Au mai rămas:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Webinar Gratuit:
Ce funcționează ACUM în SEO

Vrei mai mult trafic gratuit din motoarele de căutare? Vrei să știi ce trebuie să faci în 2019 pentru ca site-ul tău să apară în primele poziții Google?
Te așteptăm la următorul webinar SMARTERS să descoperi metodologia și principiile SEO care ne ajută să obținem prima poziție în motoarele de căutare chiar și pentru cuvinte competitive pentru noi și clienții noștri.

21 mai, ora 18:30

Durata: 90-120 min

Nivel: începător-Improver

(Deschide o conversație în Messenger)

De ce SEO nu mai este complicat

Acum aproximativ 2 ani am decis să investim mai mult în SEO și pentru site-ul smarters.ro. De atunci, SMARTERS Grow a devenit cel mai vizitat blog de marketing din România. Peste 24.000 de oameni ajung lunar pe el din motoarele de căutare.

Și nu a trebuit să facem deloc lucruri complicate. Doar am ținut cont de recomandările Google, de factorii de care țin cont motoarele de căutare în momentul de față și de modul în care noi, utilizatorii, căutăm pe internet.

Pentru clienții noștri am reușit rezultate chiar mai bune.

Toată abordarea noastră se bazează pe Piramida SEO, un concept care simplifică procesul de optimizare pentru motoarele de căutare și îl face ușor de înțeles pentru oricine.

Apropo, un sfat rapid: dacă auzi vreun „specialist” SEO că vorbește despre adăugare „meta tag-uri” sau „adăugare cuvinte cheie” ori altceva ce sună complicat, fugi cât mai repede. Înseamnă că face SEO ca acum 10 ani. Cuvintele cheie sunt importante, dar nu sunt „adăugate”.

Pentru cine e webinarul:

Specialist Marketing – vei înțelege pașii optimizării unui site și cum poți face ca site-ul tău sau al clienților să aducă mai mult trafic din motoarele de căutare.

Antreprenor – înveți pașii optimizării unui site, cele mai importante criterii de care țin cont motoarele de căutare pentru afișarea rezultatelor, cum să măsori munca unei agenții SEO.

Ce vei învăța:

  • Care sunt de departe cei mai importanți factori de care țin cont motoarele de căutare pentru afișarea rezultatelor;
  • Care sunt pașii optimizării unui site;
  • De ce SEO nu mai este deloc complicat și aproape oricine poate învăța cum să-și ducă site-ul în primele rezultate;
  • Care sunt greșelile frecvente pe care le fac proprietarii de site-uri și care îi țin departe de prima pagină Google;
  • Cum analizezi dificultatea unui cuvânt cheie pentru a ști pe ce cuvinte să optimizezi site-ul (80% dintre specialiști greșesc aici);
  • Tips & Tricks pentru a atrage mai repede (și mai mult) trafic din motoarele de căutare;

SEO nu mai este deloc pe cât de tehnic a fost. Vino să înveți ce mulți „specialiști” nu vor să-ți spună.

Descoperă ce funcționează în 2019 în materie de optimizare pentru motoarele de căutare.

Gazda ta:

Toma Grozăvescu,

Fondator SMARTERS

Webinarul va fi ținut de Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România.

Toma are sute de ore de experiență în training, susține prezentări la unele din cele mai importante evenimente de business și marketing din România și contribuie pentru numeroase publicații și bloguri de marketing și antreprenoriat din țara noastră.

Punctele sale forte sunt înțelegerea clientului și găsirea celor mai eficiente metode de a ajunge la el.

Webinarul are loc marți, 21 mai, ora 18:30, online.

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Vrei să te înscrii? Click pe butonul de mai jos (va deschide o conversație în Messenger).

Ce spun cei care au participat la alte webinarii SMARTERS:

Hey! Webinarul a fost foarte util, având în vedere ca eu sunt la început în domeniul ăsta și nu prea aveam idee mare lucru, așa că, „ținem aproape”! Mi-a plăcut că nu ai folosit termeni foarte complicați și ai dat exemple extrem de concrete. Spor în continuare!

Cristina

Redactor, Realitatea TV

“Webinarul a fost foarte interesant, am aflat multe lucruri noi, și multe lucruri pe care le știam, dar e tare folositor ca cineva sa ți le reamintească din când în când. A fost foarte de ajutor pentru job-ul curent, și în general pentru felul în care aș alcătui un text pentru orice. Toate sugestiile au fost super bine primite, și sper la cât mai multe webinarii înainte.”

Andra Maier

”Despre ultimul webinar la care am participat pot spune că a fost foarte bun, a avut multe informații utile, a fost interactiv, fiind și primul webinar al vostru la care am participat, mi-aș dori ca și în continuare să aveți conținut de calitate și să oferiți sfaturi și informații utile.
Vă mulțumesc!!”

Eftimita Elena

SMARTERS România, încântați de cunoștință!

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.