Marketing bazat pe date și orientat spre rezultate

Suntem prima agenție de Growth Hacking Marketing din România și ajutăm startup-uri și companii consacrate să găsească cele mai eficiente canale de creștere și de atragere a clienților.

Misiunea noastră:

La SMARTERS ne diferențiem prin faptul că avem o viziune integrată, modernă și bazată pe date asupra marketingului. Nu ne oprim la strategiile evidente, pe care și competiția ta le folosește. Căutăm mereu ideile care vor avea cel mai mare impact asupra afacerii tale și ne concentrăm pe toate etapele prin care trece un potențial client: de la a auzi de tine până la ajunge să cumpere sau chiar să te recomande.

Growth Hacking

Începând din 2015 aplicăm și promovăm Growth Hacking Marketing și în România, conceptul inovativ care stă la baza creșterii exponențiale pe care au avut-o unele din cele mai de succes start-up-uri din lume precum Facebook, Uber sau Linkedin.

Lucrăm de obicei în sprinturi de 90 de zile în care începem printr-o analiză a situației actuale și a oportunităților de creștere și apoi trecem la o testare intensivă a diferitelor tactici și strategii pentru a reuși victorii rapide și pentru a pregăti terenul pentru o creștere sustenabilă pe termen lung.

Avem expertiză în soluții de măsurare și analytics, viralitate, modele de creștere, canale de achiziție a clienților, optimizarea ratei de conversie, retenție, online advertising, SEO etc.

Digital Marketing

La SMARTERS credem că orice efort de marketing trebuie să ajute afacerea clientului să crească. De aceea, am luat cele mai puternice principii din Growth Hacking și le-am aplicat tuturor serviciilor de marketing online pe care le oferim și de care o companie clasică are nevoie. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Am văzut creșteri chiar și cu 300% ale vânzărilor clienților noștri.

Te putem ajuta să creezi, eficientizezi și să implementezi o strategie coerentă de digital marketing care să te ajute să domini competiția. Avem expertiză în cele mai moderne și eficiente strategii și canale de marketing precum social media marketing, content marketing, SEO, Google Adwords, Facebook Ads.

Lucrând cu SMARTERS

Atragi clienți noi

Vei ajunge la clienți care îți erau inaccesibili prin tehnicile de marketing pe care le-ai folosit până acum.

Crești vânzările

În plus, vom găsi metode noi pentru a mări valoarea pe viață a clienților existenți.

Îți îmbunătățești prezența online

Afacerea ta va fi mai cunoscută

Eficientizezi bugetul de marketing

Deja am încercat majoritatea ideilor la care te gândești și te putem ajuta să economisești bani acolo unde se poate.

Convertești mai mulți clienți

Te vom ajuta să îmbunătățești textele și mesajele pe care le folosești în marketing pentru a-ți transmite mai bine mesajul.

Ai un account manager responsabil

Vei avea mereu o persoană de contact care te va ține informat în legătură cu promovarea afacerii tale.

Integritate

Mereu facem tot ce ne stă în putință pentru a ne respecta cuvântul.

”I’m definitely proud of the partnership with SMARTERS! The collaboration between Telco and SMARTERS was a great achievement. What I liked about them is that they knew how to ask the right questions and  how to translate our company’s goals into successful results online. Thank you SMARTERS!”

Alessandro Console

CEO, Telco

”SMARTERS face palpabile obiective de promovare care par imposibil de atins! Experiența noastră cu echipa SMARTERS se poate traduce simplu prin următoarea ecuație 70 = 300… În mai multe cuvinte, te aștepți/speri la 70 de potențiali participanți la evenimentul pe care îl organizezi și te trezești vorbind în fața a peste 300 de persoane cu adevărat interesate de subiect! Recomand SMARTERS cu toată încrederea și cu bucuria că am avut ocazia să colaborăm!”

Alexandra Petcu

Coordonator implementare partener UVT, StartActiv Vest

„Colaborez cu SMARTERS de aproximativ 6 luni și pot spune că deja îi consider un partener de nădejde și edgy thinkers. Îmi place faptul că personalizează soluțiile, iar acestea sunt gândite și inovative.”

Rafaela Guran

Marketing Manager, Ness Timișoara

Ce știm să facem cel mai bine

Growth Hacking

Ce-ai zice dacă ai putea folosi pentru creșterea afacerii tale principiile folosite de companii precum Facebook, Twitter sau Dropbox? Suntem prima companie din România care a adaptat aceste principii pentru orice tip de afacere.

Marketing prin conținut

Inbound marketing înseamnă să câștigi atenția clienților, în loc de a o cumpăra. E eficient din punct de vedere al costului, îmbunătățește legătura cu clienții și are un impact major pe termen lung.

SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare este una din cele mai eficiente strategii pe termen mediu și lung pentru creșterea afacerii tale. Promovează-ți (aproape) gratuit site-ul pe Google.

Social Media Marketing

Vrei să-ți faci afacerea mai cunoscută, să fie mai ușor de găsit și să fii capabil să faci bani conectându-te cu clienții pe canale digitale? Suntem la curent cu toate noutățile în materie de Social Media și le punem în folosul tău.

Online Advertising

Promovarea online are avantajele de a fi mult mai ieftină decât cea clasică, elimină barierele fizice și poți alege cu foarte mare precizie cine îți vede anunțurile. Iar noi vom crea campanii atât de bine țintite încât vom ști și ce mărime poartă la picior cei cărora vrei să te adresezi.

Analytics

Cum să ai date corecte despre vânzări și reclame optimizate fără să pierzi săptămâni căutând soluții pe internet. Scapă de toate grijile și stresul provocat de analitice și măsurarea rezultatelor de marketing.

Consultanță

Consultanță pentru afaceri la început

Suntem hotărâți să continuăm ideea de la care a pornit SMARTERS, și anume să ajutăm afacerile mici și medii din România să crească, să devină mai competitive și să facă un marketing mai profesionist. Deși astăzi găsim mai greu timp pentru ajuta micile afaceri cu servicii integrate de marketing, rămânem alături de tine.

Consultanță pentru companii medii

În general, clienții noștri companii medii vin la noi fie pentru că (1) acum sunt la început când vine vorba de mediul digital și vor să-și creeze o prezență online, (2) au nevoie de cineva din exterior cu mai multă expertiză în marketing-ul online sau diferite canale și strategii sau (3) caută un nou partener de marketing.