Cariere la SMARTERS

Vino alături de noi în prima agenție de growth hacking marketing din România și implică-te în proiecte fun, creative și de impact!

Echipa SMARTERS

SMARTERS – Încântați de cunoștință!

Salutări,

Noi suntem SMARTERS, prima agenție de growth hacking marketing din România.

Credem că, pentru a aduce un impact cu adevărat pozitiv, trebuie să faci lucrurile diferit. De aceea, vrem să creăm un mediu de lucru unde fiecare dintre noi simte că face ceea ce-i place, că se dezvoltă în fiecare zi și că poate contribui cu adevărat pentru ceva care contează.

Mai avem de lucru dar îți putem promite un mediu de lucru fain, care te va ajuta să crești și unde vei putea face lucruri de impact.

SMARTERS Cariere Agentie Marketing

De ce ar trebui să intri în echipa noastră:

Ai șansa de a învăța o nouă abordare în marketing. Suntem prima agenție de growth hacking marketing din România și alături de noi vei implementa și lucra pe proiecte ce se bazează pe cele mai noi strategii și abordări de marketing.

Vei crește precum nimeni altul. La SMARTERS învățarea nu este doar opțională, ci face parte din fișa postului! Fiecare angajat cu normă întreagă beneficiază zilnic de 1 oră (din programul de lucru) pe care să o folosească pentru a se dezvolta personal și profesional.

Ai o echipă grozavă și o cultură organizațională sănătoasă, bazată pe feedback constructiv. Credem că fericirea este noua productivitate și pentru asta facem tot ce putem pentru a crea mediul de lucru pe care l-am visat cu toții.

w

Șansa de a face parte dintr-un proiect la început de drum și deci să-ți lași amprenta asupra lui. Încercăm să ținem cât mai mult cont de părerea fiecăruia și vrem ca toți colegii să se simtă implicați și că fac parte din ceva ce este și al lor.

Program flexibil. La SMARTERS, nu credem în programul fix de la 9 la 5 ci suntem de părere că fiecare ar trebui să lucreze atunci când se simte cel mai inspirat. Ai libertatea de a veni la birou când îți este mai convenabil și pe alocuri poți lucra și de acasă.

Aduci un impact pozitiv. Pe lângă proiectele pentru clienții noștri, încercăm să dăm înapoi comunității implicându-ne în sau inițiind chiar noi proiecte care să aducă un impact pozitiv în societate.

Căutăm persoane ambițioase, talentate și serioase. Și suntem dispuși să plătim pentru asta.

La ce ne așteptăm de la tine?

Căutăm oameni profesioniști care nu se mulțumesc cu puțin. Poate această definiție sună vag dar crede-ne, dacă ești unul dintre ei știi despre ce e vorba. Căutăm oameni deștepți și inteligenți emoțional, care nu fac lucrurile doar să fie făcute și le place să acționeze (nu doar să gândească) diferit.

La ce ne așteptăm de la colegii noi:

Integritate – Pentru noi, cuvântul propriu este cel mai de preț lucru. Dacă știi că ai probleme în a-ți ține promisiunile și te trezești des că ești în întârziere, nu te mai obosi să aplici.

Nu doar gândi diferit, acționează diferit! – Ne așteptăm de la viitorii colegi să aibă o atitudine deschisă, să încerce lucruri noi și niciodată, dar niciodată! să nu spună că face ceva „pentru că așa s-a făcut tot timpul”.

Să facă lucrurile pe cât de bine pot – Vrem oameni care nu lasă un lucru să treacă din mâna lor fără a fi mulțumiți de acesta. Vrem să aducem plusvaloare și îmbunătățiri la orice lucru facem.

Învață, învață, învață! – Pentru noi, dacă nu crești înseamnă că mori. Căutăm oameni care sunt curioși din fire și mereu vor să fie mai buni în ceea ce fac. Îți dăm, în schimb, o oră din programul zilnic pentru a face asta.

Să știi să primești și să oferi feedback – Ne așteptăm să fii deschis la sugestii de îmbunătățire și să le oferi la rândul tău. Dorința noastră este ca oferirea și primirea feedbackului să devină atât de comune, încât să faci asta și în afara jobului.

Disciplina cunoașterii – Deși credem în instinct, ne așteptăm de la tine să ne poți argumenta fiecare decizie pe care o iei, fiecare element pe care îl pui în designul tău sau fiecare idee pe care o sugerezi pentru o campanie. Trebuie să știi „De ce”-ul fiecărui lucru pe care îl faci și să nu faci lucruri „doar să fie”.

Să știi să eșuezi. Pe bune! La SMARTERS greșelile nu doar că sunt tolerate, ci chiar sunt încurajate. Crezul nostru este „Eșuează devreme, eșuează repede, eșuează în față”Credem că încercând este cel mai bun mod de a învăța ce funcționează și ce nu. Dar ne așteptăm ca o dată făcută o greșeală, aceasta să nu se mai repete.

Empatie pentru client – Clienții noștri își pun imaginea și întregul business în mâinile noastre. Ne așteptăm de la tine să respecți acest lucru și să dai tot ce poți pentru a face o treabă cât mai bună. (Stai liniștit, avem grijă să ne selectăm clienții și lucrăm doar cu oameni și afaceri care ne plac).

Fii realist. Cere imposibilul! – Niciodată nu suntem modești atunci când ne setăm obiectivele. Credem, și experiența ne-a arătat, că atunci când îți setezi obiective mărețe, chiar dacă eșuezi, reușești lucruri remarcabile față de ce face majoritatea. Scopul nostru este să facem lucrurile de 10x mai bine decât s-au făcut, iar asta cere un gram de îndrăzneală.

Așa că îndrăznește și tu! Dacă și tu crezi în aceleași lucruri și îți place ce ți-am spus până acum, trimite-ne aplicația ta la hello[at]smarters.ro.

Locuri deschise în echipă:

  • Momentan nu avem nici un job disponibil;

Sfaturi pentru aplicație:

Înainte de a aplica, studiază-ne. Uită-te pe website-ul nostru, citește mai multe despre noi, verifică pagina noastră de Facebook și citește blogul nostru. Astfel nu numai că vei afla mai multe despre noi și cum suntem, dar îți vei putea face o idee mai bună dacă într-adevăr îți dorești să ni te alături sau nu.

Citește atent descrierea jobului disponibil. Credem că timpul e cea mai prețioasă resursă pe care o avem. Așa că ar fi păcat și pentru tine și pentru noi să ne pierdem timpul dacă din start așteptările niciunuia nu pot fi îndeplinite.

Arată-ne adevăratul „tu”. Vrem să te cunoaștem în primul rând ca și om, vrem să știm ce nu scrie despre tine în CV. Spune-ne despre insight-urile și lecțiile importante pe care le-ai învățat și arată-ne care îți sunt principalele reușite.

Tot aici, înainte de potrivirea cu descrierea postului, căutăm oameni care să se corespundă culturii organizaționale. Fiecare job începe cu o perioadă de probă în care vom încerca să ne cunoaștem reciproc mai bine și să verificăm exact acest lucru. Și e mai bine pentru toată lumea să fim autentici.

Arată-ne pasiunile tale. Fii dispus să ne povestești despre lucrurile care te mișcă, despre ce te entuziasmează și ce te face să te ridici din pat dimineața. Care sunt cele mai noi trenduri în marketing, tehnologie, business sau orice altceva care îți fac ochii să sclipească? Acestea sunt mai importante decât orice experiență.