În sfârșit: Cursuri de marketing practice și ușor de înțeles de la oameni care vorbesc din experiență.

Peste 14.000 de români spun că au ales cursurile SMARTERS Academy pentru că vin cu informații practice și utile, testate pe piața din România și prezentate într-un mod ușor de înțeles și memorabil. Obține acces pe viață la resurse care te vor ajuta să obții mai multe vânzări, lead-uri și trafic.

14.500+

Cursanți

30 zile

Garanție

6+ ani

Experiență în „tranșee”

Ce spun cursanții noștri

★★★★★

„Am participat la cursul de social media marketing. A fost super! Informatii utile, clare si la subiect. Great job!”

Donna Mester

Participantă la cursul de Social Media Marketing

”SMARTERS: o echipă tânără, entuziastă și pasionată! Din aceste 3 caracteristici clar nu poate să iasă decât o treabă bună. Oamenii ăștia știu ce vorbesc! De la articole la cursuri totul este caracterizat de CALITATE. E o plăcere să interacționez cu voi și cu serviciile voastre.”

Isabela Bucur

Participantă la cursul de Growth Hacking

“Cursul de Growth Hacking online a avut informatii foarte utile, a fost usor de inteles! Plus acces la cursuri filmate si dupa terminarea cursului! Pentru mine investitia a meritat din plin!”

Vlad Rusneac

Participant la cursul de Growth Hacking

Nou! Acces pe viață

Îți e greu să te decizi în ce curs de marketing să investești? Acum nu mai trebuie să-ți bați capul. Poți obține acces la toate cursurile, workshop-urile și hackbook-urile noastre actuale și viitoare. Vezi oferta și cât poți economisi.