• Colaborator Content Assistent/Content Writer SMARTERS

  Posted by Toma Grozavescu on 20 iunie 2024 at 17:10

  Salutări dragilor,

  Căutăm o persoană care să ne ajute cu partea de creare/editare conținut pentru blogul SMARTERS și cred că cel mai bun loc de a porni căutarea este aici, în comunitate 🙂

  Dacă îți place ce facem și partea de content writing, citește mai jos. Dacă nu, o distribuire ne ajută.

  Este o oportunitate plătită, de tip colaborare/freelance.

  Toate detaliile mai jos.

  Obiectivul tău: să creezi și editezi conținut grozav (articole/ghiduri) pentru blogul SMARTERS.

  Ce oferim:

  • Oportunitatea de a te implica într-un proiect fain – probabil suntem subiectivi aici, dar credem că ce am făcut și vrem să facem în continuare pentru marketerii și antreprenorii din România aduce plusvaloare industriei.

  • Posibilitatea de a crește ca marketer/content writer – o să ai acces la filosofia și strategia din spatele conținutului pe care îl creăm. În plus, vei lucra direct cu mine (Toma) și vei primi mai mult feedback decât ți-ai dori. La final vei fi un alt profesionist, ți-o garantez.

  • Mediu de lucru plăcut – pentru noi, mereu a contat mediul de lucru. Deși colaborare, vei fi tratat ca un membru al echipei. Ne interesează munca de calitate în parametrii stabiliți. Când/cum o faci, e treaba ta.

  Plata/fee-ul va fi stabilit de comun acord, în funcție de experiența ta, valoarea pe care o aduci și așteptările tale.

  Ce va trebui să faci:

  Mare parte din muncă va fi legată de actualizarea/îmbunătățirea conținutului de pe blogul nostru (cel puțin la început). Avem o serie de idei de îmbunătățire a conținutului existent și avem nevoie de cineva să ne ajute le materializăm.

  De exemplu, un task va fi să finalizezi câteva secțiuni dintr-un articol pe care îl actualizăm. Vei folosi informații din alte articole ale noastre plus alte resurse externe pentru a o face.

  Altul va fi să scrii de la 0 un articol pe o temă nouă, cu insight-uri/informații de la membrii echipei plus alte informații externe pe care le vei găsi tu.

  În mare parte, cel puțin în prima perioadă, așa vor arăta taskurile.

  Cum (ne gândim că) arată persoana ideală:

  • Scrii bine. „Bine” însemnând clar, concis și cu personalitate. Dacă ai această competență, probabil ți s-a spus deja (sau poate îți confirmăm noi, când aplici).

  • Știi să faci cercetare. Toată munca se bazează și pe a face cercetare, atât pe resurse interne cât și externe. Deci trebuie să știi cum să cauți și să identifici esențialul.

  • Ești serios și organizat. Le punem împreună pentru că noi considerăm că e greu să fii o persoană „serioasă”, în sensul de a face ce ai spus că faci, fără să fii și organizat. Vei fi independent/ă și nimeni nu te va trage de mânecă, deci trebuie să o faci singur/ă.

  • Bonus: Ai experiență de marketing. Credem că e nevoie să fi activat în domeniu pentru a înțelege esența ideilor ce trebuie transmise și să poți alege din toate informațiile găsite în urma cercetării ce are sens și ce reprezintă doar informații regurgitate.

  Acestea fiind spuse, probabil marketerii care au ceva timp liber sau content writerii specializați în domeniul marketingului sunt primii care ar trebui să aplice. Dar decizi tu dacă te identifici.

  Sună interesant? Uite ce să faci mai departe.

  O s-o ținem informal, așa că pentru a aplica trimite un e-mail la toma [@]smarters.ro până pe 28 iunie cu următoarele:

  • Exemple din munca ta de până acum. Poți trimite link-uri sau atașa documente cu lucruri pe care le-ai creat deja. Ne vor ajuta să vedem dacă ne potrivim.

  • Arată-ne că poți face ceva mai bun decât avem deja. Alege o secțiune dintr-un articol/ghid pe care-l avem pe blog și rescrie-o mai bine.

  • Disponibilitate. Spune-ne cât timp ai pe săptămână pe care-l poți dedica colaborării. Nu există răspuns bun sau rău, suntem flexibili aici. Dar probabil un minim de 8-10 ore/săptămână e necesar pentru a putea reuși ce ne-am propus intern.

  Dacă mai sunt și alte lucruri pe care le consideri relevante, nu ezita.

  Mersi că ai citit până aici și spor în toate,

  Toma

  Toma Grozavescu replied 4 weeks ago 1 Member · 0 Replies
 • 0 Replies

Sorry, there were no replies found.

Log in to reply.