, fiind și primul webinar al vostru la care am participat, mi-aș dori ca și în continuare să aveți conținut de calitate și să oferiți sfaturi și informații utile.
Vă mulțumesc!!”

Eftimita Elena

Despre SMARTERS

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.