Despre SMARTERS

Te ajutăm să crești vânzările și să atragi clienți noi prin marketing bazat pe date și orientat spre rezultate.

Pentru noi, marketingul înseamnă creștere.

Dincolo de a fi o agenție de marketing, ne dorim să aducem un impact pozitiv în societate ajutând afacerile din România să crească mai rapid și sustenabil și să devină mai competitive.

Cum? Practicând și promovând o nouă abordare în marketing.
Pentru noi, marketingul înseamnă creștere. Indiferent că asta se traduce prin vânzări mai mari, clienți mai mulți, sau utilizatori noi, credem că orice idee, strategie sau tactică de marketing trebuie să ajute afacerea să crească.

Când lucrezi cu noi primești mult mai mult decât servicii de marketing sau participarea la un curs de marketing. Vei avea acces la o nouă definiție a ceea ce înseamnă marketingul, la o metodologie proprietară, la concepte noi și un mindset orientat spre rezultate.

Filosofia noastră de marketing

Prima agenție de growth hacking
marketing din România

La baza a tot ce facem stau principiile măsurării și testării pe care le îmbinăm cu creativitatea și orientarea spre creștere. Ne mândrim că suntem prima agenție growth hacking marketing din România. După mai bine de trei ani de cercetare și experimentare putem pune în sprijinul afacerilor din România același concept de marketing folosit de companii precum Facebook, Airbnb sau LinkedIn pentru a ajunge unde sunt astăzi.

Ce este Growth Hacking

SMARTERS Way

Dacă îți propui ceva diferit, trebuie să fii dispus să faci lucrurile altfel. De aceea, pentru a ne îndeplini viziunea și pentru a aduce rezultatele pe care le-am adus, a trebuit să ne creăm propriile concepte și procese, ținem prezentări la principalele evenimente din domeniu și contribuim pentru principalele publicații de marketing și business din țară iar prin intermediul blogului nostru oferim gratuit 95% din ceea ce știm, totul pentru a promova un mod mai modern și eficient de a face marketing.

Viziunea noastră

SMARTERS România, încântați de cunoștință

Înainte de a fi o agenție de marketing, suntem o companie de oameni. Scopul nostru este să creăm cel mai bun loc de muncă din România, unde să vii cu plăcere. Credem că, pentru a aduce un impact cu adevărat pozitiv, trebuie să faci lucrurile diferit. De aceea, vrem să creăm un mediu de lucru unde fiecare dintre noi simte că face ceea ce-i place, că se dezvoltă în fiecare zi și că poate contribui cu adevărat pentru ceva care contează. Mai avem de lucru dar îți putem promite un mediu de lucru fain, care te va ajuta să crești și unde vei putea face lucruri de impact.

Responsabilitate socială Cariere

Valorile noastre

Atunci când am pus bazele SMARTERS, am făcut o listă cu lucrurile în care credem. Din când în când ne uităm peste ele să ne asigurăm că încă le respectăm. Nu reușim tot timpul, dar ne străduim.

Integritate

Mereu vom face ceea ce am promis, indiferent de ce se întâmplă. Mereu! Suntem flexibili în gândire, dar avem principii solide ca și piatra. Cuvântul ne esta moneda de schimb.

Fă lucruri care contează

Mereu ne întrebăm „De ce fac ceea ce fac?”. Sunt puține lucruri care contează cu adevărat, care aduc un impact. La SMARTERS ne concentrăm pe acestea. Creativ, nu înseamnă doar diferit, înseamnă și util. Și nu uităm: fii realist, cere imposibilul.

Acționează diferit

La SMARTERS nu cădem în capcana dogmei, în a accepta automat gândirea altora. Mereu încercăm să gândim lucrurile pornind de la raționamentul primului principiu. Știm cât de puțin știm și testăm totul. Preferăm disciplina cunoașterii în locul anarhiei ignoranței.

Empatie

Mereu încercăm să ne punem în papucii celor cu și pentru care lucrăm. Credem că dacă ne focusăm pe client, restul vine de la sine. Știm că tot ce facem este cu și pentru oameni, restul trece pe plan secund.

Enjoy the ride

Credem că dacă nu se mai și distrează, oamenii nu pot face o treabă bună. De aceea, căutăm să găsim un mod prin care să ne placă ceea ce facem. Pentru noi, pasiunea nu este totul, dar este un ingredient important care, împreună cu talentul, credem că poate schimba lumea.

Profesionalism

Mereu încercăm să facem lucrurile pe cât de bine putem și credem că munca este cartea de vizită a unui om. Pentru noi nu există sarcini mici. Ne tratăm pe noi, munca noastră și pe toți cei cu care interacționăm cu respect.

Viteză

Deviza noastră este „Mișcă-te rapid, chiar dacă mai zgârii lugruri”. Credem că „făcut” e mai bun decât „perfect. E mai bine să ai ceva incomplet, dar la timp, decât să aștepți pentru ceva perfect care nu va apărea niciodată. Poți îmbunătăți ceva ce ai și e incomplet, dar nu și ceva inexistent.

Ce facem mai exact?

Cursuri de marketing

Toate cursurile noastre se bazează pe experiență în domeniu, timp în care am ajutat în cadrul agenției peste 70 de clienți să-și crească vânzările, câteodată chiar și cu 300% în doar câteva luni, sau să ajungă de la o cifră de afaceri de 300 mii de euro, la 2 milioane de euro.

SMARTERS Academy

Agenție de marketing

Te ajutăm să descoperi cele mai eficiente canale și strategii de marketing pentru creșterea afacerii tale.
Te putem ajuta punctual, cu consultanță, pentru a-ți rezolva eficient toate provocările de marketing.

Servicii

Implicare în startup-uri cu potențial

Ne alăturăm sau investim în diferite proiecte antreprenoriale aflate în primele stadii de dezvoltare. Atenție: Nu investim în startup-uri care ne contactează pe website. Mai bine ne abordezi prin intermediul rețelei de cunoștințe.