În sfârșit: un spațiu online unde poți găsi răspunsuri la toate provocările tale de marketing, rapid și fără clișee

Marketing Hackers Business Club e ca un masterat super rapid în digital marketing, creșterea unei agenții și magazine online, la pachet cu suportul unei comunități în care poți avea încredere și experți cu experiență dovedită.

Construim destinația #1 din România pentru marketeri și antreprenori orientați spre creștere.

Uite ce primești dacă ni te alături

Dacă intri acum în MHBC primești acces instant la:

14 cursuri complete de marketing ce acoperă principalele strategii și platforme ce funcționează în România

30+ strategii, metode și hack-uri specifice care îți dau idei noi de testat și te ajută în caz că te blochezi

Un total de peste 400 de lecții și tutoriale video

Posibilitatea de a interacționa cu trainerii și de a adresa întrebări de clarificare oricând și de oriunde te-ai afla

Acces în comunitatea noastră premium unde primești răspunsuri de la oameni în care te poți încrede (nu profile de social media cu o imagine cu nori la profil)

Imagine construim destinatia

Membershipul Marketing Hackers Business Club include

Image 1
O educație completă și corectă în digital marketing
Image 2
O comunitate uber-helpful și acces la membrii unor agenții de top
Image 3
Întâlniri private și evenimente (trimestrial)
Image 4
Oferte exclusive, discounturi și instrumente open-source
Image 1
24/7 la membrii comunității
Image 2
Ghiduri și studii de caz cu informații din interiorul companiei
Image 3
Metode dovedite și acționabile
Image 4
Și mult mai multe...

O scurtă privire doar la o parte din materialele la care primești acces instant când te înscrii

Image 1
Curs - Google Analytics 4
Image 2
Curs - Promovare Magazine Online
Image 3
Cum creezi landing pages care vând
Image 4
Curs - Conținut Magnetic


Vei găsi mai bine de 400 lecții, peste 300 ore de conținut video premium, actualizat constant + alte tutoriale și strategii scrise. Adică peste 12 zile de urmărit non-stop.

Top Strategii și Metode

Image 1
Cele 6 pârghii ale ofertelor puternice
Image 2
Cum creezi un giveaway viral
Image 3
3 Growth Hack-uri pentru Ecommerce
Image 4
30 de trucuri vizuale prin care atragi atenția
Imagine

Adresezi întrebări, primești răspunsuri


Despre comunitate

Ne-am creat propria platformă pentru a ne asigura că putem monitoriza toate întrebările și ne asigurăm că nici una nu rămâne fără răspuns mai mult de 24 de ore.


Dar, în timp, ne așteptăm să primești cele mai multe răspunsuri de la membrii comunității. Fă schimb de experiență cu alți membri ai comunității.

Cine e în spatele Marketing Hackers Business Club?

Fă cunoștință cu Toma Grozăvescu, fondatorul SMARTERS și unul dintre principalii promotori ai conceptului de Growth Hacking în România. Pe Toma îl găsești frecvent pe lista de speakeri la principalele evenimente de profil din România. De asemenea, scrie pe blogul SMARTERS și în alte publicații de business din România despre marketing care funcționează.

Imagine

De la 47€/lună, dacă nu-l iubești îți vom returna toți banii în primele 7 zile. Intră în Marketing Hackers Business Club acum.

Membrii noștri iubesc Marketing Hackers Business Club„Recomand cu tărie cursurile și workshop-urile celor de la SMARTERS. În special cursul de copywriting, care m-a ajutat să scriu reclame care vând de 10 ori mai bine?. Iar workshop-ul de copywriting a fost foarte practic, Toma focusându-se pe „durerile” si provocările fiecărui participant. Combinația cursul + workshop-ul de copywriting își merită toți banii. Felicitări echipei!?””Cât am învățat de la SMARTERS despre SEO și reclame pe Facebook, printre altele, pot să afirm că de pe niciun site de marketing online din România, n-am mai învățat atâta! De aceea, SMARTERS reprezintă pentru mine referință #1, în materie de marketing digital, referitor la ce funcționează pe piață din România. Mulțumesc! ?”“Am învățat foarteee multe de la acești oameni. Îi recomand cu drag. Am achiziționat mai multe cursuri din care am învățat multee strategii și programe. Va mulțumesc, sunteți foarte buni!”

85% dintre cei care intră în abonament continuă și după a doua lună. Avem persoane care s-au înscris de când l-am lansat la începutul lui 2022 și încă au membershipul activ..

Alătură-te și tu azi Tk, Tk, Tk și altor sute de marketeri și antreprenori

Alătură-te și tu azi lui Ovidiu, Adrian, Carmen și altor sute de marketeri și antreprenori.

Obține acces la cursuri și resurse educative pe care nu le vei mai găsi niciunde. Peste 400 de lecții și tutoriale, ghiduri „Cum să”, studii de caz și multe altele ce te ajută cu principalele metode de promovare online ce funcționează în România.

Ai întrebări? Adresează-le în comunitate și primești în câteva minute răspunsuri de la sute de membri din companii și agenții de marketing din România.

User 2

Ești gata să ni te alături?

De la 47€/lună, dacă nu-l iubești îți vom returna toți banii în primele 7 zile. Intră în Marketing Hackers Business Club acum.
Înscrie-te acum

Întrebări Frecvente:


Nope. Poți porni cu abonamentul lunar unde plătești doar pentru o lună. Dacă îți place, îți poți schimba abonamentul în varianta anuală din portalul tău de client și economisești (varianta anuală vine cu 2 luni gratuite).
Dap, după ce te înscrii vei primi o serie de e-mailuri cu materiale recomandate, în funcție de nevoile și prioritățile tale. De asemenea, poți oricând să adresezi o întrebare în comunitate cu mai multe detalii despre ce îți dorești să poți face și îți răspundem acolo specific.
Tot ce trebuie să faci este ca în pagina de finalizare să bifezi că dorești factură pe firmă și să introduci CUI-ul. Factura va fi emisă în 24-48h și o vei primi pe adresa de e-mail cu care te-ai înscris. Dacă o vei dori și pe o altă adresă ne poți comunica asta.