Despre

Curs Introducere în Google Tag Manager

Te ajutăm să crești vânzările și să atragi clienți noi prin marketing bazat pe date și orientat spre rezultate.

Pentru noi, marketingul înseamnă creștere.

Dincolo de a fi o agenție de marketing, ne dorim să aducem un impact pozitiv în societate ajutând afacerile din România să crească mai rapid și sustenabil și să devină mai competitive.

Cum? Practicând și promovând o nouă abordare în marketing.
Pentru noi, marketingul înseamnă creștere. Indiferent că asta se traduce prin vânzări mai mari, clienți mai mulți, sau utilizatori noi, credem că orice idee, strategie sau tactică de marketing trebuie să ajute afacerea să crească.

Când lucrezi cu noi primești mult mai mult decât servicii de marketing sau participarea la un curs de marketing. Vei avea acces la o nouă definiție a ceea ce înseamnă marketingul, la o metodologie proprietară, la concepte noi și un mindset orientat spre rezultate.

Filosofia noastră de marketing

Prima agenție de growth hacking marketing din România

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.

Ce este Growth Hacking

SMARTERS Way

Dacă îți propui ceva diferit, trebuie să fii dispus să faci lucrurile altfel. De aceea, pentru a ne îndeplini viziunea și pentru a aduce rezultatele pe care le-am adus, a trebuit să ne creăm propriile concepte și procese, ținem prezentări la principalele evenimente din domeniu și contribuim pentru principalele publicații de marketing și business din țară iar prin intermediul blogului nostru oferim gratuit 95% din ceea ce știm, totul pentru a promova un mod mai modern și eficient de a face marketing.

Viziunea noastră

SMARTERS România, încântați de cunoștință

Înainte de a fi o agenție de marketing, suntem o companie de oameni. Scopul nostru este să creăm cel mai bun loc de muncă din România, unde să vii cu plăcere. Credem că, pentru a aduce un impact cu adevărat pozitiv, trebuie să faci lucrurile diferit. De aceea, vrem să creăm un mediu de lucru unde fiecare dintre noi simte că face ceea ce-i place, că se dezvoltă în fiecare zi și că poate contribui cu adevărat pentru ceva care contează. Mai avem de lucru dar îți putem promite un mediu de lucru fain, care te va ajuta să crești și unde vei putea face lucruri de impact.

Responsabilitate socială

Cariere

CE FACEM MAI EXACT?

Cursuri de marketing

Toate cursurile noastre se bazează pe experiență în domeniu, timp în care am ajutat în cadrul agenției peste 70 de clienți să-și crească vânzările, câteodată chiar și cu 300% în doar câteva luni, sau să ajungă de la o cifră de afaceri de 300 mii de euro, la 2 milioane de euro.

SMARTERS Academy

Agenție de marketing

Te ajutăm să descoperi cele mai eficiente canale și strategii de marketing pentru creșterea afacerii tale.
Te putem ajuta punctual, cu consultanță, pentru a-ți rezolva eficient toate provocările de marketing.

Servicii

Implicare în startup-uri cu potențial

Ne alăturăm sau investim în diferite proiecte antreprenoriale aflate în primele stadii de dezvoltare. Atenție: Nu investim în startup-uri care ne contactează pe website. Mai bine ne abordezi prin intermediul rețelei de cunoștințe.