Creează o companie în care să vii cu drag la lucru

Nimeni nu poate face de unul singur o schimbare majoră în lume. E nevoie de o echipă întreagă pentru a face ceva mare. Împreună muncim, râdem, învățăm, încercăm lucruri noi, muncim mai mult, sărbătorim când am reușit. Noi suntem SMARTERS, bine ai venit. Majoritatea ne știu ca prima agenție de growth hacking marketing din România. Dar, dincolo de asta, scopul nostru este să arătăm că și la noi „se poate”. Vrem să arătăm că și în România putem construi o companie unde să vii cu drag la lucru, să simți că aduci un impact pozitiv, că ai în jur oameni care te ajută să crești.

SMARTERS – Încântați de cunoștință!

Salutări,
Noi suntem SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România.
Credem că, pentru a aduce un impact cu adevărat pozitiv, trebuie să faci lucrurile diferit. De aceea, vrem să creăm un mediu de lucru unde fiecare dintre noi simte că face ceea ce-i place, că se dezvoltă în fiecare zi și că poate contribui cu adevărat pentru ceva care contează.
Mai avem de lucru dar îți putem promite un mediu de lucru fain, care te va ajuta să crești și unde vei putea face lucruri de impact.

De ce ar trebui să intri în echipa noastră:

Ai șansa de a învăța o nouă abordare în marketing.

Suntem prima agenție de growth hacking marketing din România și alături de noi vei implementa și lucra pe proiecte ce se bazează pe cele mai noi strategii și abordări de marketing.

Vei crește precum nimeni altul

La SMARTERS învățarea nu este doar opțională, ci face parte din fișa postului! Fiecare angajat cu normă întreagă beneficiază zilnic de 1 oră (din programul de lucru) pe care să o folosească pentru a se dezvolta personal și profesional.

Ai o echipă grozavă și o cultură organizațională sănătoasă, bazată pe feedback constructiv.

Credem că fericirea este noua productivitate și pentru asta facem tot ce putem pentru a crea mediul de lucru pe care l-am visat cu toții.

Șansa de a face parte dintr-un proiect la început de drum

și deci să-ți lași amprenta asupra lui. Încercăm să ținem cât mai mult cont de părerea fiecăruia și vrem ca toți colegii să se simtă implicați și că fac parte din ceva ce este și al lor.

Program flexibil

și deci să-ți lași amprenta asupra lui. Încercăm să ținem cât mai mult cont de părerea fiecăruia și vrem ca toți colegii să se simtă implicați și că fac parte din ceva ce este și al lor.

Aduci un impact pozitiv

Pe lângă proiectele pentru clienții noștri, încercăm să dăm înapoi comunității implicându-ne în sau inițiind chiar noi proiecte care să aducă un impact pozitiv în societate.

Căutăm persoane ambițioase, talentate și serioase.
Și suntem dispuși să plătim pentru asta.

La ce ne așteptăm de la tine?

Căutăm oameni profesioniști care nu se mulțumesc cu puțin. Poate această definiție sună vag dar crede-ne, dacă ești unul dintre ei știi despre ce e vorba. Căutăm oameni deștepți și inteligenți emoțional, care nu fac lucrurile doar să fie făcute și le place să acționeze (nu doar să gândească) diferit.
La ce ne așteptăm de la colegii noi:

Integritate

Nu doar gândi diferit, acționează diferit!
Ne așteptăm de la viitorii colegi să aibă o atitudine deschisă, să încerce lucruri noi și niciodată, dar niciodată! să nu spună că face ceva „pentru că așa s-a făcut tot timpul”.

Nu doar gândi diferit, acționează diferit!

Ne așteptăm de la viitorii colegi să aibă o atitudine deschisă, să încerce lucruri noi și niciodată, dar niciodată! să nu spună că face ceva „pentru că așa s-a făcut tot timpul”.

Să facă lucrurile pe cât de bine pot

Vrem oameni care nu lasă un lucru să treacă din mâna lor fără a fi mulțumiți de acesta. Vrem să aducem plusvaloare și îmbunătățiri la orice lucru facem.

Învață, învață, învață!

Pentru noi, dacă nu crești înseamnă că mori. Căutăm oameni care sunt curioși din fire și mereu vor să fie mai buni în ceea ce fac. Îți dăm, în schimb, o oră din programul zilnic pentru a face asta.

Să știi să primești și să oferi feedback

Ne așteptăm să fii deschis la sugestii de îmbunătățire și să le oferi la rândul tău. Dorința noastră este ca oferirea și primirea feedbackului să devină atât de comune, încât să faci asta și în afara jobului.

Disciplina cunoașterii

Deși credem în instinct, ne așteptăm de la tine să ne poți argumenta fiecare decizie pe care o iei, fiecare element pe care îl pui în designul tău sau fiecare idee pe care o sugerezi pentru o campanie. Trebuie să știi „De ce”-ul fiecărui lucru pe care îl faci și să nu faci lucruri „doar să fie”.

Empatie pentru client

Clienții noștri își pun imaginea și întregul business în mâinile noastre. Ne așteptăm de la tine să respecți acest lucru și să dai tot ce poți pentru a face o treabă cât mai bună. (Stai liniștit, avem grijă să ne selectăm clienții și lucrăm doar cu oameni și afaceri care ne plac).

Empatie pentru client

Niciodată nu suntem modești atunci când ne setăm obiectivele. Credem, și experiența ne-a arătat, că atunci când îți setezi obiective mărețe, chiar dacă eșuezi, reușești lucruri remarcabile față de ce face majoritatea. Scopul nostru este să facem lucrurile de 10x mai bine decât s-au făcut, iar asta cere un gram de îndrăzneală.

Așa că îndrăznește și tu! Dacă și tu crezi în aceleași lucruri și îți place ce ți-am spus până acum, trimite-ne aplicația ta la hello[at]smarters.ro.