despre

„Cand am ales sa lucrez cu SMARTERS, am luat cea mai buna decizie pentru afacerea mea.”

Victor C. Pop

Owner, La Strada Bistro

Salutări

Sunt puține lucruri care pot impacta o afacere cu adevărat. Și cred cu tărie că Growth Hacking este unul dintre ele. De când l-am descoperit, în 2013, mi-a schimbat total modul în care văd nu doar marketing-ul, ci și antreprenoriatul în general.

Nu e o îmbunătățire, e o rupere fundamentală față de cum facem în mod normal marketing. Mai mult decât un set de tactici, e o altă viziune asupra marketing-ului. Și partea cea mai bună, l-am testat și funcționează la fel de bine în România.

Nu doar promovăm growth hacking-ul. E modul în care ne-am construit compania.

 

toma-semnatura

Toma Grozăvescu, fondator SMARTERS

– Vezi povestea noastră –

Bine ai venit la SMARTERS

O companie ce încearcă să aducă un impact pozitiv

Suntem o echipă pasionată de marketeri cu baza în Timișoara. Misiunea noastră este să impactăm și să contribuim la remodelarea ecosistemului antreprenorial din România aplicând și promovând o abordare mai profesionistă în marketing pentru a ajuta afacerile cu potențial să crească.

Impletirea creativitatii si a statisticilor in marketing

Folosim growth hacking-ul, o abordare în marketing bazată pe experimentare și date și orientată spre creștere. Același concept utilizat de companii precum Facebook, AirBnB sau Linkedin să ajungă unde sunt astăzi. După mai bine de 3 ani de cercetări și testări suntem mândri să spunem că suntem prima companie din România care folosește și promovează acest concept inovativ.

Growth Hacking –

Avem ani de experiență variată în marketing, și în special în mediul digital, ceea ce înseamnă că nu trebuie să angajezi o echipă întreagă de marketing. Clienții noștri au acces la o echipă diversă de marketing, pentru o fracțiune din costul anajării unei echipe interne. Avem atitudinea, competențele și instrumentele necesare pentru a-ți crește afacerea de 10x mai repede decât orice tactică clasică de marketing.

Servicii de marketing –

Arii expertiza marketing SMARTERS

Valorile noastre

Atunci când am pus bazele SMARTERS, am făcut o listă cu lucrurile în care credem. Din când în când ne uităm peste ele să ne asigurăm că încă le respectăm. Nu reușim tot timpul, dar ne străduim 🙂

01

Integritate

Mereu vom face ceea ce am promis, indiferent de ce se întâmplă. Mereu! Suntem flexibili în gândire, dar avem principii solide ca și piatra. Cuvântul ne esta moneda de schimb.

02

Fă lucruri care contează

Mereu ne întrebăm „De ce fac ceea ce fac?”. Sunt puține lucruri care contează cu adevărat, care aduc un impact. La SMARTERS ne concentrăm pe acestea. Creativ, nu înseamnă doar diferit, înseamnă și util. Și nu uităm: fii realist, cere imposibilul.

03

Acționează diferit

La SMARTERS nu cădem în capcana dogmei, în a accepta automat gândirea altora. Mereu încercăm să gândim lucrurile pornind de la raționamentul primului principiu. Știm cât de puțin știm și testăm totul. Preferăm disciplina cunoașterii în locul anarhiei ignoranței.

04

Empatie

Mereu încercăm să ne punem în papucii celor cu și pentru care lucrăm. Credem că dacă ne focusăm pe client, restul vine de la sine. Știm că tot ce facem este cu și pentru oameni, restul trece pe plan secund.

05

Enjoy the ride

Credem că dacă nu se mai și distrează, oamenii nu pot face o treabă bună. De aceea, căutăm să găsim un mod prin care să ne placă ceea ce facem. Pentru noi, pasiunea nu este totul, dar este un ingredient important care, împreună cu talentul, credem că poate schimba lumea.

06

Profesionalism

Mereu încercăm să facem lucrurile pe cât de bine putem și credem că munca este cartea de vizită a unui om. Pentru noi nu există sarcini mici. Ne tratăm pe noi, munca noastră și pe toți cei cu care interacționăm cu respect.

07

Viteză

Deviza noastră este „Mișcă-te rapid și sparge lucruri”. Credem că „făcut” e mai bun decât „perfect. E mai bine să ai ceva incomplet, dar la timp, decât să aștepți pentru ceva perfect care nu va apărea niciodată. Poți îmbunătăți ceva ce ai și e incomplet, dar nu și ceva inexistent.

SMARTERS Hackers

Nu vrem să fim doar o companie de marketing. Vrem să aducem un impact pozitiv schimbând modul în care se face marketing și antreprenoriat în România.

Filosofie de marketing

Pentru a aduce rezultate de 10x mai bune decât standardul, trebuie să faci lucrurile diferit. Așa că ne-am dezvoltat o viziune proprie a modului în care se face marketing.

Cultura SMARTERS

Înainte de a fi o agenție de marketing, suntem o companie de oameni. Scopul nostru este să creăm cel mai bun loc de muncă din România, unde să vii cu plăcere.

 

Hai să facem lucruri grozave!

Treci prin lista de servicii sau pur și simplu contactează-ne și hai să vedem cum te putem ajuta.