Valorile noastre

Atunci când am pus bazele SMARTERS, am făcut o listă cu lucrurile în care credem. Din când în când ne uităm peste ele să ne asigurăm că încă le respectăm. Nu reușim tot timpul, dar ne străduim.

Integritate

Mereu vom face ceea ce am promis, indiferent de ce se întâmplă. Mereu! Suntem flexibili în gândire, dar avem principii solide ca și piatra. Cuvântul ne esta moneda de schimb.

Fă lucruri care contează

Mereu ne întrebăm „De ce fac ceea ce fac?”. Sunt puține lucruri care contează cu adevărat, care aduc un impact. La SMARTERS ne concentrăm pe acestea. Creativ, nu înseamnă doar diferit, înseamnă și util. Și nu uităm: fii realist, cere imposibilul.

Acționează diferit

La SMARTERS nu cădem în capcana dogmei, în a accepta automat gândirea altora. Mereu încercăm să gândim lucrurile pornind de la raționamentul primului principiu. Știm cât de puțin știm și testăm totul. Preferăm disciplina cunoașterii în locul anarhiei ignoranței.

Empatie

Mereu încercăm să ne punem în papucii celor cu și pentru care lucrăm. Credem că dacă ne focusăm pe client, restul vine de la sine. Știm că tot ce facem este cu și pentru oameni, restul trece pe plan secund.

Enjoy the ride

Credem că dacă nu se mai și distrează, oamenii nu pot face o treabă bună. De aceea, căutăm să găsim un mod prin care să ne placă ceea ce facem. Pentru noi, pasiunea nu este totul, dar este un ingredient important care, împreună cu talentul, credem că poate schimba lumea.

Profesionalism

Mereu încercăm să facem lucrurile pe cât de bine putem și credem că munca este cartea de vizită a unui om. Pentru noi nu există sarcini mici. Ne tratăm pe noi, munca noastră și pe toți cei cu care interacționăm cu respect.

Viteză

Deviza noastră este „Mișcă-te rapid și sparge lucruri”. Credem că „făcut” e mai bun decât „perfect. E mai bine să ai ceva incomplet, dar la timp, decât să aștepți pentru ceva perfect care nu va apărea niciodată. Poți îmbunătăți ceva ce ai și e incomplet, dar nu și ceva inexistent.